HDP’li Altan Tan’dan ‘tekke ve zaviyeler’in için açılması için kanun teklifi

Ohooo hem nasil yapardik ki ban cok katiydi ozaman :)) Ama itiraf edeyim cok zeki bir hatundu. Çatt çaatt her dedigimizr aninda cevap verirdi.Daha oteye iseme yarisi yapardik

ben o zamanlar yoktum da o üye ikinci üyelik mi ne çıkmış değil mi? geçen bir konuda gördüm.hepiniz çok şaşırmışsınız.

neyse bence burada bitirelimm.
ee tekkeler ve zaviyeler olayı nolacak. bence saçmalamış adam

yahu ne kadar uzatmışsınız kızlar.. herkes yediğinden ikram eder, arkadaş da hakaret etmiş kibleyin geçin.. ben öyle yaptım, deneyin, %100 çalışıyor

konuya yorum yapayım; olabilir, açılabilir artık hiçbir şey şaşırtmıyor beni.. ne olursa olsun..

Senin profilinden haberim oldu. Tanimam etmem. Profiline bakmam ama o benimkine iyi bakmis. Saymista saymis. Ispiyoncu kisiliginin disinda kendisi hakkinda hic bir sey bilmiyorum. Bilsem de ailesine de cocuguna laf etmem cunku onun seviyesine inmem.

Evli olsa da mutsuz. Bir tek arkadasi yok. Neden acaba? Aman aman bir aciginizi vermeyin arkadas desifre konusunda usta. Bir de ustune turlu turlu eklemeleri var. Bu da baska bir rahatsizligin belirtisi.

bana nerede o laf demistin okudun mu?

bana nerede o laf demistin okudun mu?

silmiş profilinden onu demiyo musun?

çocukla ilgili şeyi okumuştum ve tepkimi vermiştim zaten.

onun dışında diğer arkadaşın yazdığı şeyleri silmiş profilinden nasıl okuycam.

yemin ederim beynim alt süt oldu.sen ona travesti demişsin o sana erkek demiş bir sürü şey.

Ben nerede agir hakaretler ettim kimin ailesine evliligine namusuna laf ettim goster bakalim bir mesajim var mi?
burada herkes hakaret ediyor siz meleksiniz sanki bana bulasmayana ben durduk yerde hic hakaret etmedim

onu boşver de kızım bir dergiye abone oldum manyak bir şey

hayir ya o degil.
ne alaka yazdim ya deminde nasil okumadiniz cidden komik.

ben o zamanlar yoktum da o üye ikinci üyelik mi ne çıkmış değil mi? geçen bir konuda gördüm.hepiniz çok şaşırmışsınız.

Aaa evett oyle sanmistik ama sonra ayni evde kaldigi ev arkadasinin uyeligi oldugu cikmisti meydana..yersen

Dışarı çıkıncı cinsel organını teşhir eden sapıklar, prostatını anlatan amcalar, bütün yaşam öyküsünü 15 dakikaya sığdırıp anlatan teyzeler, ayrılık acısını paylaşan yabancı insanlarla karşılaştığım için temel ihtiyaçlarım dışında artık dışarı çıkmıyorum. Oturup, Erbakan konuşurken Mesut Yılmaz ve Süleyman Demirel'in alaycı sırıtışlarını izlemek daha cazip geliyor. =(
asdfghjk

Sana koca bulalım mesajımı getirmezsen en adisin, nokta...

Siz o mesajı bulup yedircem, afiyetle yiceksiniz...
Adi olan sensin koca bulalim olayina getrdin olayi safa yatma.ne yazdigini cok iyi biliyorum hakettin sen onu millete oyle dersen cevabinida alirsin.

Ohooo hem nasil yapardik ki ban cok katiydi ozaman :)) Ama itiraf edeyim cok zeki bir hatundu. Çatt çaatt her dedigimizr aninda cevap verirdi.Daha oteye iseme yarisi yapardik
Ya hemi de esaslı onunla beraber gidiyorum diyenlerden geri donenler oldu o hala yok.

Alaraeyyyy geriiii doooonnnnn

Eee okypete cevap bile vetemedin arkadasinin yazdigina.isine gelince kadin haklari kadin kadina bunu nasil dermis
bans gelip sen hakaret ediyorsun diyorsunuz ya aileyi namusu katan serefsize herseyi derim.
sizin namusunuza laf soylenince karsidakine seviyemi bozamam efendim deyin.
gercekten adi olan sizlersiniz.
en kycuk hakarette siteyi savas alanina cevirenler hakaret edenler ay sevitesizlesmissin am sende demis.herkes anladigi yerden bakar olaya.
evet bu lafa hak veren pisliktir kendine yapilmasini istemediginiz seyi baskakarina yapamazsiniz.

o konu zeymur yok. uçmuş. orada sana hakaret edildiğini hatırlıyorum. benim konumdu. krku imparatorluğu kazandı konusuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…