HDP’li Altan Tan’dan ‘tekke ve zaviyeler’in için açılması için kanun teklifi

Eee bende alaksiz konuya ister yazarim ister yazmam sana mi soracagim
hem onlar diger topikten banlandi
bilde konus.salladi ama tutmadi
off gece gece bayma hadi beybisi gule gule.
Yaz canım yaz,cümle alem görsün nasıl içine oturduğunu
Sen bayacağın kadar baydın zaten,hadi yallah

Hi hi cok oturdu islamofobik
birde akpfobik
kafayi yemissin sen cidden
mecbur katlanacaksin
nasilda sinirden kuduruyorsunuz ahaha

Hi hi cok oturdu islamofobik
birde akpfobik
kafayi yemissin sen cidden
mecbur katlanacaksin
nasilda sinirden kuduruyorsunuz ahaha
Hıhı kimin yediği belli,buradan hırsını alamayıp profil mesajlarında sıralamışsın hakaretleriniO kadar mı oturdu be?Niye onları da alıntılayıp yazmıyorsun,korkaklık değil mi bu?

Hıhı kimin yediği belli,buradan hırsını alamayıp profil mesajlarında sıralamışsın hakaretleriniNiye onları da alıntılayıp yazmıyorsun,korkaklık değil mi bu?
Hi hi cok korkuyorum
onlara yazdigimi da nereden cikardin
demek profiline her yazi yazan buradakilerden korkuyormus ee bunu siz hep yapiyorsunuz bu ne perhiz ne lahana tursusu.
ben buradaki ici bos insanlardan korkmuyorum ki
ben gereken cevabimi verdim.uzatirlarsa karsiligini alirlar.
he sen inan yada inanma

Kime yazdıysan yazdın,direk alıntılayarak yazsaydın.Az önce alıntılamadan yazmaya korkaklık diyen sendin ben değil,kendinle çelişiyorsun yani

Hayir degilmis.zira itici diyen birini kiblemistim ve ban almamisti.
hatta burda herkes birbirine itici diyor sen hic gormedinde simdimi gordun ilginc :)
Bilgin fikrin yok dedim diye banlandim ben akbaba iticilik abidesi seni goturmeye yeter

Gerci bilemedim salak yazmak yerine s.l.k yazip banlanmayanlari da gördüm. Ne cikarsa bahtina artık

Bilgin fikrin yok dedim diye banlandim ben akbaba iticilik abidesi seni goturmeye yeter

Gerci bilemedim salak yazmak yerine s.l.k yazip banlanmayanlari da gördüm. Ne cikarsa bahtina artık
Sen okumadin mi itici diyen biri banlanmadi diyorum.merak etme akbaba les kargasi diyenlerde banlanmadi.
yahu ne cok istiyirmudsunuz banlanmami
he he tamam banlattircam kendimi merak etme.
banlanirsam banlanayim napayim yani.
sen muneye sor bilgin fikrin yok dedigin icin banlandigini sanmiyorum.hakaret etmisdindir.mesaj gelmedi mi?

Geldi mesaj gelmez mi? Mesaja baktim baktim bi hakaret olarak o olabilirdi var o mesaji sen düşün

Ay banane senin banlanmandan bebem uyumuyo geziyorum kkda.

MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Misty Day denen terbiyesiz bana erkeksizlikten her gordugunu erkek saniyorsun seni kuduruk yazdi profiline
ve ailemi isin icinede katti esimi cocugumu
ve sonra yazdiklarini sildi.
kurnaz
nasil biriymis herkes gorsun tanisin arkadasini.
azicik bir konusmayla dili cozuldu.
ayrica kadin falan degil bu.
bir kadin bir kadina nasil bunu der.
hadi cok adaletli hatunlar linc edin bakalim bu terbiyesizi.bir kadin olarak sizden bekliyorum bunu.
kurnazlik yapti silecegini tahmin bile etmedim.

Son düzenleme:
Tarikatlasma diye birsey zatn dinimizce kesinlikle yasaktır. Insanlar Allahın önünde eşittir ki seyh denilen birsey olamaz. Sunu da belirteyim kimse kimseden medet bekleyemez. Dine yeni seyler katmak bidattir. Zamaninda önüne geçilen bir yanlıs bu tarikat isleri.

O zaman yeni amaçları dine sicak bakiyormus gibi yapıp tarikatlarin oyunu toplamak. Cok zekiler ya bizim insanımız da hemen inaniverir şimdi.

Senle karsilikli yazistigimiz icin olabilir mi?
utanmadan konusuyor hala,cevir cevir dahasi da var.
sen bi insanin namusuna laf atiyorsun.
bu cok baska birsey.
utanman yoksa yazarsin.
Karşılıklı yazıştığımızı nerden çıkardın?Sen dememiş miydin başkalarına yazıyorum diye?Ben de başkalarına yazıyorum

Oraya yazdigim kisiler kime yazdigim konusunda bir fikir yurutemez.karsilikli yazismadik bile belkide disardan birisi nereden biliyorsun.
Hala yalan soyleme cabalari dun gece sira sira karsilikli profil mesajlari paylastik tartistik..
ben o lafina tepki verincede sildin seviyemi dusuremem yazdin sonra onu da sildin.
hakaret ettin hic umurumda degil.karsiligini alirsin.
ama insanlarin namusuna dil uzatamazsin.
daha fazla sivama yapma edepsiz.
ama sen kadin olamazsin.bir kadin onu yazmaz cunku.
daha fazla muhatap olmak istemiyorum senin gibi biriyle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…