merhaba bayanlar
öncelikle allah hepınıze saglıklı ve kolay dogum nasıp etsın
ben eylül annesi olacam insallah
kapı süsünden bahsetmişsiniz fakat onu göremedik rica etsem tekrardan resmi koyabılırmısınız ...
a.s.
Pa$am' IN KAPI SÜSÜ NASILLLLL?????????? :dance:
AŞKİTONUN KAPI SÜSÜ BU CANIM
canım benim sagol.ewt tecrübeliyim ama cokta korkuyorum siz nasıl dagurucaz diye düşündüğünüzü görünce ben nasıl bakıcam diye düşünüyorum.tabi işin şakası canım ALLAH bi kolayını vericek tabiki.ama inanırmısın ilkinden daha cok heyecanlanıyorum ilkinde bilmiyosun her anını ama bunda öle olmuyo bildiğin için.ben mesela ilk kızımı sezeryanla dogurmak zorunda kaldım mecburen bu doğumum da sezeryan olucak ama cok korkuyorum.halbuki cok rahat bi dogum gecirdim sonrasıda cok iyiydi ama işte narkoz falan bayagı huzursuzum bu hamileliğimde.seni ilk defa gördüm fındıkkurdumdan da tanıyorum güzelim.ama ne olduysa diyer form sayfasına gecince kapatılmış orası şimdi diğerlerinide ordan takip ediyorum.sürekli oturamadığımdan bilgisayarın başına kızımdan dolayı ancak gece uyutup toparlandıktan sonra halim olursa koyuluyorum sizleri okumaya.cevap yazdığın içinde sagol nazlıcım.:teytey:herkeze sevgiler bendendea.s.
kızlar ben de internetten burun aspiratörü,küvet ve pişik kremi siparişi verdim gelince resimlerini eklerim...
bu ara gene çooook aktifiz temmuz anneleri umarım son haftalarda da bööle olur ve doğumlardan sonra da:)))))
KIZLAR BEBİŞLERİNİZİN HERŞEYİ ÇOK GÜZEL HARİKA ÇOK TATLI GÜLE GÜLE KULLANSINLAR ASKİTO CUM SENİNDE KAPI SÜSÜN ÇOK ŞİRİN TATLIMsırnaşık şeya.s.
AŞKİTONUN KAPI SÜSÜ BU CANIM
:sm_confused:sitenin sahibi kızdı sanırım sırnaşık şey.önceki yazılarda bulunmuyo çünkü.canım ben ilk hamileliğimde 23 kilo aldım o yüzden bende bayagı bi sarkma oldu ama arkadaşlarım var bazılarının benim gibi degil bi parmak bi yag sarkması gibi duruyo belli belirsiz sen kaç kilo aldın???sezeryan mı düşünüyosun??
arkadaşlar sabahforuma resim eklemek için yardım istemiştim birkaç arkadaşım sağolsun yazmışlar sayenizde becerebildim tşekkürler. ben ağustos annelerine ekledim resimleri örgü ile ilgileniyorsanız bir kaç örnek eklerim buraya da