Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar ya bu akşamki konular tam dertleşecek gibiymiş anca girip okuyabildim.babaanne konusuna gelince bizde daha bişey görmedik zaten ilk kızımdada almamıştı bişey bi battaniye dikti bi kaçta yelek ördü.
hepsini babam yaptı.annem 13 sene yatalak felçliydi 2 ay önce kaybettim.o yüzden babam ilgilendi hep sagolsun.kıyafetlerinide yatagınıd abi günde aldık hallettik.ablamlarda gelip yıkayıp yerleştirdiler.temizliğimi bile onlar yaptı.ne görümcemler ne de kaynanam hiç bişey.aslında bende olunca cok yardım eder ama dogum zamanı bişey görmedim.şimdide sadece bi hırka örmüş kızıma.okadar.işsizliğe gelince ALLAH herkeze yardım etsin.benim eşimde öğrenci taşımacılıgı yapıyo.benim dogum yaptıgım gün 3 ay boyunca eşim işsiz anlıcagınız inşallah kızım ugurlu gelirde gecici bi iş ayarlayabiliriz.ev kira 2 cocuk.bide ilk kızım emmemişti mamalar cok pahalı.bunda ondan cok korkuyorum sütüm olmassa diye.inşallah olurda ek bi mama masrafımız cıkmaz.neyse cok uzattım.rabbim herkezin gönlüne göre nasib edsin kimseyi kimseye muhtaç etmesin
KIZLAR BUGÜN DR. KONTROLÜMÜZ VAR.
NEDENSE BU KONTROLDE BENİ HEYECAN BASTI.
iNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR.
KIZLAR BUGÜN DR. KONTROLÜMÜZ VAR.
NEDENSE BU KONTROLDE BENİ HEYECAN BASTI.
iNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR.