BETA HCG

Arkadaşlar merhaba 6-7 martta çift çizgiyi gördüm ve gün aşırı ilişki oldu 21 mart bat tarihimdi yumurtlama gününe göre. Dün beta hcg istedi doktor 5.43 çıktı değer ve benim pazartesi günü kahverengi lekelenmem oldu. Sizce bu değer artarmı forumda 1.20lerde olan değerin ve 5.91 olan değerin arttığını ve sağlıklı gebelik olduğunu okudum sizce bu değer artarmı yoksa kanama olurmu aslında aklıma takılanda şu değer düşükse suna kadar adet olmazmıydı yani kimyasal çünkü 5.43 hemen düşebilecek ve adet olunabilecek değer değilmi ?
Mrb cnm zaman gecmis aradan ama durum nedir aon oalrak

Benim de dun 1929 olan degerim bugun 3911 cikti. Pazartesi doktor randevumuz var ama cok meraktayim normalde bu degerin pazar gunu olmasi gerekirdi 24 saatte 2 katina cikmis bilemedim valla

Arkadaşlar bemde gecen hafta salı kan verdim 129 çıktı beta iki gün sorma tekrar yaptırdım 408çıkto bu artış normal mi acaba

Kese oluşumu ne zaman oluşuyor ne zaman ultrasyona gitmem lazım daha çok yeni görünmez dedi hemşire kan tahlili sonucunda

Doktor beta hcg degerine gore cagiriyor. Ben 539 iken aramistim daha dur demisti 1 hafta sonra 4000'lere cikacak o zaman gel dedi. Yarin gidecegim bakalim :) heyecan dorukta :)

Kizlar ben pazartesi beta hcg 0.100 cikti cuma yaptirdim 1.14 cikti hala adet olmadim tarlusal kullaniyorum

Bana da cevap verin lütfen kızlar ben bugün adetim dokuz gün gecikti dört gün arayla kan verdim kan değerim 573 dün iste 1332 çıktı ilk tahlili sağlık ocağında diğerini dün özel de yaptım sizce kötü mü yarın bir daha gidip başka özel bi hastane de yaptırmayı düşünüyorum geç döllenmeden dolayı az artmış olabilir mi doktor 2000 falan olmadı gerekirdi dedi ilk olunca insan tedirgin oluyo ama aklımda bulundu bu bi daha hamile kalırsam iki ay olana kadar doktora bile gitmeyecem insan herşeyi stres ediyor böyle

Bana da cevap verin lütfen kızlar ben bugün adetim dokuz gün gecikti dört gün arayla kan verdim kan değerim 573 dün iste 1332 çıktı ilk tahlili sağlık ocağında diğerini dün özel de yaptım sizce kötü mü yarın bir daha gidip başka özel bi hastane de yaptırmayı düşünüyorum geç döllenmeden dolayı az artmış olabilir mi doktor 2000 falan olmadı gerekirdi dedi ilk olunca insan tedirgin oluyo ama aklımda bulundu bu bi daha hamile kalırsam iki ay olana kadar doktora bile gitmeyecem insan herşeyi stres ediyor böyle
Canim hayirli olsun insallah guzel haberler alirsin. Testlerini hep 2 gun arayla, ayni yerde ve ayni saatte yap. Bazen laboratuvardan laboratuvara degerler degisebiliyor ayrica her saat hormonlar arttigi icin sabah 8'de yaptigin test sonucu 11'de yaptiginla ayni olmaz.

Evet hesap yapinca 4.gun 2000 seviyesine gelmen lazimdi dogru ama sen yine de Yarin tekrar yaptir 1332'nin 2 kati cikmasi lazim.

Canim hayirli olsun insallah guzel haberler alirsin. Testlerini hep 2 gun arayla, ayni yerde ve ayni saatte yap. Bazen laboratuvardan laboratuvara degerler degisebiliyor ayrica her saat hormonlar arttigi icin sabah 8'de yaptigin test sonucu 11'de yaptiginla ayni olmaz.

Evet hesap yapinca 4.gun 2000 seviyesine gelmen lazimdi dogru ama sen yine de Yarin tekrar yaptir 1332'nin 2 kati cikmasi lazim.
Yarın aynı saatte yapıcam inşallah canım iyi dileklerin için tşk ederim gülüm inşallah ya aradaki fark kapanır inşalah ben bu yükselişlerden hiç bişey anlamadım şimdi benim o zaman yarın 6000 falan olması gerekiyor rabbim herkesin yardımcısı olsun inşaşah :KK43:

Yarın aynı saatte yapıcam inşallah canım iyi dileklerin için tşk ederim gülüm inşallah ya aradaki fark kapanır inşalah ben bu yükselişlerden hiç bişey anlamadım şimdi benim o zaman yarın 6000 falan olması gerekiyor rabbim herkesin yardımcısı olsun inşaşah :KK43:
Hayir canim 6000 olmasina gerek yok
Dunku degerini baz alacaksin
1332 ciktiysa 2 kati 2600 civari olmali

X