Ohooo hem nasil yapardik ki ban cok katiydi ozaman :)) Ama itiraf edeyim cok zeki bir hatundu. Çatt çaatt her dedigimizr aninda cevap verirdi.Daha oteye iseme yarisi yapardik
ne diyorsun bir anlasam. perşembe nerede daldırmış. ayrıca varsa öyle şey burada daldırma yaz özelden. bana az yazmadın zamanında özele, konuşun çözün sorununuzu.
hakaretle olmuyor iş iyice sarpa sarıyor
bana nerede o laf demistin okudun mu?bir şey yazınca çete diyorlar yamayınca niye yazmadın diyorlar.
kocaman kadınlarsınız karşılıklı yaptığınız hakaretler de çoook ayıp.cidden öyle , kimseye yakışmıyor.
yakında siyaset bölümü kapatılırsa şaşırıp kalmayın çünkü her güne bir kavga.
ha anladım şimdi...Perşembe günü banlandığı konuda bize hepiniz çok iticisiniz filan diye saldırmıştı ya onu diyor.Yememiş içmemiş banının açılmasını beklemiş bana saldırmak için.
bana nerede o laf demistin okudun mu?
Ben nerede agir hakaretler ettim kimin ailesine evliligine namusuna laf ettim goster bakalim bir mesajim var mi?Al işte aynen devam.
Ne diyeyim simdi sana senin seviyende mi cevap vereyim?
Destek bekledigin insanlara yazdigin her mesaj hakaret iceriyor. Yine de sana hakaretsiz duzgunce cevaplar veriliyor.
Bu sekilde devam ettigin surece kimseden destek goremezsin.
Bu insanlar taraf tuttuğu icin değil senin hakaretsiz yazamamandan kaynaklı
silmiş profilinden onu demiyo musun?
çocukla ilgili şeyi okumuştum ve tepkimi vermiştim zaten.
onun dışında diğer arkadaşın yazdığı şeyleri silmiş profilinden nasıl okuycam.
yemin ederim beynim alt süt oldu.sen ona travesti demişsin o sana erkek demiş bir sürü şey.
hayir ya o degil.silmiş profilinden onu demiyo musun?
çocukla ilgili şeyi okumuştum ve tepkimi vermiştim zaten.
onun dışında diğer arkadaşın yazdığı şeyleri silmiş profilinden nasıl okuycam.
yemin ederim beynim alt süt oldu.sen ona travesti demişsin o sana erkek demiş bir sürü şey.
onu boşver de kızım bir dergiye abone oldum manyak bir şey
ben o zamanlar yoktum da o üye ikinci üyelik mi ne çıkmış değil mi? geçen bir konuda gördüm.hepiniz çok şaşırmışsınız.
aa tekrarmı geldi o.. bilmiyordumAaa evett oyle sanmistik ama sonra ayni evde kaldigi ev arkadasinin uyeligi oldugu cikmisti meydana..yersen
ben baktım da hiç heyecanlı değil ne bir olay ne bir laf vurma var
senin yaşında tazecik pırıl pırıl bir genç kız niye oturup da 91 seçimlerini izler ki? çık gez dolaş gençliğinin kıymetini bil
Adi olan sensin koca bulalim olayina getrdin olayi safa yatma.ne yazdigini cok iyi biliyorum hakettin sen onu millete oyle dersen cevabinida alirsin.Sana koca bulalım mesajımı getirmezsen en adisin, nokta...
Siz o mesajı bulup yedircem, afiyetle yiceksiniz...
Adi olan sensin koca bulalim olayina getrdin olayi safa yatma.ne yazdigini cok iyi biliyorum hakettin sen onu millete oyle dersen cevabinida alirsin.
Ya hemi de esaslı onunla beraber gidiyorum diyenlerden geri donenler oldu o hala yok.Ohooo hem nasil yapardik ki ban cok katiydi ozaman :)) Ama itiraf edeyim cok zeki bir hatundu. Çatt çaatt her dedigimizr aninda cevap verirdi.Daha oteye iseme yarisi yapardik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?