selam kızlar ya bu akşamki konular tam dertleşecek gibiymiş anca girip okuyabildim.babaanne konusuna gelince bizde daha bişey görmedik zaten ilk kızımdada almamıştı bişey bi battaniye dikti bi kaçta yelek ördü.
hepsini babam yaptı.annem 13 sene yatalak felçliydi 2 ay önce kaybettim.o yüzden babam ilgilendi hep sagolsun.kıyafetlerinide yatagınıd abi günde aldık hallettik.ablamlarda gelip yıkayıp yerleştirdiler.temizliğimi bile onlar yaptı.ne görümcemler ne de kaynanam hiç bişey.aslında bende olunca cok yardım eder ama dogum zamanı bişey görmedim.şimdide sadece bi hırka örmüş kızıma.okadar.işsizliğe gelince ALLAH herkeze yardım etsin.benim eşimde öğrenci taşımacılıgı yapıyo.benim dogum yaptıgım gün 3 ay boyunca eşim işsiz anlıcagınız inşallah kızım ugurlu gelirde gecici bi iş ayarlayabiliriz.ev kira 2 cocuk.bide ilk kızım emmemişti mamalar cok pahalı.bunda ondan cok korkuyorum sütüm olmassa diye.inşallah olurda ek bi mama masrafımız cıkmaz.neyse cok uzattım.rabbim herkezin gönlüne göre nasib edsin kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Amin canim Allah im darda olan bütün kullarina yardim etsin kimseyi kimseye muhtac etmesin.Basin sag olsun canim Allah sabirlar versin hamile hamile birde üzüntü yasamisin ALLAh yardimcin olsun byea.s.
selam kızlar ya bu akşamki konular tam dertleşecek gibiymiş anca girip okuyabildim.babaanne konusuna gelince bizde daha bişey görmedik zaten ilk kızımdada almamıştı bişey bi battaniye dikti bi kaçta yelek ördü.
hepsini babam yaptı.annem 13 sene yatalak felçliydi 2 ay önce kaybettim.o yüzden babam ilgilendi hep sagolsun.kıyafetlerinide yatagınıd abi günde aldık hallettik.ablamlarda gelip yıkayıp yerleştirdiler.temizliğimi bile onlar yaptı.ne görümcemler ne de kaynanam hiç bişey.aslında bende olunca cok yardım eder ama dogum zamanı bişey görmedim.şimdide sadece bi hırka örmüş kızıma.okadar.işsizliğe gelince ALLAH herkeze yardım etsin.benim eşimde öğrenci taşımacılıgı yapıyo.benim dogum yaptıgım gün 3 ay boyunca eşim işsiz anlıcagınız inşallah kızım ugurlu gelirde gecici bi iş ayarlayabiliriz.ev kira 2 cocuk.bide ilk kızım emmemişti mamalar cok pahalı.bunda ondan cok korkuyorum sütüm olmassa diye.inşallah olurda ek bi mama masrafımız cıkmaz.neyse cok uzattım.rabbim herkezin gönlüne göre nasib edsin kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Amin canim Allah im darda olan bütün kullarina yardim etsin kimseyi kimseye muhtac etmesin.Basin sag olsun canim Allah sabirlar versin hamile hamile birde üzüntü yasamisin ALLAh yardimcin olsun byea.s.
ALLAH razı olsun canım
gerçekten cok kötü bi zaman da kaybettim.kimse bana cesaret edip söyleyemedi hemde son kez göremedim annemi.ölüsüne baktırmadılar iyi degil hamilesin diyeama iyiki bakmamışız o zamna hiç atlatamazdım.psikolojim çok bozuldu.kızımı bile odasında yatıramadım.bi haftadır yatırıyorum .kendimde de bi ölüm korkusu oldu sanki sezeryanda ölücekmişim gibi geliyo. cok cabalıyorum atlatmak için.doğum yaklaştıkca sitres yaptım.uykularım kacıyo.cok sinirli olmaya basladım.napıcam bilmem.rabbim herkeze hayırlı dogumlar nasib etsin inşallah
Serince pozitif olmaya çalış biraz canım anlıyorum zor bi durum Allah sabır versin ama bebişini düşün hatta kendin başaramıyosan psikolojik destek al bunun birde doğumdan sonrası var çünkü
basin sag olsun serince cok uzuldum inan
annesizlik zordur evet belki senin kadar anlamam ama annem yanimda olmazsa benim icin cok zor olur
onlar herseyimiz bizim onlari hayatta oldukca hatirlayalim uzmeyelim
YA ÖYLE DE EŞİMDE COK KIZIYO KENDİMİ COK BOŞ BIRAKTIM DİYE ONADA ARTIK BİŞEY DİYEMİYORUM.YANİ BENDE Bİ HUY VAR HASTA OLSAM HASTAYIM DİYEMEM KİMSEYE ASLIN DA BAKMAYIN DOGUMUM YAKLASTIKTA DOLDUM BURDA DÖKTÜRDÜM İŞTE
HALBUKİ DOKTORUM DİYO SEN 1 KERE NARKOZ ALIP AYILDIN NİYE BU KADAR KORKUYOSUN DİYE YA HAMİLELİKTEN BÖYLE OLDUM ANNEM DE TUZ BİBER OLDU. YADA HİSLERİMLE ALAKALI.
ALLAHIN İZNİYLE Bİ HAZİRAN 13 GELSE ARTIK NE YAPARIM BİLMEMbenneyaptımki
Hayırlısıyla en kısa zamanda bu durumu atlatmanı diliyorum canım Allah yardımcın olsun