Yine karşına çıkmış olacağım ama dayanamadımBu HDP de AKPnin Kürtçesi gibi. :)
Birbirlerinden pek farkı yok eski kankilerin.Bu HDP de AKPnin Kürtçesi gibi. :)
altan tan şeriatçı zaten ondan böyle kanun teklifleri beklenirdi..
kendine solcu deyip hdpye oy verenler de şaşırıyor. komik.
aylar öncesinde de şu haber çıkmış çocukların evlendirilmesi islami değerdir demiş.. www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hdp-milletvekili-altan-tana-gore-cocuklarla-evlenmek-islami-degermis.867727/
Atatürk'le ilgili de zavallıca sözleri vardı..
ee akpnin hdpden farkı olmadığını görmeniz için daha ne lazım?
bu habere de ancak sevgilisini bağlamak ayırmak için hocaya hacıya giden sevinir, doğru bulur.
şimdi bile büyüden medet uman cahiller dolu. tekkeler açılırsa bunlar kanser hücresi gibi çoğalır.
ha bir de tek derdi bu mu? insanların can güvenliği yok bunların dert ettiği şeye bak.
inan ki tek bir haberle değil.Yine karşına çıkmış olacağım ama dayanamadım
Tek bir haberden yanlış bir genelleme(eşitleme yapmışsın)olmamış
Efendim iticilik abidesi :)Bir de bahsettiği tarikatlar özgürce yaşıyor zaten,hatta hocaları kanal kanal geziyor bile,daha ne özgür olacaklar
Ebedi hakaret yasak bu forumda.Efendim iticilik abidesi :)
akbabalar gibi gelecegine,bana olan kinini beni alintilayarak baska bir yerde konustursaydin.siz zaten yalniz gelemezsinizki.3 - 5 kisi gelip saldirir.o 3 - 5 kisi bir adam yapar, yani yaparsa :)
ben cocuguma da bakarim,yemekte yaparim sen o beyincigini yorma :)
ya senin ne oldugun bile belli degil ki
nerde din konusu var.hemen din dusmanligini konusturup saldiriyorsun. islamofobik.
sen once evet ben buyum diyebil.
biri de cikmis beni alintilayamazlarki demis.senin fikrin mi varki alintilasin millet.baskalarinin fikirleriyle hareket eden insanlar ders veriyor.iki geyikle,hukumeti kotulemek,yorumun icinde siyaset yok.
ama al siyaset yaptik diyorlar.
akp liler hep cahil,birde kendi cahilliginize baksaniz ya
ben herseyi bildigimi iddia etmiyorum.bilmedigim seylerde de yorum yapmam.ama sizin herseye bir cevabiniz var.
o zamanlar cahildim herseyi biliyordum
sozu size cuk oturuyor.
Ne demisim?nerede hakaret?Ebedi hakaret yasak bu forumda.
Ne demisim?nerede hakaret?
Bu hakaret değil mi?Efendim iticilik abidesi :)
Efendim iticilik abidesi :)
akbabalar gibi gelecegine,bana olan kinini beni alintilayarak baska bir yerde konustursaydin.siz zaten yalniz gelemezsinizki.3 - 5 kisi gelip saldirir.o 3 - 5 kisi bir adam yapar, yani yaparsa :)
ben cocuguma da bakarim,yemekte yaparim sen o beyincigini yorma :)
ya senin ne oldugun bile belli degil ki
nerde din konusu var.hemen din dusmanligini konusturup saldiriyorsun. islamofobik.
sen once evet ben buyum diyebil.
biri de cikmis beni alintilayamazlarki demis.senin fikrin mi varki alintilasin millet.baskalarinin fikirleriyle hareket eden insanlar ders veriyor.iki geyikle,hukumeti kotulemek,yorumun icinde siyaset yok.
ama al siyaset yaptik diyorlar.
akp liler hep cahil,birde kendi cahilliginize baksaniz ya
ben herseyi bildigimi iddia etmiyorum.bilmedigim seylerde de yorum yapmam.ama sizin herseye bir cevabiniz var.
o zamanlar cahildim herseyi biliyordum
sozu size cuk oturuyor.
Hayir degilmis.zira itici diyen birini kiblemistim ve ban almamisti.Bu hakaret değil mi?
Enteresan, ilk kez gördüm .Hayir degilmis.zira itici diyen birini kiblemistim ve ban almamisti.
hatta burda herkes birbirine itici diyor sen hic gormedinde simdimi gordun ilginc :)
Sen yillarca bana olan kinini icinde tutmussun yaGünlerce içinde tuttun tuttun geldin burda mı kustun?
Hakikaten başka işin yok mu senin?Burada kin gütmekten diğerlerini yapmaya pek fırsatın olmuyor gibi geldi bana
Ben islama mı saldırıyorum,yoksa islamcılara mı tepki gösteriyorum sen önce bi onu ayırd etmeyi öğren de ondan sonra bana bulaş.
Cok gordum hatta gecen yillarda itici dedim diye ban aldimEnteresan, ilk kez gördüm .
Bulaş o zaman,senin bulaşmandan ne olacaksaSen yillarca bana olan kinini icinde tutmussun ya
valla bana bulasmayana bulasmam
ha isteyene itina ile bulasilir
niye banim dun acildi islerim vardi bak daha yeni geldim.
Niye banlandim bende cevabini verdim.Bulaş o zaman,senin bulaşmandan ne olacaksa
Benim kimseye kinim yok,hakedene hakettiğini yazıyorum ama yerinde yazıyorum,senin gibi günlerce içimde tutup,alakasız bi konuda alıntı yapıp kusmuyorum
Evet banlandın,kendinle beraber birkaç kişiyi de banlattırdın ve olay orada kapandı.Daha da gelip burada alakasız bi konuda yazıyorsan,içinde tutmuşsun demektir.Niye banlandim bende cevabini verdim.
bende akbaba gibi firsat kollayip yazmiyorum.payimada dusen parcayi alayim demiyorum.
anladin sen onu
korkak gibi davranacagina gelip alintila da yaz
araya kaynama baby :)
Eee bende alaksiz konuya ister yazarim ister yazmam sana mi soracagimEvet banlandın,kendinle beraber birkaç kişiyi de banlattırdın ve olay orada kapandı.Daha da gelip burada alakasız bi konuda yazıyorsan,içinde tutmuşsun demektir.
İster alıntılarım ister alıntılamam,senden mi korkacağım?Sonuçta mesaj yerine ulaşmış ki gelip burada bana saldırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?