HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

SERİNCE ARKADAŞIM BAŞIN SAĞOLSUN.
ÖLÜM ÇOK ACI, HELE Kİ 1. DERECE YAKINLAR OLUNCA DAHA DA ACI.
ALLAH SABRINI VERSiN.
KİMSEYE SEVDİKLERİNİN ACISINI GÖSTERMESİN.

HERKESE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER DiLiYORUM.

serince başın sağolsun canım.ama kendini yıpratma,stres yapma.çünkü sen üzüldükçe dünyalar tatlısı bebişin daha dünyaya gelmeden üzülmeye başlıyor.hem doğmamış bebişini,hem ilk göz ağrını,hemde eşini üzmemeye çalış.toparla kendini.biliyorum bunları söylemek çok kolay diyorsun şimdi bana ama ölümlü dünya bitanem.sen dirayetli ol,evlatlarına bu acıyı yaşatma.onlar için yaşa.
ALLAH KİMSEYE BU ACIYI YAŞATMASIN ARKADAŞLAR...

basin saolsun canim .. bende anneannemi kaybettim 3 ay önce .. allah kalanlara sabir versin .. senağlama

KIZLAR BUGÜN DR. KONTROLÜMÜZ VAR.
NEDENSE BU KONTROLDE BENİ HEYECAN BASTI.
iNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR.

serincecim başın sağ olsun canım çok üzme kendini yıpratma bebeğini düşün canım insanın elinde deil biliyorum ama artık sende bir anne olacaksın onun için evladını düşünmen gerek hiç bişi unutulmuo yerine konmuo ben babamı kaybedeli 3 yıl oldu ama sanki daha dün gibi allah onları çok sevioyomuş ki yanına almış canım onlar yerinde rahat olsunlar önemli olan o canım allah geride kalanlara uzun ömürler versin inşallah...

KIZLAR BUGÜN DR. KONTROLÜMÜZ VAR.
NEDENSE BU KONTROLDE BENİ HEYECAN BASTI.
iNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR.

hadi canım hayırlısıyla git gelde hayırlısı hbrlerini alalımm gör bakalım kızınıı özlemişsinidr...:icecream:

kızlar walla ne diyeceğimi bilemiyorum zaten çok duygusalım bu aralar okuyunca çok kötü oldum gözlerim yaşardı .. serince cnm ne desek boş çok büyük acı ama sen bir anne olarak önce bebeğini düşünmelisin metin olmalısın Allah yardımcın olsun.. zinedila , askito ve yakınlarını kaybeden tüm arkadaşların başı sağolsun .. çorumlu cnm inş. eşin işe kabul edilir bebeğin kısmetiyle gelir.. :çok üzgünüm:

kızlar hepinizden güzel dilekleriniz için ALLAH razı olsun.rabbim kimseye kaldıramıyacak yük yüklemesin.heleki evlat acısı tattırmasın bizlere.
nazlı sende korkma canım sona yaklaştıkğın içindir heyecanın
askitocum senin de başın sagolsun canıma. a.s.

günaydın kızlar dün baya derin mevzular üzerinde durmuşsunuz ben giremedim kaçırdım yaww...

serinecın basınsağ olsun Allah sabır versın canım annenın yerını kımse tutamaz ama bır gun bızımde gıdecegımız yer orası

serince başın sağolsun canım. tarif edilemez bir acı yaşamışsın.. Allah sana ve bebişine uzun ömürler versin... bebişin için kendini toparlamak zorundasın. ben de bir çok yakınımı kaybettim. üstelik erken yaşta...ama annenin yerini hiçbişey dolduramaz tabi. anne bir başka.. şimdi sen de anne olacaksın o yüzden kendine iyi bakmalısın...

bu kadar üzüntü üzerine biraz neşelenelim kızlar... işte son aldıklarım...

kızımın kapı süsü

papuçları :))

bunlar da bodylerimiz

ve bir tulum.. aynısının bir de pembelisi var.

ve son olarak çantamız... biraz küçük çıkmış ama öyle çok küçük bir çanta değil. rengi de oto koltuğu ve kangurumuza uyuyor....

meralciim hepsi çok güzel cicilerinizin ama ben pabuçlarına :asigim:bayıldım kızının iyi günlerde kullansın meleğin.

800 euro işsizlik maaşı şükretmek lazım heralde. ben o paranın 2/3 ünü burada çalışarak alıyorum. karnım burnumda sabahın köründe gidiyorum. haziranın 30 una kadar da devam. avrupa'da yaşamak varmış hakikaten. insanın değerini biliyorlar.( bu arada sözüm sana deil arkadaşım asla. ülkemizin çarpıklığına. doğrusu böle bir ödemenin yapılmasıdır zaten.) inşallah en kısa zamanda iş sahibi olursunuz. bebek kısmetiyle gelirmiş derler...

meralcim canim papuclari cok seker ya benim kizimin da var pembis gorduysen bi onceki sayfalarda
yerim ben o pabuclari ya cok tatli
gule gule giysin cantan kapi susu de super gule gule kullanin insallah

pitpit zaten sukrediyorum allahima bin kez buna da sukur
insallah bulur esim is en kisa zamanda allahim buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…