HCR 35'in Başarı Öyküsü

içemiyorum onu yaa. hint yagı da zaten ona benzer bıseyse o da kalır sanırım :)

muhteşem bir başarı öyküsü paylaşmışsın bizimle
hele fotolarına bakınca nasıl gaza geldim bilemezsin...
ben de doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum.
büyük bir kısmını verdim ancak malum hamilelikte gerilen karnım hala eski haline tam olarak dönmedi
bir de sezeryan oldum sezeryanda daha çok kalır diyorlar bilmiyorum doğru mu?
şöyle anlatayım karnımı ellerimle sıkıştırınca avcumun içine resmen yağlar geliyor:)
sanırım göbekten baya eritmem gereken yağ var :)
ne yapmalı e etmeli bilemedim
spor ama nasıl spor?
yani karın bölgesi için...

bu arada
acaip derecede kabızlık çekiyorum
öyle bi bazen 1 hafta 10 günde 1 kez wc ye gidebiliyorum
karnımın şişliği biraz da bundan kaynaklanıyor sanırım
çünkü wc ye gittiğim zaman karnım baya küçülüyorkaydirigubbakcemile3

kabızlık için çiğ köfte yedim bir ara o iyi etki etti
şimdi etki etmiyor
bir ara kayısı yedim
o eğer çok fazla yersem o zaman etki ediyor
yani 20-30 tane yersem o zaman etkili...
sinameki bile ancak etki ediyor onu da kullanmak istemiyorum
malum faydalı birşey değil

ayrıca
kabızlık olduğunda kilo vermek zor olur diyorlar
acep bu doğru mu hcr35 ne dersin canım?

aynı ben valla cok kotu bısey bu yaa.. ve bence kesınlıkle dogru. cunku wcye cıktgmda ertesı gun tartıda vermıs gorunuyorum ertesı gun daha az yememe ragmen wcye cıkamazsam sabıt kalıyo kılom ustelık spor da yapmama ragmen. bende sınamekı bıle etkı etmıyo. meyve falan da yanı hıc. eczacının verdıgı bı ılac vardı o etkı edıyo ama cok karın agrısı cektırıyo ve o gun eve kapanmak gerekıyo. hınt yagının ıcımı daha kolay su ıctıkten sonra agızda tat bırakmıyo dıyolar onu ıcmeyı denıcem ben.

kesinlikle doğru hayatım
insan kabız olduğunda yediğini sindirememiş, sindirdiğini çıkaramamış hissediyor kendini
hem manevi etkiliyor insanı, hem de vücudu etkiliyor

hint yagının bir kötü etkisi yok kullanabilirisniz b izde hastanelerde bazı bölümlerd ekullanıyoruz korkmayın yani :)

yarım çay bardağı zeytinyağı içtim dün gece yatmadan
hala tık yok

ac karnına kıraz yemeyı denedınmı.ahmet manakının kıraz dıyetıne basladım ben pstesı,daha oglen olmadan wc den cıkamaz oldum,acayıp bagırsak calıstırıyor,bır oturusta 500 gr yemek gerekıyor bu dıyete gore,yalnız ac karna olması sart sanırım ,cunku daha once kıraz yedıgımde boyle bırsey olmamıstı.bır dene ıstersen

Merhaba Bu başarı öyküsüyle üye oldum siteye ve gerçekten çok güzel çok yararlı bilgilerin yer aldığını farkettim. 15 yaşımdaym .. ve daha şimdiden var fazla kilolarm

ayrıca sana çok özendm bi kaç ay sonra benide görün inşallah böyle

neysee tekrardan tebrikler

hmmm
deneyim canım ama
oturup 1 kilo kayısı yesem fayda etmiyor bana
bir de kiraz deneyim bari

ayy naptın canım yarım çay bardağı çok fazlaaa :bbo:
çok ama fayda etmedi yine de

tebrik ederim.her şey istemekte gerçekten çok güzel olmuşsun.ben de izmir'de okuyorum.vermem gereken bi ton kilo var ve etrafımdakiler ip gibi:çok üzgünüm:ama burdaki resimler ve yazılanlar çok etkiledi beni irade yakında gelicek hissediyoruma.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…