HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

KIZLAR BEBİŞLERİNİZİN HERŞEYİ ÇOK GÜZEL HARİKA ÇOK TATLI GÜLE GÜLE KULLANSINLAR ASKİTO CUM SENİNDE KAPI SÜSÜN ÇOK ŞİRİN TATLIMsırnaşık şeya.s.
tesekkür ederim cnm :asigim:

amin cnm saol .. aramiza hosgeldin diim bari :)) belki senin bebiste gecikir diicektim ki aklima sezeryan yapacagin geldi hiimm temmuza al sen randevunu :dance:

TMMTMM GORDUM CNM COOOKK SAOL COK DEGISIK VE COK GUZEL BIR KAPI SUSU KENDIMI YAPTI YOKSA SATINMI ALDI :uhm: COK GUZE YAAA:teytey:

tskler..satin aldim canim .. gitti gidior gibi bir acik arttirma sitesinden .. öylesine fiyat arttirmak icin 1 euro verdim (2 YTL) sansima kimse yükseltmemis bana kaldi :)) :teytey:

kezbancay senin ikizlerin olucak heralde ay ne kadar güzel bende cok isterdim.

a.s.evet arkadaşım allah kısmet ederse 1kızım 1oğlum olacak.ikiz olmasından dolayı erken doğum bekleniyor temmuz başlarından itibaren olabilir diyor dr.allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.senin ikinci bebeğin mi? ben yanlış mı okudum?:uhm:

a.s.askito kaapı süsüne nazarımız deyecek haberin olsun
bu arada odasını da çok güzel tasarlamışsın.çok beğendim. inşallah oğluşun güle oynaya vakit geçirir odasında.:teytey:

askito sagol canım aranıza katılmak güzel.2ytl demek o kapı süsü cok güzel güle güle kullanın.aslında dogum günü 24 haziran bebeğimin ama sezeryan olucagı için 2 hafta önce alıcak doktor teyzesi.:teytey:
ewt kezbancay cım 2.kızım beklenmeyen bi anda ALLAH kısmet etti bize kızımızı.ilkinde cok ugrastık eşimde biraz problem vardı ama şükürkü rabbim 2.yi aratmadan nasib etti.ALLAH ım herkezin bebeğini saglıkla kucagına almak nasib etsin.sen ne güzel bi kız bierkek annesi olucaksın aynı anda.korkma sakın erken olucak diye iyi düşün iyi olur inşallah herşey canım.:içelim:

bunları ben ördüm arkadaşlar (hepsinden ikişer tane )

bu da anı defterimiz sıradan bir defterin üzerini ördüm. boncukları işledim.kilit yeri de saatimin kordonu.aynı modelden albumlerini de yapıcaam.

canım benim ne güzel şanşlıymışsın. allah kızlarını sana bağışlasın. benim tüpbebek. bizim 7. yılımızın sonunda allah nasip etti.şükürler olsun. ben bu günleri hiç yaşayamıycağımı sanıyordum.şimdi çok mutluyum.yatarak geçiriyorum hamileliğimi.sadece dr. kontrolüne 15günde bir gidiyorum o kadar. ama şikayetçi değilim bebişlerim sağlıkla gelsin de gerisi boş.

kezbancay harika ördüklerin bayildim ..
marifetlisin yani.. benim hic öyle becerilerim yok..
ya da örmeye meragim yok diebilirim :)

kezbancay maaşallah ne becerikliymişsin cnm... hepsi de çok güzeller.. bebişlerini sağ salim kucaklarsın inş.. biraz beklemişsin belki ama 2 tanesi birden etrafını sarmalasın da gör bak beklediğin zamanı hemencecik unuttururlar walla :teytey:

çok güzel örmüşsün kezbancaycım ellerine sağlık paylaşımın için saol canımma.s.

kızlar buda oğluşumun şapkası bugün aldım küçücük çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedimm ay burası bağımlılık yapıo wallahi ne alırsam koymak sizlere göstermek istiyorumm çok güzel yaa iiki warsınızz kızlarr...

Hepsi çok güzelmiş ellerinize sağlık.

Kezbancay maşallah kendin mi yaptın sen şimdi bunlarıı:1shok::1shok:

evet kızlar cok güzel şeyler valla hepinizin adını söylemiyorum hepiniz cok cici şeyler alıyosunuz cok güzeller güle güle kulanır bebişleriniz inş. a.s.

Kızlar toplamda bunların hepsine 25ytlcik verdim :dance:

ayyyyyyyyyyyyyyy yerim ben onlarıııııııııııııııııııııııı hepsi çok güzel gule guke kullansın bebışlerınız

Adasu Canim çok Tatlilar Kezbancay Canim Senin ördüklerinde çok Güzel Hele O şapkalra çok çok Güzelll

kezbancay demek tüp bebekler.ALLAH cok uzun ömürlü eder inşallah bebeklerini.darısı tüm isteyenlere.bu arada ördüklerin çok güzel o çilekli olanda bi harikaymış.bende istiyorum yaaasenağlama.gerçekten örnegini çıkarabilsem

kezbancay cok beceriklisin ne guzel yapmisin vallaha begendim sag selim yavrularina kavusursun insallah

asasu'cugum cok seker badyleri bayildim ula cok guzellllllllllll
pembis beyaz super
gule gule giyinsin yavrun

kezbancay cım maşallah çok marifetlisin...hepsi birbirinden guzel olmus...hele anı defterine bayıldım...dun çarsıda nerdeyse tıpkısının aynısını gördum...gule gule kullansın bebeklerin...

adasucum tişörtler harika....çok da uygun fiyata almıssın hepsini...miniğin gule gule giyinsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…