HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

show.php

ay idare edin bu da cok kücük oldu sanki :KK43:(( imageshack.us acilmadi baska yerden yükledim :çok üzgünüm:

kızlar hepiniz süpersiniz bayılıyorum koyduklarınıza birbirinizle dialoğunuza.bende kızıma bişeyler alıyorumj ama ablasından kalan cok şeyi var.ablamız cok kilolu dogdugu için pek giyemedi aldıklarımızı doğunca.ama şimdi kardeşine ne alsak üstüne giymeye calışıyo.ben de bulabilirsem bi 0-3 ay bide 3 yaş alıyorum.aynı giyinicekler sanırım abla kız.aldıgınız şeyler cok güzel kıyafetlere bayılıyorum askito kapı süsün cok güzelmiş.senacecim senin de geceliklerin iyi günlerde hayırlısınla giyeriz,giydiririz ALLAH ın izniyle hepimiz.hepinizi cok öptüm.kızımdan fırsat buldukca takip edebiliyorum kızlar sizi.a.s.a.s.a.s.

merhaba bayanlar
öncelikle allah hepınıze saglıklı ve kolay dogum nasıp etsın:nazar:
ben eylül annesi olacam insallah:nazar:
kapı süsünden bahsetmişsiniz fakat onu göremedik rica etsem tekrardan resmi koyabılırmısınız ...
a.s.

SERİNCE BU SAMİMİ YAZIN İÇİNDE BEN TEŞEKKÜR EDERİM.
EVET BURASI ÇOK GÜZEL BİR FORUM.
PAYLAŞIMA AÇIK ve MÜKEMMEL İNSANLAR VAR. ( Senin gibi )
NE GÜZEL SENDE 2. KEZ BİZİM ŞİMDİ YAŞLADIĞIMIZ HEYECANLARI YAŞIYORSUN.
HEMDE ÇOOOK DAHA TECRÜBELi OLARAK.

SEVGİLER...

KIZLAR BEBİŞLERİNİZİN HERŞEYİ ÇOK GÜZEL HARİKA ÇOK TATLI GÜLE GÜLE KULLANSINLAR ASKİTO CUM SENİNDE KAPI SÜSÜN ÇOK ŞİRİN TATLIMsırnaşık şeya.s.

canım benim sagol.ewt tecrübeliyim ama cokta korkuyorum siz nasıl dagurucaz diye düşündüğünüzü görünce ben nasıl bakıcam diye düşünüyorum.tabi işin şakası canım ALLAH bi kolayını vericek tabiki.ama inanırmısın ilkinden daha cok heyecanlanıyorum ilkinde bilmiyosun her anını ama bunda öle olmuyo bildiğin için.ben mesela ilk kızımı sezeryanla dogurmak zorunda kaldım mecburen bu doğumum da sezeryan olucak ama cok korkuyorum.halbuki cok rahat bi dogum gecirdim sonrasıda cok iyiydi ama işte narkoz falan bayagı huzursuzum bu hamileliğimde.seni ilk defa gördüm fındıkkurdumdan da tanıyorum güzelim.ama ne olduysa diyer form sayfasına gecince kapatılmış orası şimdi diğerlerinide ordan takip ediyorum.sürekli oturamadığımdan bilgisayarın başına kızımdan dolayı ancak gece uyutup toparlandıktan sonra halim olursa koyuluyorum sizleri okumaya.cevap yazdığın içinde sagol nazlıcım.:teytey:herkeze sevgiler bendendea.s.

kızlar ben de internetten burun aspiratörü,küvet ve pişik kremi siparişi verdim gelince resimlerini eklerim...

bu ara gene çooook aktifiz temmuz anneleri umarım son haftalarda da bööle olur ve doğumlardan sonra da:)))))

canım benim sagol.ewt tecrübeliyim ama cokta korkuyorum siz nasıl dagurucaz diye düşündüğünüzü görünce ben nasıl bakıcam diye düşünüyorum.tabi işin şakası canım ALLAH bi kolayını vericek tabiki.ama inanırmısın ilkinden daha cok heyecanlanıyorum ilkinde bilmiyosun her anını ama bunda öle olmuyo bildiğin için.ben mesela ilk kızımı sezeryanla dogurmak zorunda kaldım mecburen bu doğumum da sezeryan olucak ama cok korkuyorum.halbuki cok rahat bi dogum gecirdim sonrasıda cok iyiydi ama işte narkoz falan bayagı huzursuzum bu hamileliğimde.seni ilk defa gördüm fındıkkurdumdan da tanıyorum güzelim.ama ne olduysa diyer form sayfasına gecince kapatılmış orası şimdi diğerlerinide ordan takip ediyorum.sürekli oturamadığımdan bilgisayarın başına kızımdan dolayı ancak gece uyutup toparlandıktan sonra halim olursa koyuluyorum sizleri okumaya.cevap yazdığın içinde sagol nazlıcım.:teytey:herkeze sevgiler bendendea.s.

İLK DEFA GÖRDÜM FINDIKKURDUMU BİZ DİĞER FORUMA GEÇTİK DİYEMİ KAPATILDI.
HİÇ BİLMİYORDUM.
İLK DOĞUMUNUN SEZERYAN OLDUĞUNU SÖYLEDİN.
ÇOK GÖBEK KALIYORMU. BUNU ÇOK MERAK EDİYORUM.

kızlar ben de internetten burun aspiratörü,küvet ve pişik kremi siparişi verdim gelince resimlerini eklerim...

bu ara gene çooook aktifiz temmuz anneleri umarım son haftalarda da bööle olur ve doğumlardan sonra da:)))))

evet canım temmuz anneleri olarak cok aktifiz inş. böylede gider ama gider diye tahmin ediyorum nerdeyse hergün ben dogurdum diye bir başlık görürüz :teytey:

bende 24de sipariş vericem cok heycanlıyım sebamedin ürünlerini alıcam küvetini falan birde 5 tane cici elbiseler begendim onları alıcam ateş ölcer alıcam gelince bende eklerim inş. a.s.

arkadaşlar sabahforuma resim eklemek için yardım istemiştim birkaç arkadaşım sağolsun yazmışlar sayenizde becerebildim tşekkürler. ben ağustos annelerine ekledim resimleri örgü ile ilgileniyorsanız bir kaç örnek eklerim buraya da

:sm_confused:sitenin sahibi kızdı sanırım sırnaşık şey.önceki yazılarda bulunmuyo çünkü.canım ben ilk hamileliğimde 23 kilo aldım o yüzden bende bayagı bi sarkma oldu ama arkadaşlarım var bazılarının benim gibi degil bi parmak bi yag sarkması gibi duruyo belli belirsiz sen kaç kilo aldın???sezeryan mı düşünüyosun??

:sm_confused:sitenin sahibi kızdı sanırım sırnaşık şey.önceki yazılarda bulunmuyo çünkü.canım ben ilk hamileliğimde 23 kilo aldım o yüzden bende bayagı bi sarkma oldu ama arkadaşlarım var bazılarının benim gibi degil bi parmak bi yag sarkması gibi duruyo belli belirsiz sen kaç kilo aldın???sezeryan mı düşünüyosun??

BENİM DAHA 2 AYIM VAR.
HENÜZ + 3 KİLODAYIM.
BÜYÜK İHTİMAL SEZERYAN OLACAK.
DAHA ÖNCE KÜRTAJ OLMUŞTUM, SUNİ SANCI VERMİŞLERDİ.
MAHVOLDUM O ZAMAN. ŞİMDİ NORMALDEN KORKUYORUM.
AMA ŞU ARALAR ÇOK İŞTAHLIYIM. :dance:

ay idare edin bu da cok kücük oldu sanki :KK43:(( imageshack.us acilmadi baska yerden yükledim :çok üzgünüm:

canım eline sağlık buda güzel olmuş çokbüyük olmasından iyia.s.

buda benim oğluşumun beşiği:emir_bebek:yerimiz biraz dara ama:1closedeyes:

ne güzel 3 kilo almışsın bence cok bi sey farketmez sezeryan oldugunda.benim haziran 13 dogumun 7 hafta var dogumuma bende şimdiye kadar 9 kilo aldım tecrübeli olduğumdan bunda tutuyorum kendimi.ama bence normal olma şansın varsa normal doğum yap derim ben çok istedim ama kızım beni zehirlemeye başlamıştı kakasını yapmıştı.suni sancı için bile beklemeden aldılar hayırlısı böyleymiş.ama sen genede bi düşün normal doğumu bence insanın hayatta yaşaması gerekenlerden.sezeryandada sonradan dikişlerinde agrı oluyo ama normal doğumda dogurana kadar.genede hakkında hayırlısı

arkadaşlar sabahforuma resim eklemek için yardım istemiştim birkaç arkadaşım sağolsun yazmışlar sayenizde becerebildim tşekkürler. ben ağustos annelerine ekledim resimleri örgü ile ilgileniyorsanız bir kaç örnek eklerim buraya da

kezbancay senin ikizlerin olucak heralde ay ne kadar güzel bende cok isterdim.:emir_bebek::emir_bebek:

X