Çok geçmiş olsun canım kimyasal gebelik yaşıyorsun benimde ilk başta 308 iki gün sonra 256 çıkmıştı katlanması gerekirken seni üzmek istemiyorum bi iki gün içinde kanaman başlar biraz ağrılı oluyor kanama bilgin olsun Rabbim yar ve yardımcın olsunBu konu başına gelen ve ya bilgisi olan yok mu?
Kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalabilirsin sakın korunma ve fırsatları değerlendir farklı laboratuvar da yaptırdıysan son yaptırdığın yerde yaptır 48 saat sonra özür dilerim ne olur kızma bana iki kere kimyasal gebelik yaşadım yardımcı olmak adına yazdım eğer öyleyse Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahAmin teşekkür ederim bilgi için
Bi ümit bende onu bekliyorum iyi dilekleriniz için saolunDeger düsmesi kimyasal gebelik olmasidir ama 2 gun sonra ayni yerde bidaha yaptir belli olmaz birden yukselebilir ..allah hayirlisini nasip etsin
Estağfirullah canım neden kızayım sonuçta aynı durumu yaşayan var mı diye ben sordum hayatta her şey bi tecrübe sadece ilk hamilelik olduğu için fazla heyecanlanmıştım böyle bi durum olunca çok üzdü ..Kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalabilirsin sakın korunma ve fırsatları değerlendir farklı laboratuvar da yaptırdıysan son yaptırdığın yerde yaptır 48 saat sonra özür dilerim ne olur kızma bana iki kere kimyasal gebelik yaşadım yardımcı olmak adına yazdım eğer öyleyse Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Öyle iyi biliyorum ki şuan ne hissettiğini Rabbim yardımcın olsun kardeşim bak dediğim gibi korunma hemen hamile kalabilirsin Rabbim nasip etsin inşallah inşallah öyle değildir haberdar et biziEstağfirullah canım neden kızayım sonuçta aynı durumu yaşayan var mı diye ben sordum hayatta her şey bi tecrübe sadece ilk hamilelik olduğu için fazla heyecanlanmıştım böyle bi durum olunca çok üzdü ..