HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

meslegi yok turkiyede 13 yasina kadar okumus ondan sonra okutmamislar maddi durumdan sanirim
buraya geleli 4 sene oldu esim icin
burda insaat da calisiyor zaten burda cogu turk erkekleri insaatda calisiyor ve yabancilar cok memnun yada kaldirim taslari isi yabancilar cok seviyor turklerin calistigi durumu
bakalim yabanci bi firma icin annem esimin CV sini goturcek bakacaklar alirlarsa iyi olur insallah alirlar

aliyor canim aliyor da o da az 800 euro o da pek bi seye yetmiyor iste idare ediyoruz iste buna da sukur

evet canım haberım var bende almaya dogumluyum ama bazı sebeplerden turkıyeye gelmısız annem arada bır anlatıyor

evet iste napalim buna da sukur karnimiz doguyor oglum da acda degil acikda degil hic birimizde elimizden geleni yapiyoruz

Canim corumlu insallah Ay$e bebek kismetiyle gelir babiskosu güzelbir is bulur issizlik cok zor bilirim bizde issizlikten Berlin i birakip 750km uzakliktaki bir köye geldik insanin karni nerde doyarsa orasi vatan oluyor biz issizlikten kurtulali 4 sene oldu canim darisi sizin basiniza ALLAH yolunuzu acik kismetinizi boletsin canim

selam kızlar ya bu akşamki konular tam dertleşecek gibiymiş anca girip okuyabildim.babaanne konusuna gelince bizde daha bişey görmedik zaten ilk kızımdada almamıştı bişey bi battaniye dikti bi kaçta yelek ördü.
hepsini babam yaptı.annem 13 sene yatalak felçliydi 2 ay önce kaybettim.o yüzden babam ilgilendi hep sagolsun.kıyafetlerinide yatagınıd abi günde aldık hallettik.ablamlarda gelip yıkayıp yerleştirdiler.temizliğimi bile onlar yaptı.ne görümcemler ne de kaynanam hiç bişey.aslında bende olunca cok yardım eder ama dogum zamanı bişey görmedim.şimdide sadece bi hırka örmüş kızıma.okadar.işsizliğe gelince ALLAH herkeze yardım etsin.benim eşimde öğrenci taşımacılıgı yapıyo.benim dogum yaptıgım gün 3 ay boyunca eşim işsiz anlıcagınız inşallah kızım ugurlu gelirde gecici bi iş ayarlayabiliriz.ev kira 2 cocuk.bide ilk kızım emmemişti mamalar cok pahalı.bunda ondan cok korkuyorum sütüm olmassa diye.inşallah olurda ek bi mama masrafımız cıkmaz.neyse cok uzattım.rabbim herkezin gönlüne göre nasib edsin kimseyi kimseye muhtaç etmesin

:dance:kızlarrrrrr takvimlerrr gelmişşşş:teytey::teytey::teytey::dance::dance::teytey::teytey:

Serince pozitif olmaya çalış biraz canım anlıyorum zor bi durum Allah sabır versin ama bebişini düşün hatta kendin başaramıyosan psikolojik destek al bunun birde doğumdan sonrası var çünkü

basin sag olsun serince cok uzuldum inan
annesizlik zordur evet belki senin kadar anlamam ama annem yanimda olmazsa benim icin cok zor olur
onlar herseyimiz bizim onlari hayatta oldukca hatirlayalim uzmeyelim

Serince pozitif olmaya çalış biraz canım anlıyorum zor bi durum Allah sabır versin ama bebişini düşün hatta kendin başaramıyosan psikolojik destek al bunun birde doğumdan sonrası var çünkü

YA ÖYLE DE EŞİMDE COK KIZIYO KENDİMİ COK BOŞ BIRAKTIM DİYE ONADA ARTIK BİŞEY DİYEMİYORUM.YANİ BENDE Bİ HUY VAR HASTA OLSAM HASTAYIM DİYEMEM KİMSEYE ASLIN DA BAKMAYIN DOGUMUM YAKLASTIKTA DOLDUM BURDA DÖKTÜRDÜM İŞTE
HALBUKİ DOKTORUM DİYO SEN 1 KERE NARKOZ ALIP AYILDIN NİYE BU KADAR KORKUYOSUN DİYE YA HAMİLELİKTEN BÖYLE OLDUM ANNEM DE TUZ BİBER OLDU. YADA HİSLERİMLE ALAKALI.
ALLAHIN İZNİYLE Bİ HAZİRAN 13 GELSE ARTIK NE YAPARIM BİLMEMbenneyaptımki

Bu arada cicişler alan kızlar hepinizin aldıklarını çok beyendim güle güle kullansın bebişler

Bizimde odamız geldi geçen hafta ama bi kaç eksik var tamamlamadan eklemek istemedim fotoları bazı aksesuarları da c.tesi gelicekmiş bende elbiselerini yıkayıp yerleştiriyorum yavaş yavaş bitince paylaşırım sizlerle. Çok zevkliymiş bu işlerrrrr

Pazar günüde arabasını anakucağını kangurusunu bebek telsizini ve bakım çantasını aldık çanta esprıt diğerleri chicco artık yavaş yavaş tamamlanıyo herşeyi kendimede dün bir sabahlıklı lohusa geceliği bir bolerolu gecelik birde çok şeker pijama takımı ve iç çamaşırlarımı aldım hepsini paylaşıcam sizle şu odayı bi bitirim de....

basin sag olsun serince cok uzuldum inan
annesizlik zordur evet belki senin kadar anlamam ama annem yanimda olmazsa benim icin cok zor olur
onlar herseyimiz bizim onlari hayatta oldukca hatirlayalim uzmeyelim

SAGOL CANIM
ANNEM 13 SENEDİR YATALAKTI ONUN İÇİN COK ZORDU ZATEN.
BEN 9 YAŞINDAYDIM .AMA GENEDE SESİNİ DUYUP YÜZÜNÜ GÖRMEK TABİ BAMBAŞKA.RABBİM HERKEZİN ANNESİNE BAŞTA SAGLIK SONRA UZUN ÖMÜRLER VERSİN

Hayırlısıyla en kısa zamanda bu durumu atlatmanı diliyorum canım Allah yardımcın olsun

hani derleya rabbim kimseyi gördugunden geri koymasın diye...allahım herkeze yardımcı olsun, inşallah bebekleimiz kısmetleriyle gelecek ve bütün sorunlar bitecek...
çorumlucum inşallah eşin en kısa zamanda işe alınır
serincecim okurken bile tuylerim diken diken oldu...rabbim sabrını artırsın...herseyden önce bebeğini dusun çunku sende onun annesisin...

herkezin sorunu var şu hayatta sorunsuz kimse yok anlaşılan...
serincecim canım başın sağolsun okurken gerçekten çok üzüldüm. allah inşallah böyle bir acıyı bir daha yaşatmaz.. bide hamileliğine denk gelmesi kötü tesadüf olmuş ama biliyosunki bir gün hepimiz ölücez bu dünyada kimse kalıcı değil canım.. o yüzden hayatı kendine zindan etme biliyorum elinde değil belki ama en azından çaba göster kendini bırakma bak ne güzel dünyalar güzeli bi bebeğin daha olucak senin onlara kol kanat germen lazım canım.. sen bir annesin dayanıklısınn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…