Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bayanlar bende bişey sorucaktım ben en son 29 martta adet gördüm klomen kullandım ve 1mayısta beta hcg 61 çıktı 3mayısta 99 5mayısta 240 çıktı bugün 11 Mayıs'ta 130a düştü çok üzülüyorum dr kimyasal gebelik dedi şimdi ne yapmam gerekiyo şuana kadar hiç kanamam olmadı
Merhaba bayanlar bende bişey sorucaktım ben en son 29 martta adet gördüm klomen kullandım ve 1mayısta beta hcg 61 çıktı 3mayısta 99 5mayısta 240 çıktı bugün 11 Mayıs'ta 130a düştü çok üzülüyorum dr kimyasal gebelik dedi şimdi ne yapmam gerekiyo şuana kadar hiç kanamam olmadı
Cnm adet gorursun artik cok uzuldum ama emin ol saglikli b8r dollenmede boyle olmuyormus. Onumuzdeki ay insallah saglikli bir gebelik gerceklesir uzulme tamam mi
Canım dün 14 mayısta tekrar bhcg yaptırdım 197 çıktı dr belirsizlik devam ediyor normal değil Çarşamba bidaha yaptır dedi Çarşamba ya kadar nasıl bekliycem hiç bilmiyorum