HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

biraz önce internetten verdiğim siparişler geldi...
akşam park yatagını kurarız...
banyo seti(kuveti,masrafası,kovası,filesi)
tırnak bakım seti(7 parça)
biberonu
sulugu
emziği
emzik kutusu
emzik askılıgı
patikli pantolon 3 adet
çıtçıtlı badi 3 adet
zıbın 2 li olanlardan

allahım çok guzeller ya...inşallah her isteyen kişi anne olmayı yasar...

biraz önce internetten verdiğim siparişler geldi...
akşam park yatagını kurarız...
banyo seti(kuveti,masrafası,kovası,filesi)
tırnak bakım seti(7 parça)
biberonu
sulugu
emziği
emzik kutusu
emzik askılıgı
patikli pantolon 3 adet
çıtçıtlı badi 3 adet
zıbın 2 li olanlardan

allahım çok guzeller ya...inşallah her isteyen kişi anne olmayı yasar...

canım tırnak bakım setini hangisinden aldın ? ben bir ona karar veremedim eşimlede bugün dışarı cıktık kraftın park yatagını gördüm cok begendim hayırlısıyla onu alıcaz bakalıma.s.

canım tırnak bakım setini hangisinden aldın ? ben bir ona karar veremedim eşimlede bugün dışarı cıktık kraftın park yatagını gördüm cok begendim hayırlısıyla onu alıcaz bakalıma.s.

canım linkteki seti aldım...daha önceden de nuktan almıstım tırnak makası ve chiggonun da burun aspiratörunu almıstım...

http://www.kirazbaby.com/prodetail.aspx?id=1714

akşam park yatagı kurduk...benim gibi sadece 8-9 ay park yatakta yatırıp,devamındada oyun parkı olarak kullanmak isteyenler için bence çok guzel bir model...hem fiyatıda uygun...sallanma olayıda, titreşimide,gece lambasıda bizim hoşumuza gitti...

http://www.kirazbaby.com/prodetail.aspx?id=1491

pembesi

oğluşunun odası çok güzel olmuş askito güle güle yatsın inşallah bizde artık odasını alıcaz şuan bakıp fikir ediniyorum sadece amna seninki gibi bişi düşünüyorum oğluşuma sağ salim gelsinlerde inşallah yicem onu yicemmm:))

askito çok güzel olmuş gerçekten... allah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah:nazar:. küçük detaylarda hareketlendirmiş odayı kopye çekicez artık senden :))

tsk ederim .. tabiki kopya cekebilirsiniz kizlar .. :dance: oda tamamlandi bi lambasi eksik durun diger detaylarin resimlerinide koyayim.. lambasini netten sipharis verdim onunda resmini koyayim.. sengözlerimebaksanab

pict0001hp7.jpg

pict0001hp7.40e3d0ebac.jpg
pict0002aw4.jpg

pict0003tp3.jpg
pict0004py8.jpg

pict0005zk8.jpg
pict0006nm1.jpg

401535510eo7.jpg

401535510eo7.190633d63f.jpg

f0c21xr2.jpg

az evvel oglu$umun anakucagini da sipharis verdim .. :teytey: bi bebek arabasi birde yatak odasi icin ufak besigi kaldi .. cok mutluyum.. :dance: gercekten bunlar tamamlanana kadar bayagi bi stres yasadim .. ne nasil olsun ne renk olsun :uhm: oh beeeeeeee:icecream:

aşkito her şeyi çok guzel olmus..gule gule iyi gunlerde kullanın inşallah...

aşkito çok güzel bebğinin herşeyi dimi insan baktıkça hemen dogurası geliyor saglıklı ve güzel mutlu günlerde kullanmak nasip etsin arkadaşımm çok begendimmmmmm benim oglumda 25 temmuz ama ben daha almadımmm..

bizde dün odasına baktık perşembe sipariş vericez dün bide 5 li port bebe seti aldık oğluşuma içinde anakucağı,bebek çantası.kangurusu.alt açma örtüsü ve yastığı.birde bebeği taşımak için puseti var bide 2 takım cici aldık ve çarıklı çorap aldım bebişime bayıldım hepsine mevlüt elbiseside baktım pek beğenmedim başka yerden bakıcam onlarıda bebek dükkanıan girince kendimi kaybettim resmen odası gelsede benimkininde yerleştirsem bende çok heyecanlanıyorumm allah hepimizin gönlüne göre versinn inşallah...

vallaha bende daha bi suru sey var alinmadik hehehee
gelcek ayi bekliyorum zaten ne kalmis sunun surasinda gelecek aya demi :)
allahim sag selim kucagimiz aldirmayi nasip etsin yavrularimizi aminnnnnnn

bi iki tulum falan aldim pembis pembis bady falan o kadar sonra devami gelir

askito çoook güzel olmuş bebişinin odası maşallah...Allah hayırlı ömürler nasip etsin bebeklerimize...

X