ebedi,silinen şeyi nasıl okuyayım. konuyu okudum. burada yok o dediklerin. süperman değilim x ışınlarımla silinen profil mesajlarını okuyayım..
eee okumadınmı niye diyorsun peki. bana giriyorsun . oku oku diye. silinen şeyi nasıl okuyayım ebedibana yazdigi buydu sonra sildi anladinmi
ehh yeter ertik bu kadar laf cambazligi.
istediginizi dusunun ikiyuzluluk cigerlerinize islemis.
bana yazdigi buydu sonra sildi anladinmi
ehh yeter ertik bu kadar laf cambazligi.
istediginizi dusunun ikiyuzluluk cigerlerinize islemis.
Ah yok canim kufur etmem tarzim degil hakaret ederim.beni takip ediyorsan profil mesajlarina ilk defa yazdigimi gorursun gerizekali :)
evet......... bu haklı tepkini olmayan bir üye ile dalga geçtiklerinde görse idim o zaman seni takdir ederdim okypete ...sende valla ortalığı iyice bulandırmak için imalı imalı yazıyorsun. birilerine laf atıyorsun inceden. buda hoş değil..
ya birak bana hajaret edene bile bursey diyemedi cakma humanist.evet......... bu haklı tepkini olmayan bir üye ile dalga geçtiklerinde görse idim o zaman seni takdir ederdim okypete ...
ben o üyeyi bilmiyorum yada hatırlamıyorum diyelim
gözümle görmeden yorum yapmamımı bekliyorsunuz. . onu mune çıkaracak.ee yazmış işte ne yazdığını . daha ne bileyim ne yazdığını demek de nedir.
kendisini biliyorum. aramız iyi değildi. sevmezdik birbirimizi o ayrıevet......... bu haklı tepkini olmayan bir üye ile dalga geçtiklerinde görse idim o zaman seni takdir ederdim okypete ...
ben o üyeyi bilmiyorum yada hatırlamıyorum diyelim
once gelip hakaret eden sensin sirf burada mistydaye kizmiyorsunuz dedim diye.Yahu küfür değil mi gerizekalı demek?
Aklınca bana küfür edip beni üzdüğünü mü sanıyorsun?
Şurada yazdığın her hakaret seni yerin dibine sokuyor farkındamısın.
Koskoca kadının ettiği laflara bak, cidden utanmıyormusun?
Yemine derim senle tartıştığım için, ki sana hakaret bile etmedim, yerin dibine ben girdim. Utanıyorum senin adına yazma yeter..
ama evlenmeyenlere evde kalmış diyebiliyorsun.Yav he he bekarsa sanane belki evlenmek istemiyir sana mi jaldi koca bulmak.
terbiyesizlik yaptin orada.etkiye tepki hakettin.
ya sen bana yazmasana yermeye mi geldin sen beni.kendine yapikani unutmamus aylar gecmus.
bana yapilan seyi basit buluyor.
Hayir zaten demedim demiyor birde sana yazdigimi ne biliyirsun diyorlar.ebedi gerilere giderek okudum . değmez boşver sıkma canını.
o
once gelip hakaret eden sensin sirf burada mistydaye kizmiyorsunuz dedim diye.
ustune alindin cunku destekledigin icin.
cok iyi demusim hadi yallah
al banada pislik dedi. sırf silinmiş okuyamıyorum dedim diye.Hayir zaten demedim demiyor birde sana yazdigimi ne biliyirsun diyorlar.
ya varya su pisliklerin soyu kurusun koku kazinsin insaallah.
nasil bir zihniyet hala silinmis diyor.
neyse bunlara kufur edilince bende gulecem hakettiniz dicem.
gorupte gormemezlikten geliyor adiler.
Onun aciklamasini yaptim yine mi okumadin yalanci :)ama evlenmeyenlere evde kalmış diyebiliyorsun.
işte burada senin hatan okypete ! sevmiyorsun diye her türlü gidere layık yani öyle mi ?bu durumda sevdiğimize yapılan hoş olmayan şeylere de toplu karşı mı çıkmalıyız yada sevmediğimize yapılan hoş olmayan şeylere arkamı durmalıyızkendisini biliyorum. aramız iyi değildi. sevmezdik birbirimizi o ayrı
he he ayni uyeyim :)Sana hakaret olan tek mesajımı göstersen ya? Sen hakettin diyince ben de sana hakketmişsin dedim.
Bence sen benim tartıştığım diğer üyeyle aynı kişisin.
İki nickin var, aynı üslup, onu bu derece savunman. O konuda yoktun bile. Ama aynı şekilde savundun, aynı lafları ettin.
Bence sen osun :)))))
O okypete sence de değilmi, o üyeyi nasıl savunuyo, yallah mallah aynı üslup değil mi?
İkisi de sana takık falan.
pis ağız pes. sadece bana saldırdığın ve hükümete laf ettin seni şikayet edeceğim dedin diyeOnun aciklamasini yaptim yine mi okumadin yalanci :)
sen basitce cevap verdin bende basit sekilde cevap verdim etki tepki.
sen cocuklarimi o pis agzina alirken sorun yok dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?