- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
hi hi kesin yoktu kabak gibi ortadaydi bana yazdigin.benim yazdiklarima alinan olursa buyursun gelsin profilime benim senin gibi yalana ihtiyacim yokki herkes kendisini az bucuk anlar.Benim de sana yazdığıma dair en ufak bir şey yoktu,kendi kendine çalıp oynamışsın işteÇekil önümden artık sıkıldım
İyi,kime yazıyorsan onlarla hakaretleşmeye devam et,kafanda kurduklarınla beraber uzaklaş bendenhi hi kesin yoktu kabak gibi ortadaydi bana yazdigin.benim yazdiklarima alinan olursa buyursun gelsin profilime benim senin gibi yalana ihtiyacim yokki herkes kendisini az bucuk anlar.
Ya beyazgri birinin cocuklarinin videosunu paylasti diye ortaligi yangin yerine cevirdiniz ikiyuzluler.
eminim benim basima gelen sizin basiniza gelseydi o pisliginizi yine sacardiniz.
Iste bak anlamissin hassasiyetimi okypete saygisizlik yapti basit bir cevap verdi ve bende karsiliginda basit cevap verdim etkiye tepkiydi.yoksa evdemi kaldin kiz diyecek bir tarzda bir insan degilim hic olmadimda.evlilik cocuk benim icin kıstas degil.ama herkes anladigi yerden aldi.ebedi benim çocuklarımın videosunu paylaşan o şahıs ban bile yemedi ama sana çocuğunla ilgilen diyen kişi ban yedi o msjdan.bence bu karşılaştırmaya hiç girme.ayrıca emin ol farklı siyası görüşteyiz diye onu bile doğru bulanan ANNELER oldu.ben oky nin profilinde bile ona hatalısın çocukları katmayın dedim.
sen de annesin aynı durumu yaşamış olsaydın ki bak bir cümleye bile fırtınalar kopardın neler yapardın bir düşün.rica ediyorum çocuklarımı kavgalarınız da ağzınıza almayın.her konuda hakaret,kavga vs..oluyor ama senden bir anne olarak rica ediyorum bunu ayrı siyasi görüşlerden insanlar olarak değil.
i
kavganıza benim olayımı katmayın.
Aynen.çocukları kim ağzına alıyorsa kim onlar üzerinden pislik yapıyorsa Allah görsün.Iste bak anlamissin hassasiyetimi okypete saygisizlik yapti basit bir cevap verdi ve bende karsiliginda basit cevap verdim etkiye tepkiydi.yoksa evdemi kaldin kiz diyecek bir tarzda bir insan degilim hic olmadimda.evlilik cocuk benim icin kıstas degil.ama herkes anladigi yerden aldi.
Allah biliyor onemli olan o.
o zamanlar ceza yoktu o yuzden beyazgri ceza almadi ama simdi ceza var.bunu anlayin once.videoya gelince onaylamiyorum.kendine densin ama cocuklar isin icine girince olmuyor.
ya su pis dillerini ceksinler artik cocuklarimdan ayip ya.
senin video olayinda tepkiler cig gibi buyurken herkes sessiz kalmis burada anlatmak istedigim buydu.
neyse bana dedikleri birgun baslarina gelsin diyorum.
Evet kim olursa olsun kimsenin cocuklarini ailesini almam agzima.ama o kisiye saydiririm.Aynen.çocukları kim ağzına alıyorsa kim onlar üzerinden pislik yapıyorsa Allah görsün.
Bak o video olayinda ben haksız duruma düşürüldüm neymiş çocuklarımın adını yazmışım ya millet çocuğunun fotosunu dahi koyuyor bir hasta bulup da kullanacak diye kimin aklına gelir? neyse..Evet kim olursa olsun kimsenin cocuklarini ailesini almam agzima.ama o kisiye saydiririm.
sen git cocuklarinla ilgilen diyen terbiyesizler .agizlarindan pislik cikaranlar.oturup bir dusunsunler.
Allah var o video benim hic hosuma gitmedi.ama seninle kiyasiya tartisir bunda bir sorun yok.
ama burada benim olayima kimse birsey dememis. hatta begeni bile almis.diyorum ya baslarina gelsinki bazi degerlere saygisizlik yapildigini anlasinlar.
Sagol amineebedi üzme kendini herkes kalbinin ekmeğini yer
neden aileye çocuğa eşe anne babaya getiriyorsunuz durumu anlamıyorum ki
haa kendine de ağır ithamlarda bulunamazsınız ancak bi nebze o kadar can yakmaz hangi görüşten olursa olsun hiç hiç hiç hoş değil bu davranışlar
E EbediMutluluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?