- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
saol cnm ..
yha inanmicaksiniz belki ama ben bunu acik arttirmada sans eseri aldim .. öylesine 1 EURO verdim ve bana kaldi :teytey:
Ay inanmıyorum yaaa yurtdışında olmak vardı şimdi desene.
Walla bizde olsa ona en az 30 lira veririz.
Pa$am' IN KAPI SÜSÜ NASILLLLL?????????? :dance:
KIZLAR SELAM
DÜN DOĞUM ÇANTASI iÇİN KENDİME GECELİK, SABAHLIK ve PİJAMA TAKIMI ALDIM.
BİRDE MEVLÜTTE ŞEKER YA DA LOKUM İKRAMINDA KULLANMAK ÜZERE KESE ALDIM :))
KIZLAR SELAM
KIZLAR SELAM
askito ebaydan alıyodun sanırım kızlar ebayın türkiyedeki siteside gitti gidiyor iki site birlikte sponsorlar yani bir cok şey ordada bulabiliyosunuz ben bir kac şeye teklif verdim bakalım birde kızlar bir pijama takımı var anne kız pijama takımı kızınızla takım oluyorsunuz yani kızım büyüsnde ondan sonra düşünürüz onuda :dance.
slm kızlar aldıklarınızın hepsi de çooook güzeller ... iyi günlerde kullanın inş.. a.s. ben de bu hafta sonu iyi bir alış veriş yaptım doğrusu.. şimdiye kadar aldıklarım;
kızımın tüm kıyafetlerini, battaniyelerini, küvetini + filesini , kapı süsünü , sepetini, otokoltuğu ana kucağını, bakım çantasını , gecelik+sabahlık+pijama takımı+emzirme sütyenimi+ çamaşırlarımı aldım :dance: çok zevkli ama yorucu oldu walla..
eksiklerime gelince ; sebamed ürünlerini alcam mayıs ortası da eşim izine çıkacak bebek odası eksiklerini alıcaz, odası tamamlansın aldıklarımın toplu resmini buraya koyucam kızlar .. :teytey: