Yaz canım yaz,cümle alem görsün nasıl içine oturduğunuEee bende alaksiz konuya ister yazarim ister yazmam sana mi soracagim
hem onlar diger topikten banlandi
bilde konus.salladi ama tutmadi
off gece gece bayma hadi beybisi gule gule.
Hıhı kimin yediği belli,buradan hırsını alamayıp profil mesajlarında sıralamışsın hakaretleriniHi hi cok oturdu islamofobik
birde akpfobik
kafayi yemissin sen cidden
mecbur katlanacaksin
nasilda sinirden kuduruyorsunuz ahaha
Hi hi cok korkuyorumHıhı kimin yediği belli,buradan hırsını alamayıp profil mesajlarında sıralamışsın hakaretleriniNiye onları da alıntılayıp yazmıyorsun,korkaklık değil mi bu?
Kime yazdıysan yazdın,direk alıntılayarak yazsaydın.Az önce alıntılamadan yazmaya korkaklık diyen sendin ben değil,kendinle çelişiyorsun yaniHi hi cok korkuyorum
onlara yazdigimi da nereden cikardin
demek profiline her yazi yazan buradakilerden korkuyormus ee bunu siz hep yapiyorsunuz bu ne perhiz ne lahana tursusu.
ben buradaki ici bos insanlardan korkmuyorum ki
ben gereken cevabimi verdim.uzatirlarsa karsiligini alirlar.
he sen inan yada inanma
Hi hiKime yazdıysan yazdın,direk alıntılayarak yazsaydın.Az önce alıntılamadan yazmaya korkaklık diyen sendin ben değil,kendinle çelişiyorsun yani
Bilgin fikrin yok dedim diye banlandim ben akbaba iticilik abidesi seni goturmeye yeterHayir degilmis.zira itici diyen birini kiblemistim ve ban almamisti.
hatta burda herkes birbirine itici diyor sen hic gormedinde simdimi gordun ilginc :)
Sen okumadin mi itici diyen biri banlanmadi diyorum.merak etme akbaba les kargasi diyenlerde banlanmadi.Bilgin fikrin yok dedim diye banlandim ben akbaba iticilik abidesi seni goturmeye yeter
Gerci bilemedim salak yazmak yerine s.l.k yazip banlanmayanlari da gördüm. Ne cikarsa bahtina artık
Geldi mesaj gelmez mi? Mesaja baktim baktim bi hakaret olarak o olabilirdi var o mesaji sen düşünSen okumadin mi itici diyen biri banlanmadi diyorum.merak etme akbaba les kargasi diyenlerde banlanmadi.
yahu ne cok istiyirmudsunuz banlanmami
he he tamam banlattircam kendimi merak etme.
banlanirsam banlanayim napayim yani.
sen muneye sor bilgin fikrin yok dedigin icin banlandigini sanmiyorum.hakaret etmisdindir.mesaj gelmedi mi?
Ehh o kadarini bilemem muneye bi sor.Geldi mesaj gelmez mi? Mesaja baktim baktim bi hakaret olarak o olabilirdi var o mesaji sen düşün
Ay banane senin banlanmandan bebem uyumuyo geziyorum kkda.
Tarikatlasma diye birsey zatn dinimizce kesinlikle yasaktır. Insanlar Allahın önünde eşittir ki seyh denilen birsey olamaz. Sunu da belirteyim kimse kimseden medet bekleyemez. Dine yeni seyler katmak bidattir. Zamaninda önüne geçilen bir yanlıs bu tarikat isleri.Yani laikliği kaldıralım demenin bir başka yolu.
Oysa tarikatların kaldırılma sebebi insanları dine bağlamaları değil, dini hurafelerle doldurmalarıdır. Atatürk tekkelerin amacını aşan liderleri, şeyhleri, şıhları yüzünden kapamıştır, dinsiz olduğu için değil bilakis dinine bağlılığından.
Dinimizde tekke, cemaat, tarikat yoktur. Dini fetva veren din adamları vardır ama onlarda tarikatlaşma yoluna gitmemeye özen gösterir. Müftülük mesela, mesela cami hocaları, mesela tvlere çıkan din adamları.
Dinciler gelir ama ne gizeel işte tarikatlar bize din öğretiyor, siz din düşmanısınız derler, Onlar demeden ben diyim.
Gülen cemati de din öğretiyordu zamanında ayılıp bayılıyordunuz.
Şimdi tasavvuf öğreten tarikatlarda var Cerrahilik gibi, onlar da dini aşırı modernleştiriyor buda sizin sevmediğiniz birşeydi yamulmuyorsm. Cemalnur Sargut mesela modern din savunucusu ki o da dergahta sohbetler veriyor. Bana ters değil ama size tersti bu insanlar. Süleyman Ateş, Yaşar Nuri hepsi size ters.
Hah işte bu kanun kalkar da legal olursa her yer tekke zaviye dolacak. Bunların çoğu da dine değil kişisel çıkarlara hizmet edecek...
Senle karsilikli yazistigimiz icin olabilir mi?Sana yazdığımı nerden çıkardın?
Karşılıklı yazıştığımızı nerden çıkardın?Sen dememiş miydin başkalarına yazıyorum diye?Ben de başkalarına yazıyorumSenle karsilikli yazistigimiz icin olabilir mi?
utanmadan konusuyor hala,cevir cevir dahasi da var.
sen bi insanin namusuna laf atiyorsun.
bu cok baska birsey.
utanman yoksa yazarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?