HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

Allah hepimizin aldıklarını iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Bebeklerimizi Sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin

hidennişko walla ne şanslısın kız maaşallah bebefonun bedavaya geldi :) mdsud aldıklarını güle güle kullan cnm .. semrascım fazla düşünmemeye çalışıyorum walla yoksa zaman daraldıkça doğum korkusu sarıyor... :1ninca:

bu arada anneler günü benim de kızıma yaradı sebamed ürünlerini aldım dün , cosmo bazaar dan % 30 indirimli , 20 ytl filan kazancım oldu.. şans işte gezerken rastladım standına meğer indirim varmış.. :dance: sadece mobilyası kaldı 1-2 haftaya onu da halledecem kısmetse ..

ayy bende kızımı cicilerinin resimlerini cekiyorum ananesinin ördügü şeyler cok güzeller eklerim birazdan

hidencimm bebeğin bereketli gelicek anlaşılan.. allah şansını daim etsin canmm. bebefonunuda güle güle kullan.

adasucum annenin ördükleri cok güzel kışa sıcak sıcak giydirirsin güle güle kullanın.yerimseniben

adasu çok güzelmiş anneler bir tane walla ... kırmızıya özellikle bayıldım :)

adasu kırmızı çok güzel şapkası ile kırmızı kırmızı yanaklı kızın çok yakışık resmini çek gönder bize o zamnalrıda görecez inş

çok güzel adasucum ii günlerde giysin inşallah bebeğin kırmızı çok güzel olmuş gerçekten hepsi çok güzel annenin eline sağlıkk...

adasucumm çok güzel olmuş örgüler annenin ellerine sağlık.. çok marifetli maşallah.. hepsi birbirinden güzell

hidennişko sansin acik olsun canim
gule gule kullan insallah

asadu kiz annenin ordukleri pek hos harika gule gule giydirirsin insallah canim

:teytey::teytey::teytey:
ay sevindim walla:dance:
senin adina yani pp
ne renk aldin canim?
bu arada babyphone kazanmissinn brafo cnm..ii günlerde kullan mCX

renkler bi degisik nasıl anlatsam ki :))
araba lacivert gri gibi
oto koltugumuzda parlement mavi ve siyah karısımı bisi
eve getirmedim istanbulda teyzemde bıraktım arabayı
cekecektim aslında resmini..

senin aldıklarının fiyatları nasıldı canım?

Güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…