Hcq değerim düştü...

Cnm geçmiş olsun ve suan hamilesin ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin bende suan 2ci kimyasalı yaşıyorum daha sonra nasıl hamile kaldın kür falan yaptınmı yada doktor şu sorundan dolayı düşük yapıyorsun dedimi

Canım benim Rabbim yardımcın olsun yapmadılar gülüm hatta çok canımı yakmıştır Dr un o zaman söyledikleri biz kimyasal gebeliği bebek olarak kabul etmiyoruz zaten henüz kese bile oluşmuş değil bu kadar üzülecek bişey yok demişti neden oluyor dediğimde bir gebelik daha deneyelim bakalım yine kimyasal olursa o zaman araştıralım demişti ne kolay size göre değil mi demiştim ikinci bebeğimi kaybettikten 10 gün sonra hamile kaldım hiçbişey yapmadım sadece çok acı çekiyordum çok dua ettim Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah dua et kardeşim ben başımı yastığa her koyduğumda hepinize dua ediyorum

Rabbim yavrunu sana bağışlasın cnm bende hep 3 gün kala öğreniyorum adet günü kanamam oluyor. Banada doktor öyle dedi sağlıksız spermi yada yumurtayı atıyorsun dedi ilk kimyasalda çok ağladm ama fayda yok rabbim ne derse o olur. Bakalım bnde bal tarçın çörek otuna başlıcam yarın inşallah birdaha kimse yaşamaz böyle birşey.

Selam canim,
bendede 2 ay önce ayni durum vardi. Malesef bendede deegerim 30 du ve 36 oldu sonrada hemen düsmeye basladi 5,5 haftalikken. Sonrada kanamam basladi. Adet gecikmem tam 11 gün sürdü 12. gün kanamam basladi. Bendekide kimyasal gebelikti. Insallah sende hersey yolundadir, ama fazla ümitlenme. Ayrica bak ben 4 hafta arayla hamile kaldim ve suan cok iyi gidiyor cok sükür kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay ve cabuk oluyomus. Hic korkma. Rabbim kalbine göre versin canim. Bak idrar testi yapabilirsin misal. Bir önceki cizgiden daha silik cikarsa bilki düsüyor degerin. Öylede anlasilir. Kan ama net sonucu verir.

Cnm adet oldun mu hayirlisi boyleymis uzme kendini bir sonraki ay insallah olur

Cnm hamile kalipta kalbinin durmasi falan daha kotu. Hayirlisi boyleymis
Birde adet gecikmesinden oncekileri gebelikten saymiyorlar sakin ol gecikme olunca yap testleri.
Saglikli bebekler o kadar kolay dusmuyor, dusende zaten dusecek olanlar oluyor.

Cnm hamile kalipta kalbinin durmasi falan daha kotu. Hayirlisi boyleymis
Birde adet gecikmesinden oncekileri gebelikten saymiyorlar sakin ol gecikme olunca yap testleri.
Saglikli bebekler o kadar kolay dusmuyor, dusende zaten dusecek olanlar oluyor.

haklısın canım olacağı varmış herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için inşallah bizde sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bebeklere kavuşuruz

Kızlar söylediklerinize göre demek ki bebeğimi kaybediyorum yarın tekrar kan testi yaptırıcam sonuçtan haberdar ederim hepiniz çok saolun

Benimde olmuyor 8 ay olcak bende artk braktm aksna sadce dua edyrm bende senn gbiyim kendm icimde baskalri icinde edyrm ins hepmiz icin hayrlisi olur

Beterin beteri var bebegi 5 aylikken kaybedeb dogunca kaybeden. Allah bunlardan korusun. Her serde bir hayir vardir. Evet cok uzgunum ama elden birsey gelmiyor onumuzdeki ay gene deneyecegiz insallah olacak inaniyorum

Kesinlikle öyle canım biz bu kimyasalda bu kadar çok üzülüyorsak ilerleyen hamilelik dönemlerini düşünemiyorum. Allah'ım kimseye bu acıyı yaşatmasın bende bu ay bal tarçın çörek otu yapıcam yarın başlıcam kısmetse umarım faydasını görürüm. Sen kür falan denedin mi hiç

Cnm ben denedigim ay hamile kaldim.
Ama 2 aydir cok saglikli besleniyordum onun katkisi oldu diye dusunuyorum. Su an hayatimin en sagliksiz beslenmesindeyim. Uzuntuden surekli yiyorum.
Hic kur denemedim ama bu bahsettigin kuru deneme karari aldim. Kurtaj sonrasi daha adet gormedim 2. Gunu baslaniyormus onu bekliyorum. Esimede keci boynuzu ozu icirme karari aldim hayirlisi

Dene canım hem yumurtlama sayısını artırıyor hemde yumurta kalitesi artıyor. Bildiğim kadarı ile 2. gün başlanıp 12. gün bırakılıyormuş demi 12 gün yememiz gerekiyor

Dene canım hem yumurtlama sayısını artırıyor hemde yumurta kalitesi artıyor. Bildiğim kadarı ile 2. gün başlanıp 12. gün bırakılıyormuş demi 12 gün yememiz gerekiyor
Evet evet okudum yapicam bakalim bu stres seviyesinde nasil hamile kalinir ya da kalinabilinir mi gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…