HCR 35'in Başarı Öyküsü

3 ayda mı istediğin hedefe ulaştın canım ya bak cnm sana özet olarak yaptıklarımı anlatsam yanlış yaptığım bir yer varsa sen beni uyar
sabah 1 bardak ılık su kalkar kalkmaz
2 dilim kepek ekmeği domates salatalık ve 1 dilim peynir
ara öğün meyva yada süt
öğlen et yada sebze yemeği salata bir kase çrba ve yanında yoğurt 2 dilim kepek ekmeği
ara öğün light bisküvi yada ayran
akşam yine sebze yada et salata yoğurt ve 2 dilim kepek ekmeği
geceye doğru acıkırsam eğer ayram veya süt veya meyva ve günde 2,5 lt su içiyorum ama bu sıralr tık yok veremiyorum ya

merhaba hcr35 başından beri seni takip ediyorum.gerçekten azmine enerjine hayranım.bende henüz yeni üye oldum.tüm gün masa başında hareketsiz çalışan biriyim. yaklaşık bir hafta diyet demek istemiyorum çünkü benim beynim diyeti ye ye ye diye algılıyor saglıklı beslenmeye geçmeye çalışıyorum.bende dün tavsiyene uydum ve mecitefendi lahana yagına başladım.4 gündür yürüyüş yapıyorum.birde geceleri sirkeli su.takip ettiğim kadarıyla sirkeli suyu gece yatmadan içiyordun bunun özel bi sebebi var mı canım.birde bende sauna eşofmanı var streç film sarmadan yag sürüp eşofmanı giysem olur mu?

canım benim istediğin kadar sorabilirsin yararım oluryorsa ne mutlu bana
benim yatmadan önce içmemin sebebi, mesela o gün fazla kaçırdıysam ve çok şişmişsem, sirkeli su içince sabahına çok rahat, sindirimi güzelce yapmış olarak uyanmam
ben sadece 1 bardak içiyorum günde, onu da yatmadan önce içip gece kendimi rahatlatmak için yapıyorum
gündüz de içilebilir

lahana yağın hayırlı olsun, sauna eşofman zaten terletiyor, lahana yağı ile daha çok terlersin
bol bol gider yağların inşallah

bak ne güzel diyorsun, sağlıklı beslenme bu
diyelim 4 ay diyet yaptın, kilolarını verdin
ee sonra ne olacak ?
tekrar çok yiyip kilo alacaksın
o yüzden bir hayat şekli haline getirmek lazım beslenmeyi
her şeyden doyumluk yemek lazım, şişene kadar değil

hadi güzel haberlerini bekliyorum fıstığım opuyorumnanaktan

nekadar mutlu ettin beni yazdıklarınla anlatamam.bu sıcaklıgı insan kendi yakınlarından bulamıyor gerçekten.zaten geçen sene 3 ay gibi bir sürede 9 kilo vermiştim sonra herşeye aç bi aç saldırarak hızlı bir şekilde başladıgım noktaya geri döndüm.yeniden gücümü toplayıp uygulamaya başlamam çok zor oldu.çok şükürki şuan çok iyi hissediyorum kendimi.geçen sefer spor hiç yok denecek kadardı.ama bu sefer öyle olmayacak inşallah.3 gündür 45 dakika yürüyorum.yol göstericim olarakta senin takibindeyim canım

bende zayıflamak istiyorum tatlım 67 kg yim suan

bu kalan 7 kiloyu nasıl veriririm bana tüyolar verirmisin tatlım

birde temmuz sonna kadar 60 ı görebilirmiyim aCaba nedersin

narin nazenin süpersin kuzum
sporla beraber gidecek o kilocuklarrrr zemuszemus

lojelcim temmuz sonuna kadar 7 kilo vermen mümkün, sağlıksız da sayılmaz pek.
yeter ki kendini zorlama, aç kalma, şok diyetler yapma
benim yaptığım her şey ilk sayfada ayrıntıları ile yazıyor a.s.

canımcım bugün itibariyle 1 haftada 2 kilo vermiş olarak seni selamlıyor buyrunnnnnnnnn bizimle paylaştıgın herşey içinde çok teşekkür ediyorum :1hug:

belli olduğu üzre ben yeni üyeyim..siteyi aylardır üye olmadan dolaşıyordum ama üye olup size sorular sormam gerektiğini farkettim:kedi:

başarı öykün gerçekten çok güzel ve ben senin öykünle tabiri yerindeyse gaza geldim
forumdaki ilk mesajımıda,foruma üye olma nedenimin konusunun altına yazasım geldi

tekrar tebriklervereliniortak

cennet canım teşekkür ederim
önce sitemize hoş geldin a.s.
umarım sen de başarı hikayeni buraya yazarsın da biz de keyifle okur, tebrik mesajları yazarız :Saruboceq:

cennet canım teşekkür ederim
önce sitemize hoş geldin a.s.
umarım sen de başarı hikayeni buraya yazarsın da biz de keyifle okur, tebrik mesajları yazarız :Saruboceq:

teşekkür ederim hoşbuldum ((

inşallah canım en çok istediğim bu.. yazdıklarından yola çıkarak bende lahana yağı ve beşi bi yerde çay aldım..biraz daha vereyim iyice toparlayayım vücudumu hikayemi kesinlikle paylaşacağım hihoyyyt

görüşmek üzere yerimseniben

Hcrrrr geliyorum pesınden :) zayıflayamıcam dedıgım zamanlarda senın resımlere bakıyorum, gaza gelıyorm ya su hınt yagıyla ılgılı bırascık bısı sorcam sımdı burda oyle bı baslık buldm ama 3 yemek kasıgı ıcılcek sonra bol su ıcılcek ıyıce acıkıncaya kadar bısey yenmıcek sulu seyler tuketılcek yazılmıs.( corba, sulandırılmıs ayran, komposto, gazı ucmus soda gibi) biri hınt yagının tohumu zehırlı yazmıs. biri paketın uzerınde gıda olarak tuketmeyınız yazıo demıs. sen dıosn 1 cay kasıgı ıcıp uzerıne bol su ıctm sorunumu cozdm. anlamadım bısı. cıddı anlamda kabızlık sorunum var ne denedıysem fayda etmıo bı bu kaldı denemedıgım.. bıraz aydınlatırmısın benı bu yag konusunda...

özlemcim gel bitanecim gel :roflol:
eğer hint yağı ile ilgili kafanda soru işaretleri oluştuysa, zeytinyağını deneyebilirsin
onu da aynı şekilde 1 tatlı kaşığı içip üzerine bol bol su içebilirsin
hint yağını ben denedim ama zeytinyağı da aynı sonucu verdi
zehirli olsaydı aradan aylar geçti bana bir şey olmadı :jeyyar:
sen zeytinyağını dene bence

Canım harikasın, beni şevklendirdin. Benim de vermem gereken bir 10 kg var. Senin hikayeni okuyunca, özellikle fotoğraflarını görünce çok etkilendim. Teşekkürler tatlım ve tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…