tesekkür ederim cnm :asigim:KIZLAR BEBİŞLERİNİZİN HERŞEYİ ÇOK GÜZEL HARİKA ÇOK TATLI GÜLE GÜLE KULLANSINLAR ASKİTO CUM SENİNDE KAPI SÜSÜN ÇOK ŞİRİN TATLIMsırnaşık şeya.s.
kızlar hepiniz süpersiniz bayılıyorum koyduklarınıza birbirinizle dialoğunuza.bende kızıma bişeyler alıyorumj ama ablasından kalan cok şeyi var.ablamız cok kilolu dogdugu için pek giyemedi aldıklarımızı doğunca.ama şimdi kardeşine ne alsak üstüne giymeye calışıyo.ben de bulabilirsem bi 0-3 ay bide 3 yaş alıyorum.aynı giyinicekler sanırım abla kız.aldıgınız şeyler cok güzel kıyafetlere bayılıyorum askito kapı süsün cok güzelmiş.senacecim senin de geceliklerin iyi günlerde hayırlısınla giyeriz,giydiririz ALLAH ın izniyle hepimiz.hepinizi cok öptüm.kızımdan fırsat buldukca takip edebiliyorum kızlar sizi.a.s.a.s.a.s.
TMMTMM GORDUM CNM COOOKK SAOL COK DEGISIK VE COK GUZEL BIR KAPI SUSU KENDIMI YAPTI YOKSA SATINMI ALDI :uhm: COK GUZE YAAA:teytey:
kezbancay senin ikizlerin olucak heralde ay ne kadar güzel bende cok isterdim.
askito sagol canım aranıza katılmak güzel.2ytl demek o kapı süsü cok güzel güle güle kullanın.aslında dogum günü 24 haziran bebeğimin ama sezeryan olucagı için 2 hafta önce alıcak doktor teyzesi.:teytey:
ewt kezbancay cım 2.kızım beklenmeyen bi anda ALLAH kısmet etti bize kızımızı.ilkinde cok ugrastık eşimde biraz problem vardı ama şükürkü rabbim 2.yi aratmadan nasib etti.ALLAH ım herkezin bebeğini saglıkla kucagına almak nasib etsin.sen ne güzel bi kız bierkek annesi olucaksın aynı anda.korkma sakın erken olucak diye iyi düşün iyi olur inşallah herşey canım.:içelim:
kızlar buda oğluşumun şapkası bugün aldım küçücük çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedimm ay burası bağımlılık yapıo wallahi ne alırsam koymak sizlere göstermek istiyorumm çok güzel yaa iiki warsınızz kızlarr...