HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

Ay inanmıyorum yaaa yurtdışında olmak vardı şimdi desene.

Walla bizde olsa ona en az 30 lira veririz.

ne 30 ytl si walla bi kapı süsü bile 70-80 ytl
sanslısın askito
burdaki acıkartırma sitesinde is yok magazalardan bile pahalı 2. ellerde kalitesiz :sm_confused:

KIZLAR SELAM
DÜN DOĞUM ÇANTASI iÇİN KENDİME GECELİK, SABAHLIK ve PİJAMA TAKIMI ALDIM.
BİRDE MEVLÜTTE ŞEKER YA DA LOKUM İKRAMINDA KULLANMAK ÜZERE KESE ALDIM :))

SENACE cim çook güzel aldıkların nedense benim gördüğüm gecelikler hep eski usullerden ama seninkiler çook güzelmiş güle güle kullan...

askıto sende oglunda cok sanslı be gule gule kullansın çok hossssssssssssssss

gule gule giy insallah senace cok guzel geceligin ve pijaman bayildim sekerlerde guzel tatli tatli yiyersiniz insallah

senace aldıkların gercekten cok güzeller eminönündenmi aldın CADIARZU

askito ogluşunun odası süper oldu yani kapı süsüde bir harika :dance: aslında zor bişeye benzemiyor bizde yapabiliriz ama benim kızıma görümcem alıcak kocaman bir kapı süsü :sm_cool:

askito ebaydan alıyodun sanırım kızlar ebayın türkiyedeki siteside gitti gidiyor iki site birlikte sponsorlar yani bir cok şey ordada bulabiliyosunuz ben bir kac şeye teklif verdim bakalım birde kızlar bir pijama takımı var anne kız pijama takımı kızınızla takım oluyorsunuz yani kızım büyüsnde ondan sonra düşünürüz onuda :dance.

Pa$am' IN KAPI SÜSÜ NASILLLLL?????????? :dance:

çok güzelmiş canım bayıldım walla güzel fikir bundan yapabilirim bende tüldenn saol paylaştığın içinn güle güle kullan inşallah canımcımma.s.:icecream:

KIZLAR SELAM

çok güzel senacecimm güle güle giy inşallah canımmma.s.

slm kızlar aldıklarınızın hepsi de çooook güzeller ... iyi günlerde kullanın inş.. a.s. ben de bu hafta sonu iyi bir alış veriş yaptım doğrusu.. şimdiye kadar aldıklarım;
kızımın tüm kıyafetlerini, battaniyelerini, küvetini + filesini , kapı süsünü , sepetini, otokoltuğu ana kucağını, bakım çantasını , gecelik+sabahlık+pijama takımı+emzirme sütyenimi+ çamaşırlarımı aldım :dance: çok zevkli ama yorucu oldu walla..
eksiklerime gelince ; sebamed ürünlerini alcam mayıs ortası da eşim izine çıkacak bebek odası eksiklerini alıcaz, odası tamamlansın aldıklarımın toplu resmini buraya koyucam kızlar .. :teytey:

KIZLAR SELAM

Hayırlı olsun canım güle güle kullan.Bu şekerleri satın mı alcaksın.Kendin mi hazırlayacaksın?

Türkiyede pek böyle şeyler olmuyomuş galiba.Arada bakarız olmazsa sizşimdi bakın ben sonradan bakarım.Daha var.

Ben Aşkitonun kapı süsünden yapmayı düşünüyorum.Eğer kız olursa kurbağa yerine bebek kafası hazırlanabilir yada hazır alınabilir.Tabi başka hazır bir süs görüp bitmezsem.Ama ama ben oda hazırlamayacağım ki.Nasıl kullanacağım :))

cnm bi çıkmışın alışverişe pir çıkmışsın maşallha herşeyini almışın resimlerini de ekle bi ara olurmu güle güle kullan bu arada:teytey:a.s.

aşkito bu kapı süsünü hazırmı aldın yoksa senmi tasarladın.. çok güzel olmuş güle güle kullan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…