HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

Bir bebek dergisinde okumuştum sanırım... Mobilyaların kokusunun çıkması 3-4 ayı bulabiliyormuş ve o yüzden en azından 3 ay erkenden almakta fayda varmış. Artık sık sık havalandırarak bu farkı kapatırsınız... Zaten hemen odasında yatırmayacaksınız sanırım...

Yok hemen odasına yatırmayacağım. kendi yatak odamda bambu yatak ve oyun parkı var. Onlarda yatırım. Bir süre. Daha sonra odasına geçeceğiz. Ama odasında yatırabilirim. Çünkü çok büyük bir çekyat var odada. Eşimle orada yatabiliriz. Bebeğin yanında.40 çıkana kadar kayınvalidem bizde olacak. Durama göre bakarız. Canım benim oda takımını yaptırdığım yerde bebeğe özel boya kullanıyorlar. Malzemeleri iyi yani. Ham yaz her taraf açık.ama genede uyarın için teşekkürler.

a.s.arkadaşlar bana yardım edermisiniz? bebişlerime ördüğüm cicilerin resimlerini eklemek istiyorum nasıl yapıcaaam.:uhm:

a.s.arkadaşlar bana yardım edermisiniz? bebişlerime ördüğüm cicilerin resimlerini eklemek istiyorum nasıl yapıcaaam.:uhm:

tatlım önceki sayfalarda arkadaşlar anlatmışlar nasıl ekleneceğini. ben beceremiyorum umarım yaparsın kolay gelsin a.s.

slm kızlar
hergün siteye giremiyorum.bugün baya bi zman aldı bakmak.yine süpersiniz.yine harika şeyler almışsınız.aşkito sen çok zevklisin.kapı süsünü 1 euroya aldığına göre çokda sanşlısın.senin bebişinde sana sahip olduğu için çok sanşlı olacak bence.valla imkanım olsa senin aldıklarının aynısını alıp koyacam eve.o derece beğendim herşeyi.Allah hayırlısıyla kullanmak nasip etsin.güle güle kullanın.
senaca senin aldıklarında çok güzel.kendimizide düşünmek lazım.ben bi fırsat bulup alamadım,çıkınca hep bebek eşyalarına bakıyorum.bende alırım inşallah en yakın zamanda.iyi günlerde kullan.keseyi bile düşünmüşsün vay be.benim hiç aklıma gelmemişti.çok iyi etmişsin.hayırlısıyla bi doğsalarda kucağımıza alsak kuzularımızı...
yeni ciciler alan arkadaşlar hepiniz güle güle,sağlıklı,sıhatli günlerde kullanırsınız inşallah...

tatlım önceki sayfalarda arkadaşlar anlatmışlar nasıl ekleneceğini. ben beceremiyorum umarım yaparsın kolay gelsin a.s.

:uhm:haftasonu baktığımda görmüştüm fakat hangi sayfadaydı hatrlamıyorum. baştan sona bakıyorum artık. ilgine teşekkürler

:uhm:haftasonu baktığımda görmüştüm fakat hangi sayfadaydı hatrlamıyorum. baştan sona bakıyorum artık. ilgine teşekkürler

ana sayfada sık sorulan sorular/cevaplar bölümünde Foruma, Imzaya ve Avatara Resim Ekleme... başlığıyla ayrıntılı bulabilirsin.

canım senin oğluşunun adıda ege olucak galiba adaş olucaklar :içelimğluşumla ne güzel hideniskoda ege koyucak bir sürü ege bebek gelicek desene:teytey::dance:

canım bu siteye gir gözat var ordan seç koymak istediğin resmi upload var ona tıkla forum1 gibi bişi yazacak ordakini kopyala buraya yapıştır kolay gelsin canım...:dance:

yada burdanda yapabilirsin canımhttp://www.resim-yukle.com/

CANIM AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLA
http://www.resim-yukle.com/

BURADAN Browse TUŞUNA BAS ve BİLGİSAYARINDA KAYITLI OLAN RESMİ BUL.
RESİMİ BULDUKTAN SONRA Yükle BUTONUNA TIKLA.
ÇIKAN SAYFADAKİ EN ALTTA ÇIKAN ADRESİ KOPYALA.
http://www.resim-yukle.com/img01 DİYE BAŞLAYAN ADRES.
SONRA SİTEDE MESAJ PENCERESİNE GEL ve Araya Resim Ekle BUTONUNA TIKLA.
KOPYALADIĞIN SATIRI BURAYA YAPIŞTIR ve GÖNDER 

Araya Resim Ekle :Sarı pencere dağ resmi gibi olan.

KOLAY GELSİN.

saolun kizlar begendiginize sevindim ....
gelincik_01 hazir aldim ama basit bisey.. insan kendisi yapabilir.. :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…