Adasucum normal bence yani ne daha geç nede daha erken iyi bence.. eşyaları yıka ütele. İyice yerleş. Doğuma tam 1 ay kalır. Ondada dinleniriz inşallah. Tabi ben çalışacağım. Doğuma 2 hafta kala izne ayrılacağım ama olsun. Zaman daha çabuk geçiyor böyle.
Bir bebek dergisinde okumuştum sanırım... Mobilyaların kokusunun çıkması 3-4 ayı bulabiliyormuş ve o yüzden en azından 3 ay erkenden almakta fayda varmış. Artık sık sık havalandırarak bu farkı kapatırsınız... Zaten hemen odasında yatırmayacaksınız sanırım...
a.s.arkadaşlar bana yardım edermisiniz? bebişlerime ördüğüm cicilerin resimlerini eklemek istiyorum nasıl yapıcaaam.:uhm:
tatlım önceki sayfalarda arkadaşlar anlatmışlar nasıl ekleneceğini. ben beceremiyorum umarım yaparsın kolay gelsin a.s.
:uhm:haftasonu baktığımda görmüştüm fakat hangi sayfadaydı hatrlamıyorum. baştan sona bakıyorum artık. ilgine teşekkürler
Aşkito, Senece febi aldıklarınız çok güzel iyi günlerde kullanır inşallah bebişleriniz.
Bu arada cumartesi EGE BEBEĞİN odasının siparişini verdik. Mayısın 25. gibi gelecek. Bizinki biraz geç gelecek çünkü ben ve eşim süslemelerini ve dolabın içini, rengini kendimiz çizip verdik. Bakalım nasıl bir şey olacak.. Çok heyecanlıyım. Bugünde bebeğin tekstil ürünlerini siparişini vereceğiz. Cibinliği, uyku seti,perdesi, uyku tulumu, avizesi hepsi takım olacak. Oda 45 gün sonra gelecek. Çünkü halı donuld amcalı. Donuld Amcayı teksillerin üzerine elle çizecekler.Özel yapım yani. Yani anlayacağınız bizim odamız her haldi haziranın ilk haftası biter. O zaman resmini koyarım. Ama aldığımız şeyleri görünce benim bile çocuk olasım geliyor. Babamız çok meraklı. Kıskanmaya başaldım eşimi.. EGE BEBEK olunca beni unuturmu acaba ?
:uhm:haftasonu baktığımda görmüştüm fakat hangi sayfadaydı hatrlamıyorum. baştan sona bakıyorum artık. ilgine teşekkürler
a.s.arkadaşlar bana yardım edermisiniz? bebişlerime ördüğüm cicilerin resimlerini eklemek istiyorum nasıl yapıcaaam.:uhm:
askıtocum bayıldım kapı süsüne hazırmı kız yoksa kendinmi yaptın canımm.
kızlar valla çok güzel şeyler almışsınız yine güle güle kullanın.
senace canım sende aldıklarını güle güle giy canım. bebeğinin yeleğide çok şekermiş annenin ellerine sağlık..
vayyyyyyyyyyyyyy yataga bak super bayildim
gule gule yatsin bebisin icinde insallah