BETA HCG

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı: 3 hafta
HCG (mIU/ml) - (INCIID) değeri: 5 - 50
HCG in mIU/ml - (Quest) değeri: 9 - 130

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı: 4 hafta
HCG (mIU/ml) - (INCIID) değeri: 3 - 426
HCG in mIU/ml - (Quest) değeri: 75 - 2,600

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı: 5 hafta
HCG (mIU/ml) - (INCIID) değeri: 19 - 7,340
HCG in mIU/ml - (Quest) değeri: 850 - 20,800

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı: 6 hafta
HCG (mIU/ml) - (INCIID) değeri: 1,080 - 56,500
HCG in mIU/ml - (Quest) değeri: 4,000 - 100,200

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı: 7 - 12 hafta
HCG (mIU/ml) - (INCIID) değeri: 7,650 - 288,000
HCG in mIU/ml - (Quest) değeri: 11,500 - 289,000

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı: 13 - 16 hafta
HCG (mIU/ml) - (INCIID) değeri: 13,300 - 254,000
HCG in mIU/ml - (Quest) değeri: 18,300 - 137,000

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı: 17 - 24 hafta
HCG (mIU/ml) - (INCIID) değeri: 4,060 - 165,400
HCG in mIU/ml - (Quest) değeri: 1,400 - 53,000

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı: 25 - 40 hafta
HCG (mIU/ml) - (INCIID) değeri: 3,640 - 117,000
HCG in mIU/ml - (Quest) değeri: 940 - 60,000

kızlar bu ilk İnciid ve Quest ne oluyor bilen varmı

kizlar meraba bi soru sorabilir miyim acaba Ben adetimden 11 gun once kan testi yaptirdim negatif cikti sizce erken mi yaptirdim belirti olarak sadece sol kasik agrim batma var ve goguslerim sis dokununca aciyor suan adetime 9 gun var sizce hamilemiyim?

Merhaba kızlar bende kan testini özelde yaptırdım ama maşallah 78 tl başka nerde yaptırabilirim kan testini

selam kızlar
sanırım herkesin yolunda gidiyor maşallah diyelim. Allah kucağınıza almak nasip etsin. benim beta hcg değerlerim 49.91/70.50 ve bugün itibari ile 90.97 :KK43:((
maalesef bebeğin tutunamadığını söyledi doktorum .çok üzgünüm. 40 yaşındayım.aşılama ile olacaktı. sanırım.olmadı. Allahtan hayırlısını diliyorum.ama böyle olup da sonradan hamileliği devam etmiş olan var mı?

selam kızlar
sanırım herkesin yolunda gidiyor maşallah diyelim. Allah kucağınıza almak nasip etsin. benim beta hcg değerlerim 49.91/70.50 ve bugün itibari ile 90.97 :KK43:((
maalesef bebeğin tutunamadığını söyledi doktorum .çok üzgünüm. 40 yaşındayım.aşılama ile olacaktı. sanırım.olmadı. Allahtan hayırlısını diliyorum.ama böyle olup da sonradan hamileliği devam etmiş olan var mı?
Gunlerini yazmamissin. Bu degerler kacar gun arayla hergun mu gun asirimi.
Soyle dusun saglikli bir bebek olsaydi zaren tutunurdu ve seninle olurdu bunda da vardir bir hayir. Sen umudunu yitirme gene olur. Allah kimsenin kucagini bos birakmasın.

Gunlerini yazmamissin. Bu degerler kacar gun arayla hergun mu gun asirimi.
Soyle dusun saglikli bir bebek olsaydi zaren tutunurdu ve seninle olurdu bunda da vardir bir hayir. Sen umudunu yitirme gene olur. Allah kimsenin kucagini bos birakmasın.
aminnn. tabi allahtan hayırlısı.günler 2 gün ara ile idi.o yüzden yazamamışımdır.teşekkür ederim

aminnn. tabi allahtan hayırlısı.günler 2 gün ara ile idi.o yüzden yazamamışımdır.teşekkür ederim
Ben 9. Haftamda bebek gelişemedi ve kurtaj olmak zorunda kaldim. Cok uzucu biliyorum ama vardir bir hayır diyorum. Insallah hepimiz birgun anne oluriz

Hanımlar ben bu sabah kan testi yaptırdım beta hcg 1.8 çıktı ne anlama geliyor çok merak ediyorum şuan. Bilgisi olan benimle paylaşabilir mi lütfen ????

Temmuz 8 de bekliyorum adeti mi ama hep düzensiz benim hormonlarimda yüksek çıktı şu tsh falan var ya

Çok erken davranmışsın daha yumurtlama dönemini yeni atlatmışındır. Sabret ve adet gününü bekle. Doktor ilaç verdimi

Cnm tsh'in hareketli ise birazcık beklesen. En azindan duzene girene kadar iyot eksikliği allah korusun zeka geriligine sebep olabiliyor

Ayy bilmiyodum allah korumuş demek ki yaa çok sağolun tsh için önümüzde ki ay tekrar kan vericem yine yüksek çıkarsa ilaca başlıcaz bakalım hayırlısı artık

X