HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

CANIM EMİNÖNÜNDEN ALDIM.
KENDİME ALDIKLARIM GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ :))
HASTANE ÇİKOLATAMIZI ARKADAŞIM ALACAK.
RESİMDEKİLERİDE GÖRÜMCEM ALDI.:icecream::icecream:

Hayırlı olsun canım güle güle kullan.Bu şekerleri satın mı alcaksın.Kendin mi hazırlayacaksın?

CANIM BU KESELER HAZIR ve ÇOK EKONOMİK.
BİZ ZATEN MEVLÜTTE BADEM ŞEKERİ ve LOKUM İKRAM EDERİZ.
BU KESELEİRN İÇİNE KOYUP İKRAM EDECEĞİM.
KESENİN ÜSTÜNDEKİ BİBERONLU "HOŞGELDİN BEBEĞİM" YAZISINIDA SICAK SİLİKONLA YAPIŞTIRIRIM.

BUNU DA ANNEM ÖRDÜ, BUGÜN BİTİRDİ.
İNANIN KENDİSİ RESMİNDEN ÇOK GÜZEL. :
))

Ayyy Kizlar Ne çok şey Yazmişsiniz Yetişemiyorum.ama Hepsine Baktim Ve Okudum Aldiklarinizin Hepsi çok Güzel.allah Güzel Günlerde Kullanmayi Nasip Eder Inşallah Kislaarrrr

a.s.merhaba arkadaşlar ben ağustos annesiyim kısmetse(benimkiler biraz erken gelmeyi istiyor). bebişlerinizin cicilerine baştan sona baktım. kıskandım sizleri a.skısmetse bende 28 haftadan sonra başlıycam hazırlıklara. ama sizden çok güzel fikirler aldım zorlanmıycaam herhalde.allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.......cicilerini de güle güle kullansınlar inşallah.

dolmuş burası yine... yetişmekte zorlandım. askito kapı süsün harika...
senace sabahlıklarımız aynı galiba :)))) kısa kollu tiril tiril bişeyse sanırım aynı :))))

askıtocum bayıldım kapı süsüne hazırmı kız yoksa kendinmi yaptın canımm.
kızlar valla çok güzel şeyler almışsınız yine güle güle kullanın.
senace canım sende aldıklarını güle güle giy canım. bebeğinin yeleğide çok şekermiş annenin ellerine sağlık..

Kizlar Selam Bende Bebeğimin Herşeyini Aldim Sayilir Cumartesi Günü Odasini Boyattik Yeni Parke Döşettik Bu Haftada Bebek Odamiz Gelir Herhalde Gelsinde Kiyafetlerini Felan Yerleştireyim Artik Aldiklarim Ortalikta Kaldiyor Kendimede 2 Tane Gecelik Pijama Takimi Sabahlik Aldim Geri Kalanalarida Artik Alirim Bir Ara Allah Hepimize Bebeklerimizi Sağlikla Kucağimiza Almayi Nasip Etsin

kızlar 1 gun girmedim ama sayfalar dolmus tasmıs...
aşkito kapı susun çok guzel...
senace geceliğin ve şekeriniz harika...
febi sizde aldıklarınızı gule gule kullanın...

CANIM EMİNÖNÜNDEN ALDIM.
KENDİME ALDIKLARIM GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ :))
HASTANE ÇİKOLATAMIZI ARKADAŞIM ALACAK.
RESİMDEKİLERİDE GÖRÜMCEM ALDI.:icecream::icecream:

tahmin ettim :icecream: kaca aldın canım bende eminönüne gidip almayı düşünüyorumda nerelerden bakktın ne taraflar uygun :uhm:

ayy kızlar dün eşimle gezmeye cıktık aman allahım bir bebek magzasından geciyorduk magza kapatılıyormuş bebiş kıyafetlerini sepetlere koymuşlar cok uygun fiyata 8 tane aldım kızıma cicler ve sadece 25ytl. verdim ne kadar uygun dimi resmini cekip göstericem bugün size inş. :dance:

Aşkito, Senece febi aldıklarınız çok güzel iyi günlerde kullanır inşallah bebişleriniz.

Bu arada cumartesi EGE BEBEĞİN odasının siparişini verdik. Mayısın 25. gibi gelecek. Bizinki biraz geç gelecek çünkü ben ve eşim süslemelerini ve dolabın içini, rengini kendimiz çizip verdik. Bakalım nasıl bir şey olacak.. Çok heyecanlıyım. Bugünde bebeğin tekstil ürünlerini siparişini vereceğiz. Cibinliği, uyku seti,perdesi, uyku tulumu, avizesi hepsi takım olacak. Oda 45 gün sonra gelecek. Çünkü halı donuld amcalı. Donuld Amcayı teksillerin üzerine elle çizecekler.Özel yapım yani. Yani anlayacağınız bizim odamız her haldi haziranın ilk haftası biter. O zaman resmini koyarım. Ama aldığımız şeyleri görünce benim bile çocuk olasım geliyor. Babamız çok meraklı. Kıskanmaya başaldım eşimi.. EGE BEBEK olunca beni unuturmu acaba ?

bizimde haziranın 5de cilek mobilyadan kuzumun dolabı gelicek cok gec degil dimi kızlar bir diyyorum gec bir diyorum yok normal hayırlısıyla artık

Adasucum normal bence yani ne daha geç nede daha erken iyi bence.. eşyaları yıka ütele. İyice yerleş. Doğuma tam 1 ay kalır. Ondada dinleniriz inşallah. Tabi ben çalışacağım. Doğuma 2 hafta kala izne ayrılacağım ama olsun. Zaman daha çabuk geçiyor böyle.

ayy sagol canım yaa cok takılmıştım bu duruma yatagımız var dolab diyorum acelemiz yok ciclerini yıkarım bavulda da tutarım gelene kadar önemli degil dogru diyosun haziranda iyi olucak sagol canım a.s.

dolmuş burası yine... yetişmekte zorlandım. askito kapı süsün harika...
senace sabahlıklarımız aynı galiba :)))) kısa kollu tiril tiril bişeyse sanırım aynı :))))

OLABİLİR CANIM, BENİMKİ KREM RENGİ YUMUŞACIK ve TİRİL TİRİL.
YAKADAN AŞAĞI ve CEP KENARLARINDA İNCE DANTELİ VAR. ODA PENYE İPTEN YAPILMIŞ.
KARELİ BİR KUMAŞ.

ADASU BİZ EMİNÖNÜNDE BURSA PAZARININ BİRAZ YUKARISINA YÜRÜDÜK, İLK MAĞAZADAN ALDIK.
ZATEN ORADAN SÜREKLİ ALIŞVERİŞ YAPIYORUZ. MEMNUNUZ.
FİYATLARINI NEYİ NE KADARA ALDIK BİLMİYORUM.
HEPSİNİ GÖRÜMCEM HEDİYE ALDI. ( İç çamaşırları vs. )

AMA TOPLAMDA 120 YTL CİVARI BİRŞEY ÖDEDİK.

BIDIŞIM SENİN ODANI DA MERAK ETTİM RESMİNİ HEMEN GÖRMEK İSTERİM, BELKİDE DOĞURURUM O ZAMANA KADAR. :roflol:

BİZİMDE ODAMIZ 29 NİSANDA GELECEKTi, EVDE UFAK BİRKAÇ TADİLAT İSTEDİM.
O NEDENLE MAYISIN ORTASINI BULACAK.
BENDE HEMEN SİZİNLE PAYLAŞACAĞIM.

ADASU CANIM, GEÇ GELMESİ BİR YERDE DAHA İYİ, DAHA AZ HEYECAN OLUR.
2-3 AY ÖNCEDEN ALAN ARKADAŞLARIM ODA GELDİKTEN SONRA ZAMAN HİÇ GEÇMEDİ DİYORLAR.

HERŞEY SIRASIYLA OLSUN YETİŞSİN İNŞALLAH.

kızlar hafta sonu girip bakamıyorum,pazartesi olunca ilk işim buraya girmek,heyecanla bakıyorum hepsine cok güzeller:dance:. aşkito kapı süsün cok şeker canım,senace pijamaların cok güzel iyi günlerde kullan,febicim sizde aldıklarınızı iyi günlerde kullanın. Bizde kızımın odasını sipariş ettik,bir ayda ancak gelir yapılıyor,evdede boya badana işleri olucak cok işim var kızlar cookk. sağlık olsunda yavaş yavaş yaparız artık.kocişler sağolsun:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…