• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HDP’li Altan Tan’dan ‘tekke ve zaviyeler’in için açılması için kanun teklifi

Ben sana orda hicbirsey yazmadim sen geldin esimi cocugumu dile doladin.
hic bana yazildigi belli degildi hi hi.
ya sen nasil bir pisliksin.
hem kufur et.insanlarin namusuna dil uzat.
hemde uste cik pess!
arsiz arsiz dolas utanna yokki.hakaret etmene birsey demedimki et.benden de karsiligini alirsin en fazla.
o laf neyin nesiydi asil olan o.

sen bana evliligin cocuklaran hayal urunu bunun kocasi bosar.yok cocuklar perisan olur vasifsiz ruh hastasi kuduz dedin.
benim evliligim hayalse sende erkeksin yoksa travestimisin yazdim evet.
bumu namusuna dil uzatmak.
ciddi suphelerim var sen kadin degilsin kesinlikle.
sen korkudan sildin o mesajlari oysaki ben herkes okusun isterdim.sen silince bende sileyim dedim.
malum kimle konustugum belli olmazdi.

Benim de sana yazdığıma dair en ufak bir şey yoktu,kendi kendine çalıp oynamışsın işte:KK14:Çekil önümden artık sıkıldım:KK59:

Sen cekil hatta defol git tutan mi var.
yeminle iti kopugu ugursuzu dolmus.
kadin gorunumlu erkekler.

oylemi hanfendi sana erkeksizlikten herkesi erkek goruyorsun kuduruk desem ne dersin?
kisisel hirs yaparmisin yoksa yapmazmisin.
bunuda savundunuz ya yaziklar olsun.
iyi bilmukabele diyelim kisisel hirs yapmayin efenim nasil oldu mu?

Ya beyazgri birinin cocuklarinin videosunu paylasti diye ortaligi yangin yerine cevirdiniz ikiyuzluler.
eminim benim basima gelen sizin basiniza gelseydi o pisliginizi yine sacardiniz.

Benim de sana yazdığıma dair en ufak bir şey yoktu,kendi kendine çalıp oynamışsın işte:KK14:Çekil önümden artık sıkıldım:KK59:
hi hi kesin yoktu kabak gibi ortadaydi bana yazdigin.benim yazdiklarima alinan olursa buyursun gelsin profilime benim senin gibi yalana ihtiyacim yokki herkes kendisini az bucuk anlar.

Ya beyazgri birinin cocuklarinin videosunu paylasti diye ortaligi yangin yerine cevirdiniz ikiyuzluler.
eminim benim basima gelen sizin basiniza gelseydi o pisliginizi yine sacardiniz.

ebedi benim çocuklarımın videosunu paylaşan o şahıs ban bile yemedi ama sana çocuğunla ilgilen diyen kişi ban yedi o msjdan.bence bu karşılaştırmaya hiç girme.ayrıca emin ol farklı siyası görüşteyiz diye onu bile doğru bulanan ANNELER oldu.ben oky nin profilinde bile ona hatalısın çocukları katmayın dedim.

sen de annesin aynı durumu yaşamış olsaydın ki bak bir cümleye bile fırtınalar kopardın neler yapardın bir düşün.rica ediyorum çocuklarımı kavgalarınız da ağzınıza almayın.her konuda hakaret,kavga vs..oluyor ama senden bir anne olarak rica ediyorum bunu ayrı siyasi görüşlerden insanlar olarak değil.

kavganıza benim olayımı katmayın.

ebedi benim çocuklarımın videosunu paylaşan o şahıs ban bile yemedi ama sana çocuğunla ilgilen diyen kişi ban yedi o msjdan.bence bu karşılaştırmaya hiç girme.ayrıca emin ol farklı siyası görüşteyiz diye onu bile doğru bulanan ANNELER oldu.ben oky nin profilinde bile ona hatalısın çocukları katmayın dedim.

sen de annesin aynı durumu yaşamış olsaydın ki bak bir cümleye bile fırtınalar kopardın neler yapardın bir düşün.rica ediyorum çocuklarımı kavgalarınız da ağzınıza almayın.her konuda hakaret,kavga vs..oluyor ama senden bir anne olarak rica ediyorum bunu ayrı siyasi görüşlerden insanlar olarak değil.
i

kavganıza benim olayımı katmayın.
Iste bak anlamissin hassasiyetimi okypete saygisizlik yapti basit bir cevap verdi ve bende karsiliginda basit cevap verdim etkiye tepkiydi.yoksa evdemi kaldin kiz diyecek bir tarzda bir insan degilim hic olmadimda.evlilik cocuk benim icin kıstas degil.ama herkes anladigi yerden aldi.
Allah biliyor onemli olan o.
o zamanlar ceza yoktu o yuzden beyazgri ceza almadi ama simdi ceza var.bunu anlayin once.videoya gelince onaylamiyorum.kendine densin ama cocuklar isin icine girince olmuyor.
ya su pis dillerini ceksinler artik cocuklarimdan ayip ya.
senin video olayinda tepkiler cig gibi buyurken herkes sessiz kalmis burada anlatmak istedigim buydu.
neyse bana dedikleri birgun baslarina gelsin diyorum.

Iste bak anlamissin hassasiyetimi okypete saygisizlik yapti basit bir cevap verdi ve bende karsiliginda basit cevap verdim etkiye tepkiydi.yoksa evdemi kaldin kiz diyecek bir tarzda bir insan degilim hic olmadimda.evlilik cocuk benim icin kıstas degil.ama herkes anladigi yerden aldi.
Allah biliyor onemli olan o.
o zamanlar ceza yoktu o yuzden beyazgri ceza almadi ama simdi ceza var.bunu anlayin once.videoya gelince onaylamiyorum.kendine densin ama cocuklar isin icine girince olmuyor.
ya su pis dillerini ceksinler artik cocuklarimdan ayip ya.
senin video olayinda tepkiler cig gibi buyurken herkes sessiz kalmis burada anlatmak istedigim buydu.
neyse bana dedikleri birgun baslarina gelsin diyorum.
Aynen.çocukları kim ağzına alıyorsa kim onlar üzerinden pislik yapıyorsa Allah görsün.

Bana bulasan ilk sendin geldin cocuklarina bak dedin bir takim kisilerde o mesaji begendi.dilerim o kisilerin baslarina da ayni tarz olaylar gelir.sonra beddua ediyor deniyor.
beddua isteyene beddua.
dua isteyene dua.

Aynen.çocukları kim ağzına alıyorsa kim onlar üzerinden pislik yapıyorsa Allah görsün.
Evet kim olursa olsun kimsenin cocuklarini ailesini almam agzima.ama o kisiye saydiririm.
sen git cocuklarinla ilgilen diyen terbiyesizler .agizlarindan pislik cikaranlar.oturup bir dusunsunler.
Allah var o video benim hic hosuma gitmedi.ama seninle kiyasiya tartisir bunda bir sorun yok.
ama burada benim olayima kimse birsey dememis. namusa dil uzatildigi halde.birilerine dense bu laf cingar cikar burada.neden kimsede demiyor bu laf yanlisti diye.hatta begeni bile almis.diyorum ya baslarina gelsinki bazi degerlere saygisizlik yapildigini anlasinlar.

Evet kim olursa olsun kimsenin cocuklarini ailesini almam agzima.ama o kisiye saydiririm.
sen git cocuklarinla ilgilen diyen terbiyesizler .agizlarindan pislik cikaranlar.oturup bir dusunsunler.
Allah var o video benim hic hosuma gitmedi.ama seninle kiyasiya tartisir bunda bir sorun yok.
ama burada benim olayima kimse birsey dememis. hatta begeni bile almis.diyorum ya baslarina gelsinki bazi degerlere saygisizlik yapildigini anlasinlar.
Bak o video olayinda ben haksız duruma düşürüldüm neymiş çocuklarımın adını yazmışım ya millet çocuğunun fotosunu dahi koyuyor bir hasta bulup da kullanacak diye kimin aklına gelir? neyse..

ben senin olayında oky e dedim hastalisin ama zaten ban yedin ve cok üzüldün dedim o senden Özür bile diledi üstelik.ağzından çıktı bir kez ama pişman oldu.

beğenen ya da işte haklı bulanlar varsa o bunların sorunu.

sen benim olayını araya kattığın için konuya dahil olmak istedim.

ebedi üzme kendini herkes kalbinin ekmeğini yer

neden aileye çocuğa eşe anne babaya getiriyorsunuz durumu anlamıyorum ki
haa kendine de ağır ithamlarda bulunamazsınız ancak bi nebze o kadar can yakmaz hangi görüşten olursa olsun hiç hiç hiç hoş değil bu davranışlar
E EbediMutluluk

ebedi üzme kendini herkes kalbinin ekmeğini yer

neden aileye çocuğa eşe anne babaya getiriyorsunuz durumu anlamıyorum ki
haa kendine de ağır ithamlarda bulunamazsınız ancak bi nebze o kadar can yakmaz hangi görüşten olursa olsun hiç hiç hiç hoş değil bu davranışlar
E EbediMutluluk
Sagol amine
neyse herkesin nasil ikiyuzlu pislik oldugu meydanda.islerine gelince sesiz kalmayi bilirler.ha herseyde sessiz kalirsin o zaman anlayis gosteririm.kisisine gore degisiyor demekki.
bana hakaret edilsin sorun yok.
ama es cocuk namus olmuyor.

profillerde insanlara hakaret etmek hoşdeğil. o konuda, bana ilk mesajı sen yazdın..
saldırdın ki ben seni yok saydım hep.
bende kızıp, git çocuğunla ilgilen dedim. kızmıştım ama, onun için bile kusura bakma dedim sana onu bil. kendimede bunu yazdığım için kızdım.

git çocuğunla ilgilende hakaret değildir ayrıca.
kusura bakmamı, kaale almayıp yine devam ettin. bugün profillerdeki hakaretleri okudum sabah. hoş değildi bana değğilmiş ama yinede hakaret kime ise hoş değil. yine yazmışsın akılsız falan. oda bana tabii.
ben hakaret etmem. etmeyeceğimde.
adım geçti yazdım. şimdi yazılanları tekrar okuyacağım. misafirim vardı. şimdi gitti giremedim. buraya sıçramasıda hoş değill ayrıca.
haber vermeseler adımın geçtiğini görmeyeceğim. bu arada kusura bakkmayı geri alıyorum

Back