- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Yok 2. Üyelik değilmiş. Oyle sanmistik da açıklamıştı aslını. Pek severdik! birbirimiziben o zamanlar yoktum da o üye ikinci üyelik mi ne çıkmış değil mi? geçen bir konuda gördüm.hepiniz çok şaşırmışsınız.
Beni kimse korumasin benim burda tayfam arkadasim yok anladinmi o bos beynine sok bunu.Mesajı getir boş konuşma..
sen once misty dayin dedigini soyle nasilda kaciyorsun isine gelmedi degil mi.o konu zeymur yok. uçmuş. orada sana hakaret edildiğini hatırlıyorum. benim konumdu. krku imparatorluğu kazandı konusuydu
neyi istiyorsun. profil mesajına yazılanları göremiyorumki. silinmiş.sen once misty dayin dedigini soyle nasilda kaciyorsun isine gelmedi degil mi.
tekrarmi yazayim yazdiklarinineyi istiyorsun. profil mesajına yazılanları göremiyorumki. silinmiş.
o konu zeymur yok. uçmuş. orada sana hakaret edildiğini hatırlıyorum. benim konumdu. krku imparatorluğu kazandı konusuydu
Beni kimse korumasin benim burda tayfam arkadasim yok anladinmi o bos beynine sok bunu.
bulasici hadtalik gibisinuz tek tek degil 3 5 kisi bir adam edoyorsunuz o da ederse yani.
kim cikipta mesaj yazacak vana yapulanlar onkarada yapilacakta ondan biliyorlar linc edilecegini.
amine yazzdi geldin karisma yazdin.
sizin serrinizden kimse yazmiyor olan
bilir mi.
Yav he he bekarsa sanane belki evlenmek istemiyir sana mi jaldi koca bulmak.O şahıs yeni üyeydi ve ben onu bekar sanıp Davutoğlu bekarları everiyor ne diyorsun dedim (cidden bekar sandım nickinden, ne bileyim evlimi, kaldı ki o buradan birine aklınca laf sokmak için almış o nicki) konuda nickinde ki gibi bekarmısın diye de belirttim. Bana sana kocan yetmiyor sana bulalım dedi. Başka konuda da hakkaten yetmiyormuş dedi.
Bu kadında onu savunuyor hakettin diyor. Ynai o mesajı getiremiyorlar ya işte akıllarında laf ebeliğiyle millete namussuz hakareti hakettin diyor. Terbiye yoksunu.
Aynı kafa işte, ne beklersin ki.
Konuda saymadığı küfür kalmadı, gelmiş millete laf ediyor.
tekrarmi yazayim yazdiklarini
cidden okumadinmi ne guzel kiviriyorsun
bak son kez yaxayim sonra duymadim etmedim yok.
erkeksizlikten her gordugunu erkek saniyorsun seni kuduruk dedi.
okudunmu
bana bu kafi kim dderse en agir sekilde konusurum seviye falan kalmaz.
gelmusler seviyeden bahsediyorlar.
Ah yok canim kufur etmem tarzim degil hakaret ederim.beni takip ediyorsan profil mesajlarina ilk defa yazdigimi gorursun gerizekali :)Boş beynim olsa millete hakaret eder dururum, dolu dolu, böyle yerlere akan bir beynim var çok şükür. Tüm gün profilimde kime ne laf sokayım derdim yok, öyle olsa boş beyinli de bak canımı ye
Sende de maşallah öyle bir hakaret küfür dağarcığı var ki, Tüm Türkiye gelsek herkese bir küfür edersin., yetersin her yere. O derece ağzın leş yani
Yalnız bu konuda ortalığı ban götürecek az sakin hanımlar
Ben taniyorum canimbak mesela ebedi kim olduğunu bile bilmiyorum şu an burada olmayan bi üye ile itina ile dalga geçiyorlar
alkışlanacak hareketler bunlar !!!
sende valla ortalığı iyice bulandırmak için imalı imalı yazıyorsun. birilerine laf atıyorsun inceden. buda hoş değil..mesela kim olduğunu bile bilmiyorum şu an burada olmayan bi üye ile itina ile dalga geçiyorlar
alkışlanacak hareketler bunlar !!!
bana yazdigi buydu sonra sildi anladinmiebedi,silinen şeyi nasıl okuyayım. konuyu okudum. burada yok o dediklerin. süperman değilim x ışınlarımla silinen profil mesajlarını okuyayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?