- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
- Konu Sahibi minikserce24
Ayyy Allah aşkına saçmalamayın .Adam cok düzgün görünüşlü dışardan bakınca siz inanamazsınız bu adam yalan söylemez dersiniz öyle biri
Alnında yalan söylemez mi yazıyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy Allah aşkına saçmalamayın .Adam cok düzgün görünüşlü dışardan bakınca siz inanamazsınız bu adam yalan söylemez dersiniz öyle biri
bazı kalıplar var ya öyle bir insanAyyy Allah aşkına saçmalamayın .
Alnında yalan söylemez mi yazıyor ?
ve bedduasıda tutar sonuçta adama beklentiyle yaklaşmışsın. Asla ama asla bulaşmayın. bol bol tövbe edin ve de.kadinda bana beddua eder zaten beni durduran bu oldu
İşte demek ki değilmiş.bazı kalıplar var ya öyle bir insan
Kargoyla sevk etseydin eşine verirdi sende daha çok hazmedemezdin eşini aldatan yarın seni aldatmayacak mıyüzyüze gelmemek icin bir daha muhattap olmamak icjn
İnsan miğdesiz olumca hazmetmek zor dolayısıylabaştan diyeyim adam zengin degil. yaşca büyük. evliydi evli olduğu için ayrıldım. neyse sonra bir gün yüzükle geldi yalvardı yakardı aramız kotu ayrilacagiz dedi. 2 3 ay sonra bu ışlem gerçekleşecek dedi. Vaatler vs karımda beni istemiyor sevmiyor dedi. E tabi sürenin sonuna gelince adam yan çizmeye başladı sensiz de olamıyorum var olan düzeni bozamam diyince o zaman karına her şeyi anlat birbirimizii tamamen silelim dedim. ilk başta alttan aldı falan sonra ben söyleyeceğim diyince yapmazsan adam degilsin dedi bende yaparim merak etme diyince beraber öleceğiz dedi o esnada karısını arayınca telefonu aldı burnundan getireceğim bundan sonra senin dedi. Gözünü korkuttum ama demedim. Kadını normalde aradım ama konuşmadım o an kilitlendim o beş para etmez yüzüğünü de satıp verdim kendisine. Ama hazmedemiyorum o adamında canı yansın istiyorum şimdi yüzüğün parasını da alınca enayiyi kullandım attim üçüz yırttım diye düşünüyordur degil mi.
Zannediyorlar ki adamlar eşlerine karşı “onları” tercih etti.Kargoyla sevk etseydin eşine verirdi sende daha çok hazmedemezdin eşini aldatan yarın seni aldatmayacak mı
Bırakın evli erkeklerin peşini artık milletin metresi olmaktan nasılda keyif alıyorsunuz
oyle olsaydı yüzüğü bahane eder gelde vereyim derdim satıp imanına yolladimİşte demek ki değilmiş.
Hala körü körüne inat ediyorsunuz.
Adam arasa yine koşa koşa gidersiniz , siz de o potansiyel var.
Aman ne gururlu davranışoyle olsaydı yüzüğü bahane eder gelde vereyim derdim satıp imanına yolladim
3 maddenin aynısını söyledi. görücü usulü evlendik çocuklar için birlikteyim beraber olmuyoruz bozacağız pardon hepsi doğruymuşEvli erkeklerin yalanı
Karımla zorla sevmeyerek evlendik
Çocuklar için tahammül ediyorum
Beraber olmuyoruz yataklar ayrı
BoŞanacaz
Evli erkeklerin yalanı
BoŞanacaz
Boşanan gördük mü hayır3 maddenin aynısını söyledi. görücü usulü evlendik çocuklar için birlikteyim beraber olmuyoruz bozacağız pardon hepsi doğruymuş
3 maddenin aynısını söyledi. görücü usulü evlendik çocuklar için birlikteyim beraber olmuyoruz bozacağızEvli erkeklerin yalanı
BoŞanacaz
buna ben kendimi şartlamışım deli gibi inandım bir de o duruma kızıyorum zaten inanmış olmamaBoşanan gördük mü hayır
Birini sevebilirsin körü körüne inanabilirsin bu kişi evli olmaması kaydıyla bu konuda eleştirmiyoruz seni.3 maddenin aynısını söyledi. görücü usulü evlendik çocuklar için birlikteyim beraber olmuyoruz bozacağız
buna ben kendimi şartlamışım deli gibi inandım bir de o duruma kızıyorum zaten inanmış olmama
İnşallah bir daha evli erkeklerden uzak durursunuz3 maddenin aynısını söyledi. görücü usulü evlendik çocuklar için birlikteyim beraber olmuyoruz bozacağız
buna ben kendimi şartlamışım deli gibi inandım bir de o duruma kızıyorum zaten inanmış olmama
Hazmedemedigi zaten karısını bırakmamış olmasıBirini sevebilirsin körü körüne inanabilirsin bu kişi evli olmaması kaydıyla bu konuda eleştirmiyoruz seni.
Sen evli olduğunu bile bile devam etmişsin biraz daha inansan sana ev felan açardı. O çocukların rızkını yediğini de mi düşünmedin hiç.
Kusura bakma ama yuva yıkmaya uğraşıyorsun
rizkini hic yemedim tam tersi hep ben harcadım para icin asla degildi mutsuzum dedi ayrilcafim dedi karsi tarafta beni sevmiyor zaten öylesine bir beraberlik dediBirini sevebilirsin körü körüne inanabilirsin bu kişi evli olmaması kaydıyla bu konuda eleştirmiyoruz seni.
Sen evli olduğunu bile bile devam etmişsin biraz daha inansan sana ev felan açardı. O çocukların rızkını yediğini de mi düşünmedin hiç.
Kusura bakma ama yuva yıkmaya uğraşıyorsun