aşkito bu yastık kullanımı nasıl...çevremde hiç kullanan görmedim...internette gördum...kullanışlı ve işe yarayan bişeyse bende alayım...
tesekkür ederim balim..amin insallah
walla oda süper olmuş benim de zevkime tam uyuyor doğrusu.. sade mobilya , kurdelalar , duvar kağıdı ... yerin varsa bence de bir kanepe koy.. ilk zamanlar onun odasında uyursun ben öyle yapcam ..
kız eşini ihmal etme sakın kıskanır bak :sm_cool:
eder miyim caaaaaanııımmmmo benim ilk aşkım .. o da bizimle yatcak sabaha kadar beşik sallıcak napalım hayat müşterek ... jeyyar
eder miyim caaaaaanııımmmmo benim ilk aşkım .. o da bizimle yatcak sabaha kadar beşik sallıcak napalım hayat müşterek ... jeyyar
kız febi kızında senin gibi cadı olursatatlicadiarzu eşin yandı yazık 2- 1 kaldı evde
Aşkito.... Maşallah Allah Nazarlardan Saklasin,oğluşunun Odasi çok Güzel Olmuş,hayirlisiyla Gelsin Ve Güle Güle Kullansin Inşallah...
Benimde Oğlum Olacak Allah Nasip Kismet Ederse Temmuz 9-10 Gibi,bizde Geçenlerde Baktik Kafamda Tasarladim önümüzdeki Hafta Gidip Alacağiz,yerleştirdiğimde Bende Resmini Koyarim.senin Doğum Ne Zaman Kismetse:)
walla oda süper olmuş benim de zevkime tam uyuyor doğrusu.. sade mobilya , kurdelalar , duvar kağıdı ... yerin varsa bence de bir kanepe koy.. ilk zamanlar onun odasında uyursun ben öyle yapcam ..