Hcq değerim düştü...

Kızlar az önce tekrar idrar testi yaptım en son yaptığım testten bile daha belirgin bir çizgi çıktı inanamıyorum bu ne anlama geliyor şimdi

Kızlar bugün bi sancı ağrı vurdu resmen öldüm öldüm dirildim kanamam başladı hastaneye gittim tekrar kan testi yaptılar hcg 101 düşmüş doktor gebelik bozulmuş dedi parça halinde de geldi yani bebeğim bizi bıraktı :'(

Geçmiş olsun cnm acaba dış gebelik mi oldu yoksa tutunamadi mi.

Demekki hayirlisi boyleymis diycem ama cok zor ne desem bos. Birgun bizimde bebeklerimiz olacak buradan guzel haberler verecegiz.
İnşallah canım gerçekten zormuş hele ilk olunca daha zor oluyor sanırım kendimi o kadar alıştırmışım ki farketmeden

İnşallah canım gerçekten zormuş hele ilk olunca daha zor oluyor sanırım kendimi o kadar alıştırmışım ki farketmeden
Bende 1 bebek kaybettim kurtaj olmak zorunda kaldim seni iyi anliyorum. Hayatimda hic bu kadar hayal kırıklığı yaşamamıştım. Biliyorum beni daha zor bir durumdan kurtardi ama hala cok uzgunum

Bende 1 bebek kaybettim kurtaj olmak zorunda kaldim seni iyi anliyorum. Hayatimda hic bu kadar hayal kırıklığı yaşamamıştım. Biliyorum beni daha zor bir durumdan kurtardi ama hala cok uzgunum
Rabbim hepimize sabır versin canım 9aylık bir bebek bile anne karnında ölebiliyor biz buna nazaran şanslıyız

Çok geçmiş olsun canım hayırlısı böyleymiş biliyorum zor ama inş en kısa zaman sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına

Cnm sen kurtaj oldun mu. Kanama insandan insana degisiyormus. Istersen bir kontrole git.
Yok canım kürtaj değil ben kanama başlayınca zaten doktora gitmiştim gebelik bozulmuş 3 4 gün sonra tekrar gel dedi sonra ben o gün doktordan eve geldiğimde yumurta büyüklüğünde parça düştü sonrasında azar azar sıvı şeklinde devam etti 4 gündür devam ediyor

Geçmiş olsun cnm doktora bu durumdan bahsettin mi, hani genede kurtaj olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…