HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

Adasunun cicileride hidenin arabasıda çok güselll... güle güle kullanın kıslarrrrrrrrrrr

cnm araba çok hoşuma gitti çok kullanışlı bişey güle güle kullan ..

güle güle kullanın cicişlerinizi kızlar.. hidencim biz de haşim işcan'dan almıştık bi çok şeyi. gerçekten uygun oluyor hele de peşin paraya... adasu kıss ananecik ne güzel şeyler örmüş öyle... güle güle giysin prensesin...

selam kızlar. hidencim arabanız çok güzel güle güle gezersiniz inşallah. bizimde arabamız bu bakalım beğenecekmisiniz

Özellikleri:
Koldan tek elle kapatabilme özelliği
Kapanndığında dik durabilme özelliği
360 derece dönebilen ön tekerlekler
Ön ve arka tarfta gece görünmeyi kolaylaştıran reflektör sistemi
Büyük ve ek korumalı alt sepet
Çıkarılabilen ön tabla
Orjinal yağmurluk
Ebeveyn tablası
Rüzgara karşı fermuarla takılabilen orjinal koruma aparatı
Fönksiyonel araba renginde ayak örtüsü
Kolay frenlenebilen arka tekerlekler
Ayarlanabilen ayak koyma yeri
Mükemmel süspansiyon sistemi

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benimkide bunun pembesi sırnaşık şey aynısı hatta biirde araba koltugu var üsütnde :asigim:

güle güle gezdirin bebislerinizi.. ay cikmam lazim oturtmadi beni efe pa$am..

canım benimkide bunun pembesi sırnaşık şey aynısı hatta biirde araba koltugu var üsütnde :asigim:

arzucum pişti olduk ama olsun. yatağımızın rengiyle aynı.benim aldığım yerde oto koltuğu yoktu bende tek sipariş verdim oto koltuğu denk gelirse onuda alıcam bakalım.biliyosun ya yatağımızda kraftın mavisiydi. sen tavsiye etmiştina.s.a.s.

aldınmı canım sana dedigim yatagı nasıl peki güzel dimi? oto koltugunuda kesinlikle almanı tavsiye ederim ben onu takıp gezidiricem ilk kızımı cünkü direk arabaya koyamam zaten büyüdügünde arabamızı kulanırız üstüne takıp oto koltugunu öyle kulanmayı düşünüyorum

canım siparişini verdik gelir bu hafta. ama biliyorum güzel yatak çok güzel.bursaya gittiğim zaman araştırıp bakmıştım kumaşı özellikleri filan çok hoşuma gitti. arabamızın da oto koltuğu eksik ama onuda ayrı alırım çünkü bulamadım. internette gezmediğim site kalmadı hep tek satılıyo.

srose ben de oto koltuğu aldım baby 2 go ama arabasını henüz almadım .. sen arabayı tek olarak kaça aldın cnm ?

srose cum arabanız cok güzelmiş güle güle kullansın bebişin.baby2go nun hangi markası acaba,bende bakmıştım bunu yeni görüyorum oyüzden.sırnaşık şey

kızlar bu baby 2 go avangarde diye geçiyo. beğendiğinize çok sevindim. bunu ben 229 liraya aldım ama nette 240-270 filan diye değişiyo almak isteyenler için söylüyorum arabayı ben burda mağazada gördüm inanın çok güzel zaten burda sordum peşin 290 taksitli 320 demişti bende netten daha uyguna aldım tavsiye ederim kızlara.s.a.s.

bu siteden bakabilirsiniz ama sadece turuncu ve kırmızısı kalmış kızlar

http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=71039

Son düzenleyen: Moderatör:
internette bulmak cok zor bende magzadan almıştım demekki cok süper fiyata almışım ben 250ytl ödedim otokoltuguda icinde dahildi yani :dance:

arzucum sevsinler. napalım şekerim ölemmi şimdiiii. aldık artık:roflol::roflol::roflol::roflol:

oh oh gule gule kullanin kizlar herseylerinizi ne guzel
benim daha cok seyim eksik kocanin keyfine kaldiysak daha cok beklerim :)

teşekkürler canım bilgilerin için a.s. bende bi bakınıyım artık almak istiyorum ama cok eksikler var daha:bbo:

kızlar gene döktürmüşsünüz çook güzel herşeyiniz güle güle kullanın adasu kırmızı şapka süper bayıldım ona srose bebek araban hayırlı olsun biz daha almadık bakalım arabayı sanırım doğumdan sonra mecburi hale gelince alacağız...aslında beğendiğimiz bir model var maxi cossy ama 1 milyar küsür o kadar para da verilmez yahujeyyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…