HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

kıslaaaaarrrr özelliklee adasu ve aşkitooo benden kurtuldunuz artıııkk niye mi????
ana kucağımı ve arbamı aldımmm sonunda :))))
kuş gibi hafifledim..,
şimdi paketli resim koyamıyorum ama açınca koyarım buraya
maxi cosi aldım 600 ytl :))
coooookkk icime sindi ama

ohhh bee nihayet güzelim yaa dedigim yerdenmi aldın bak uyguna almışsın maxi cossiler 900ytlden başlıyor nerdeyse hadi hayırlı olsun bebişinle güle eglene gezidirirsin inş. Şeniz en yakın zamanda koyda görelim kız resmini :dance:

haşim işcanda aldım
eniştemin arkadaşı var demiştim ya ondan trink para görünce dayanamıyolar
ama park yatak begenemedim ((
şimdi onun için yerim başınızın etini :)))

canım öyle orası peşin diyince adam şöyle yapalım böyle yapalım demeye başlıyor

park yatakta benim dedigimi almıycakmısın :uhm:

ya görmeden almam ben (
yani internete güvenemiyorumm
ama bakıcam yine ona..
adamdan bi sürü hediye aldım yagmurluk aldım
birde hani bir arkadas almısttı ya ismini hatırlayamadım ısıklı müzikli dönece onuda ucuza verdi cook

meralicm kızınının cicileri çok şeker güle güle giysin inşallahh hidencim seninde gözün aydın canımm alabilmişsin sonunda ana kucağını ve arabanı ii günlerde kullansınlar inşallah...

wallahi benim minik oğluşumun şansına herhalde annesine ilk anneler günü hediyesi
bide galatasarayda sampiyon oldu
benim oğluşum pek sanş getirecek annesine ve çevresindekilere :)))

kıssslarrrrrr e-bebekten bebefon kazzanmışım çekilişie katılmıştım :)))

güle güle kullan canım bende geçenlerde bebek arabası vardı ona katılmıştım ama gerçi 2 kere tıkaldım sen kaç kere tıkladında kazandın cnm:icecream:

:teytey::teytey::teytey:
ay sevindim walla:dance:
senin adina yani pp
ne renk aldin canim?
bu arada babyphone kazanmissinn brafo cnm..ii günlerde kullan mCX

arkadaşlar bugün anneler günü olduğu için kızım için bir sürü şey aldım..bundan sonraki yıllarda kızım hediye alıcak bana bu yıl ben ona alıyım dedim...aldıklarım şunlar kalın bebek battaniyesi,alt değiştirme minderi,bir adet tulum ,iki adet alt üst takım,4 adet yakalık,5 adet şapka,2 adet patik,4 adet çorap,bebek havlusu aldım....port bebe ve bebek çantasını baktığım yerlerde renk beğenmediğim için alamadım bu nedenle sonra alıcam....aldıklarımı eve geldiğimde koltukların üzerine dizdim önce eşimi çağırdım baksın diye sonra kameraya aldım ,fotoğraflarını çektim....eşyalarını toplamadım hala dizili koltukta ..yani anlayacağınız kızım çeyizini serdim...

meralcim cicilerin çok şeker canım Allah güle güle kullanmak nasip etsin
kızlar iyice sona yaklaşıyoruz yaw heyecan varmı heyecan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…