Hcgme bakarmisiniz

12. Gunum canım biraz kaygilandim ben
Biz Kasım ayında yapmiştik bı arkadaş konu acmişti orda bende o topikteyim ilk ben hamile kaldım içlerinde bir benim ikiz diqerleri tek onlarında çoqu 12.qun yaptılar istersen ordan bak coqunun öyle cikmişti hatirladiqim kadariyla senin qibi hiç üzülme sen Allah'a bırak olucak Allah'ın izniyle

Ay inşallah bakiyorum simdi cok teşekkür ederim

Ohh cok iyi vallahi burasi beni rahatlatıyor
Nasibinde varsa ne yaparsan yap olur hep dua et ben her qece uyuyunca YouTube dan Meryem süresini dinledim herqun hala dinliyorum öyle uykuya qeciyorum bana çift transfer yapıldı ve hiç embriyo kalmadı dediler çok dua ettim Rabbim hanqisinin nasibi varsa o olsun dedim hep hiç beklemiyordum pozitif qormeyi hiç plansız baslamiştik zaten Rabbim daha iyi bilir ama ben hissettim transferin 1 Kasım'da transfer oldu 2 Kasım'da ben önce sol kasiqimda 3 Kasım'da saq kasiqimda aqri batma hissettim ama hep olumsuzdum 7 sene hiç olmadı çünkü ama içimden bir ses hep oldu diyodu meqer Rabbim ikitane vermiş şimdi doktorun odasından her ciktiqimda şükürle aqlayarak çikiyorum hem qulup hem aqliyorum eqer olmasada üzülme çok zor dönemler qecirdik qeçiriyoruz ve ben hala korkuyorum sevinemiyoruz eşimle elimizden kayıp qiderler diye Rabbim inşallah kucaklarimizi doldursun kimin ne eksiqi varsa onu tamamlasin sadece dua ve zaman

Aynen oyle sizinkinide Rabbim bağışlasın hayırlı evlat olsun bol bol dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…