• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hazmedemiyorum.

Aynı konuyu tekrar açmaktaki amacınız size acıyıp iyi yorumlar yapmamız ise boşa kürek çekiyorsunuz söyleyeyim bunu. Evli adamlarla görüşen birine diyecek bir tane bile güzel kelimemiz yok! Dilerim herkes bu olayı duyar ve cümle aleme rezil olursunuz.

baştan diyeyim adam zengin degil. yaşca büyük. evliydi evli olduğu için ayrıldım. neyse sonra bir gün yüzükle geldi yalvardı yakardı aramız kotu ayrilacagiz dedi. 2 3 ay sonra bu ışlem gerçekleşecek dedi. Vaatler vs karımda beni istemiyor sevmiyor dedi. E tabi sürenin sonuna gelince adam yan çizmeye başladı sensiz de olamıyorum var olan düzeni bozamam diyince o zaman karına her şeyi anlat birbirimizii tamamen silelim dedim. ilk başta alttan aldı falan sonra ben söyleyeceğim diyince yapmazsan adam degilsin dedi bende yaparim merak etme diyince beraber öleceğiz dedi o esnada karısını arayınca telefonu aldı burnundan getireceğim bundan sonra senin dedi. Gözünü korkuttum ama demedim. Kadını normalde aradım ama konuşmadım o an kilitlendim o beş para etmez yüzüğünü de satıp verdim kendisine. Ama hazmedemiyorum o adamında canı yansın istiyorum şimdi yüzüğün parasını da alınca enayiyi kullandım attim üçüz yırttım diye düşünüyordur degil mi.
İnsan miğdesiz olumca hazmetmek zor dolayısıyla 😂

Kargoyla sevk etseydin eşine verirdi sende daha çok hazmedemezdin 😡 eşini aldatan yarın seni aldatmayacak mı 🤬

Bırakın evli erkeklerin peşini artık milletin metresi olmaktan nasılda keyif alıyorsunuz
Zannediyorlar ki adamlar eşlerine karşı “onları” tercih etti.
Ne Adamlar İki üç ay gezip tozup bırakıveriyorlar bir kenara.

Evli erkeklerin yalanı

Karımla zorla sevmeyerek evlendik
Çocuklar için tahammül ediyorum
Beraber olmuyoruz yataklar ayrı
BoŞanacaz 😂😂😂😂
3 maddenin aynısını söyledi. görücü usulü evlendik çocuklar için birlikteyim beraber olmuyoruz bozacağız pardon hepsi doğruymuş

Adam eşiyle ayrılsaydi, acaba doğru mu söylüyor, evliyken benimle görüşmek istiyor, bundan bana ne hayır gelir, evli adam yüzük alıyor diye hiçbirsey düşünmeyecektiniz.
Karısından ayrılmayınca, hazmedemiyorum. Çok üzücü, ah yazık.

Evli erkeklerin yalanı

Karımla zorla sevmeyerek evlendik
Çocuklar için tahammül ediyorum
Beraber olmuyoruz yataklar ayrı
BoŞanacaz 😂😂😂😂
3 maddenin aynısını söyledi. görücü usulü evlendik çocuklar için birlikteyim beraber olmuyoruz bozacağız
Boşanan gördük mü hayır 😎
buna ben kendimi şartlamışım deli gibi inandım bir de o duruma kızıyorum zaten inanmış olmama

3 maddenin aynısını söyledi. görücü usulü evlendik çocuklar için birlikteyim beraber olmuyoruz bozacağız

buna ben kendimi şartlamışım deli gibi inandım bir de o duruma kızıyorum zaten inanmış olmama
Birini sevebilirsin körü körüne inanabilirsin bu kişi evli olmaması kaydıyla bu konuda eleştirmiyoruz seni.

Sen evli olduğunu bile bile devam etmişsin biraz daha inansan sana ev felan açardı. O çocukların rızkını yediğini de mi düşünmedin hiç.

Kusura bakma ama yuva yıkmaya uğraşıyorsun

İnşallah bir daha evli erkeklerden uzak durursunuz

Adam adam olsa zaten karısını aldatmaz karısını aldatan sizi de kullanır atar kenara

Yuva yıkanın yuvası olmaz bir kadının göz yaşlarına sebeb olmam neden günah değilmi

Karısı aldatıyor yalanı okadar salakçaki hiç bir erkek kendisini aldatan kadınla evliligine devam etmez

Birini sevebilirsin körü körüne inanabilirsin bu kişi evli olmaması kaydıyla bu konuda eleştirmiyoruz seni.

Sen evli olduğunu bile bile devam etmişsin biraz daha inansan sana ev felan açardı. O çocukların rızkını yediğini de mi düşünmedin hiç.

Hazmedemedigi zaten karısını bırakmamış olması

rizkini hic yemedim tam tersi hep ben harcadım para icin asla degildi mutsuzum dedi ayrilcafim dedi karsi tarafta beni sevmiyor zaten öylesine bir beraberlik dedi

Back