Kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalabilirsin sakın korunma ve fırsatları değerlendir farklı laboratuvar da yaptırdıysan son yaptırdığın yerde yaptır 48 saat sonra özür dilerim ne olur kızma bana iki kere kimyasal gebelik yaşadım yardımcı olmak adına yazdım eğer öyleyse Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Canım benim Rabbim yardımcın olsun yapmadılar gülüm hatta çok canımı yakmıştır Dr un o zaman söyledikleri biz kimyasal gebeliği bebek olarak kabul etmiyoruz zaten henüz kese bile oluşmuş değil bu kadar üzülecek bişey yok demişti neden oluyor dediğimde bir gebelik daha deneyelim bakalım yine kimyasal olursa o zaman araştıralım demişti ne kolay size göre değil mi demiştim ikinci bebeğimi kaybettikten 10 gün sonra hamile kaldım hiçbişey yapmadım sadece çok acı çekiyordum çok dua ettim Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah dua et kardeşim ben başımı yastığa her koyduğumda hepinize dua ediyorumCnm geçmiş olsun ve suan hamilesin ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin bende suan 2ci kimyasalı yaşıyorum daha sonra nasıl hamile kaldın kür falan yaptınmı yada doktor şu sorundan dolayı düşük yapıyorsun dedimi
Canım benim Rabbim yardımcın olsun yapmadılar gülüm hatta çok canımı yakmıştır Dr un o zaman söyledikleri biz kimyasal gebeliği bebek olarak kabul etmiyoruz zaten henüz kese bile oluşmuş değil bu kadar üzülecek bişey yok demişti neden oluyor dediğimde bir gebelik daha deneyelim bakalım yine kimyasal olursa o zaman araştıralım demişti ne kolay size göre değil mi demiştim ikinci bebeğimi kaybettikten 10 gün sonra hamile kaldım hiçbişey yapmadım sadece çok acı çekiyordum çok dua ettim Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah dua et kardeşim ben başımı yastığa her koyduğumda hepinize dua ediyorum
Selam canim,Merhaba iyi akşamlar bayanlar benim aklıma takılan bir soru var ben gebelikten şüpheleniyordum 1 hafta önce test yaptım silik çizgi çıktı 4 gün sonra tekrar yaptım belirginleşti çizgi. Sonrasında sağlık ocağında kan testi yaptırdım beta hcg 508 çıktı yaklaşık 5 haftalık gebesin dediler 2 gün sonra tekrar kan testi istediler ben de hastanedeki doktordan randevu alıp hem muayene hem kan testi için gittim ultrasondan gözükmez alttan bakıcaz dedi ve ordan da keseyi göremedi. Kan testimde değerim 410 çıktı. Bu değer neden düşer acaba herhangi bi kanamam yok. Doktor farklı laboratuvarlarda yapıldığı için farklılık gösterebilir dedi 2 gün sonra tekrar çağırdı. Acaba bebeğime neler oluyor çok korkuyorum
Cnm adet oldun mu hayirlisi boyleymis uzme kendini bir sonraki ay insallah olurCanım geçmiş olsun sanırım kimyasal gebelik yaşıyorsun benimde şuan öyle adet tarihim salı günüydü ve pazar günü test yaptım 3 tane çift çizgi vardı kim bilir kan değerim kaçtıki çift çizgi hepsinde çıktı salı günü kan verdim ve değer 5.43 çıktı senin kadar yüksek değil ama sonuçta pazar günü yüksekti salı düşmüş eylül ayında tekrar böyle adetten önce öğrendim hamileliğimi ve sonu hüsran adet günü kanama ile attımşuanda adetim geldi sancısı normal adet sancısından bir tık daha fazla oluyor ama korkma rahim kendini temizliyor ve yarın bir gün sağlıksız bebeğe rabbim engel oluyor. İnşallah hakkında hayırlısı olur
Cnm hamile kalipta kalbinin durmasi falan daha kotu. Hayirlisi boyleymisRabbim yavrunu sana bağışlasın cnm bende hep 3 gün kala öğreniyorum adet günü kanamam oluyor. Banada doktor öyle dedi sağlıksız spermi yada yumurtayı atıyorsun dedi ilk kimyasalda çok ağladm ama fayda yok rabbim ne derse o olur. Bakalım bnde bal tarçın çörek otuna başlıcam yarın inşallah birdaha kimse yaşamaz böyle birşey.
Cnm hamile kalipta kalbinin durmasi falan daha kotu. Hayirlisi boyleymis
Birde adet gecikmesinden oncekileri gebelikten saymiyorlar sakin ol gecikme olunca yap testleri.
Saglikli bebekler o kadar kolay dusmuyor, dusende zaten dusecek olanlar oluyor.
Onumuzdeki ay olacak insallah seninde benimdehaklısın canım olacağı varmış herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için inşallah bizde sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bebeklere kavuşuruz
Onumuzdeki ay olacak insallah seninde benimde
Benimde olmuyor 8 ay olcak bende artk braktm aksna sadce dua edyrm bende senn gbiyim kendm icimde baskalri icinde edyrm ins hepmiz icin hayrlisi olurCanım benim Rabbim yardımcın olsun yapmadılar gülüm hatta çok canımı yakmıştır Dr un o zaman söyledikleri biz kimyasal gebeliği bebek olarak kabul etmiyoruz zaten henüz kese bile oluşmuş değil bu kadar üzülecek bişey yok demişti neden oluyor dediğimde bir gebelik daha deneyelim bakalım yine kimyasal olursa o zaman araştıralım demişti ne kolay size göre değil mi demiştim ikinci bebeğimi kaybettikten 10 gün sonra hamile kaldım hiçbişey yapmadım sadece çok acı çekiyordum çok dua ettim Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah dua et kardeşim ben başımı yastığa her koyduğumda hepinize dua ediyorum
Benim oldu kaybettim kurtaj olmak zorunda kaldım.İnşallah ne zamandır olmuyor sizin
Benim oldu kaybettim kurtaj olmak zorunda kaldım.
Beterin beteri var bebegi 5 aylikken kaybedeb dogunca kaybeden. Allah bunlardan korusun. Her serde bir hayir vardir. Evet cok uzgunum ama elden birsey gelmiyor onumuzdeki ay gene deneyecegiz insallah olacak inaniyorumGeçmiş olsun canım
Beterin beteri var bebegi 5 aylikken kaybedeb dogunca kaybeden. Allah bunlardan korusun. Her serde bir hayir vardir. Evet cok uzgunum ama elden birsey gelmiyor onumuzdeki ay gene deneyecegiz insallah olacak inaniyorum
Cnm ben denedigim ay hamile kaldim.Kesinlikle öyle canım biz bu kimyasalda bu kadar çok üzülüyorsak ilerleyen hamilelik dönemlerini düşünemiyorum. Allah'ım kimseye bu acıyı yaşatmasınbende bu ay bal tarçın çörek otu yapıcam yarın başlıcam kısmetse umarım faydasını görürüm. Sen kür falan denedin mi hiç
Cnm ben denedigim ay hamile kaldim.
Ama 2 aydir cok saglikli besleniyordum onun katkisi oldu diye dusunuyorum. Su an hayatimin en sagliksiz beslenmesindeyim. Uzuntuden surekli yiyorum.
Hic kur denemedim ama bu bahsettigin kuru deneme karari aldim. Kurtaj sonrasi daha adet gormedim 2. Gunu baslaniyormus onu bekliyorum. Esimede keci boynuzu ozu icirme karari aldim hayirlisi
Evet evet okudum yapicam bakalim bu stres seviyesinde nasil hamile kalinir ya da kalinabilinir mi gorucezDene canım hem yumurtlama sayısını artırıyor hemde yumurta kalitesi artıyor. Bildiğim kadarı ile 2. gün başlanıp 12. gün bırakılıyormuş demi 12 gün yememiz gerekiyor
Evet evet okudum yapicam bakalim bu stres seviyesinde nasil hamile kalinir ya da kalinabilinir mi gorucez
Rabbim nasip etsin inşallah gülümBenimde olmuyor 8 ay olcak bende artk braktm aksna sadce dua edyrm bende senn gbiyim kendm icimde baskalri icinde edyrm ins hepmiz icin hayrlisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?