HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

OOOO CANIM SENDE DAHA NE İSTİYON BOŞVER DEMESİN BABAANNESİ ALMIŞ ONLARI BIRAK DEMESİN BİZİMKİ NE ALIYO NEDE DİYOO:roflol:

CANIM HİÇ NİYETLİ DEĞİLDİ.
HATTA GÖRÜMCEMİN OĞLUNUN ESKİ KIYAFETLERİNİ,
KIZIMA GİYDİRME TARAFTARIYDI. ( Sanki ben kızıma eski birşey kullanırım :icecream:)
ANNEM BU KADAR HAZIRLIK YAPINCA BİR İNAT ALDI HERHALDE :))

ALANDA ALMAYANDA SAĞOLSUN.

BİRDE BU İMKANSIZLIKTAN ALINAN BİRŞEY DEĞİL.
ANNEM HEVESLENDİ ALDI.
BİZDE KARŞILIĞINDA ANNEME EPEY YÜKLÜ BİR HEDİYE ALDIK ( Henüz vermedik )
ALLAHA ŞÜKÜR İKİMİZİNDE İMKANI VAR, KARŞILIKLI JEST YAPIYORUZ BiRBİRİMİZE :icecream:sırnaşık şey

bizdede adettir...herseyi a dan z ye kız tarafı yapar...ne saçma şey ya...kızını ver, çeyizini ver, bebesi olsun onun herseyini al...bu erkek tarafı ne yapacak anlamam...
benim kayınvalidemlerle aynı memlekette olmadıgım için şimdilik bişi duymadım ama biz kendimiz kızımızın herseyini aldık...ne gerek var...annemler neden okadar masrafa girsinki...dogumdan sonra hediye yapacaklarsa bütçelerine göre yapsınlar...hem benim kendi alım gucum var...ne gerek var demi

walla doğru söylüyosun oncacım .. ben kıjımın herşeyini alırım çok şükür , gönlünden kopup hediye alırlar ona bişey demem ama fazlasına lüzum yok.. aileleri yapanlara da ne mutlu tabii.. :nazar:

zinedila cnm ben de oyuncak ıvır zıvır döküntü olmasın ortalıkta diye böyle hafif ve kullanışlı bişey düşünüyom nereden kaça aldın cnm , çerçeven de güzelmş güle güle kullan..

canım ben şuan merzifondayım ordan aldım şımarık diye bi mağaza var ordan aldım canım 8 milyona aldım hemde görünce çok hoşuma gitii...:icecream:

zinedila kiz ne hos o sepet ole ay yesinler aman cerceve de guzel ben beceremem sanirim :)

teşekkür ederim çorumlucum o çerceve aynaydı benim aynamdı kırıldı sonra bende atmamıştım onu öle çiçek şeklinde hoşuma gidiodu sonra pullarla süsülemek geldi aklıma çerceve oldu oğlum doğunca resmini koyucam içine inşallah...jeyyar

NE GÜZEL YETENEKLİSİN :)) BENDE NERDE O YETENEK.
GERÇİ YABANA ATMAYALIM, BENDE BU KONULARDA iYİYİMDİR.

OĞLUŞUN GÜLE GÜLE BÜYÜSÜN, O ÇERÇEVEYE DE HEP GÜLEN FOTOĞRAFLARI KONSUN a.s.

saol tatlım inşallah hepimizin yavruları inşallah...:emir_bebek:

teyzesinin ördüğü yelekler ve patikler

bunlarda anneannesinin aldıkları;

penye battaniyelerimiz

fermuarlı çıtçıtlı kadife battaniyemiz

yün battaniyemiz

battaniyeli alt açma setimiz

11li hastane çıkışımız

5li hastane çıkışımız ve 2li takım

badilerimiz

buda hastane çıkışımız

uyku tulumumuz

pijama takımlarımız

montumuz

penye şapkalarımız

kızlar biraz çok oldu kusura bakmayın...ama daha bunlar oğluşumun cicilerinin yarısı bile değil.en çok beğendiklerimi ekledim...:dance::dance:

çok güzel canım hepsi güle güle kullan inşallah ii günlerde...:icecream:

teşekkür ederim annişler.
aslında bizdede adet öyle.kız tarafı yapar bebeğin herşeyini.ama ben annemlere sakın oda takımı falan almayın dedim.epey bi uğraştım ikna etmek için.ne gerek var.niye babamı masrafa sokuyum.hele hele erkek tarafı hiç birşey almıyorken.ama adet yerini bulsun diye değilde biz tek maaşız,ev kira,borçlarımız var,bize yardım olsun diye çıkıp alışveriş yapmışlar sağolsunlar...gerçi bir tek bunda değil herşeyde yardımcı babamlar.bizde elimizden geldiğince jestler yapıyoruz.aynı senacenin dediği gibi karşılıklı jestler...eşim tarafından tık yok,eee jest de yok naniknanik :eek:klava:

teyzesinin ördüğü yelekler ve patikler

bunlarda anneannesinin aldıkları;

penye battaniyelerimiz

fermuarlı çıtçıtlı kadife battaniyemiz

yün battaniyemiz

battaniyeli alt açma setimiz

11li hastane çıkışımız

5li hastane çıkışımız ve 2li takım

badilerimiz

buda hastane çıkışımız

uyku tulumumuz

pijama takımlarımız

montumuz

penye şapkalarımız

kızlar biraz çok oldu kusura bakmayın...ama daha bunlar oğluşumun cicilerinin yarısı bile değil.en çok beğendiklerimi ekledim...:dance::dance:

uyyyyy cok güzel hepsiiiiiii :nazar::asigim:

CANIM BİZDE KARADENİZLİYİZ.
BİZDE ADET ŞÖYLE iLK BEŞİĞİ ANNE DÜZER.
ESKİDEN İŞLEME YAPILIRMIŞ BEŞİĞE.
ŞİMDİDE BEŞİK + UYKU SETİ ADETİ VAR SANIRIM.
GERÇİ BİZDEN KİMSE KIZINA BÖYLE BİRŞEY YAPMADI.
BENİM ANNEM TAMAMEN KENDİSİ HEVESLENDİ ALDI.
DOĞUM İÇİN BİZ PEK MASRAF YAPMADIK, BÜTÜN KIYAFETLERİNİN YARISINDAN FAZLASINI ANNEM ALMIŞTIR.
ANNEMİN BU TELAŞINI ANLIYORUM, HEM iLK TORUN HEMDE BABAM VEFAT ETTİ.
KÜÇÜKLÜKTEN BERİ HERŞEYİMİZ TAM OLSUN DİYE BORÇ-HARÇ HALLEDER.
FARKLI BİR DÜŞKÜNLÜĞÜ VAR ANLAYACAĞIN.
( Kimse yanlış anlamasın lütfen bu durumu ancak yaşayan bilir, yanlış anlattıysam özür dilerim)
BİZİM DURUMUMUZDA ALLAHA ŞÜKÜR ÇOK İYİ AMA, O HEP SİZ YARININIZI DÜŞÜNÜN DER.

BABAANNEMİZDE YORGAN, BORNOZ, BATTANİYE, NEVRESİM, HASTANE ÇIKIŞI FALAN ALMIŞ.
AMA HİÇ GÜLE GÜLE KULLANIN BİLE DEMİYOR.
O NA KALSA HERŞEYE NE GEREK VAR :))

cnm ben seni cok iyi anlıyorum aynı durumu bizde yasadık
babam hayatta degil ve hep annem yetisti herseyimize
bir emeklki maasıyla herseyini yapmaya çalışıyor oğluşumun
ama kayınvalidem hiç sormadı birşey lazımmı diye aldı bir iki birşey ama lafta..
sorsan ölüyor torunu olacak diye, ve bebek dogunca ondan uzaklastırmayacakmısım öyle diyor:eek:klava:
allah a bin sükür esimde bende iyi kazanıyoruz da kimseye muhtac degiliz
alan da almayan da sagolsunnnlaelaelaelaelae

CANIM ANNEANNEMİZ HEDİYE ALDI HEPSİNİ :))
TAM FİYATINI BİLMİYORUM AMA, YA 2550 YTL YA DA 2650 YTL ( Emin değilim, ikisinden biri )

* BÜYÜYEN KARYOLALI BEŞİK ( Ana yatağı da var altında )
* BAMBU SEPET
* 3 KAPILI GARDOLAP
* ŞİFONYER
* DUVAR RAFI ( 1 Adet )
* OYUNCAK KUTUSU ( Aynı zamanda sandalye )
* TÜM TEKSTİL ÜRÜNLERİ + YATAK
* CİBİNLİK
* BAKIM SEPETİ
* TAVAN LAMBASI

BU ŞEKİLDE ÇOK GÜZEL OLDU, HEPSİ TAKIM :))

ÇOK UYGUNA GELMİŞ FİYATI GÜLE GÜLE KULLAN

ilk girdigimde giriş yaptım ama bu syafadada giriş yeptım sayfa hep bolemı olacak ya

her sayfa için giriş mı yapacagımm

kızlar kendinize şu kırmızı taçlardan yada kurdelalardanda aldınızmı aldıysanız onlarında resimlerini koyalımmı

kızlar kendinize şu kırmızı taçlardan yada kurdelalardanda aldınızmı aldıysanız onlarında resimlerini koyalımmı

yaa canım evet aslında benimde kafamda vardı sorucaktım kızlara fisfisfis nerden bulunur nerden alınır acaba kızlar evet alanlar yerini bilen filan varsa söylerseniz sevinirim Şeniz

bencede kızlar benım kaynanam kırmızı başörtü yapmıstı ben kapalıyım ama dogumumda annemler olacak sadece bende istiyorum alan varsa ornek olarak koyabılır

ay ben kesin alıcam kırmızı yada mavi ince kurdelası olan bi tac :))
oye seyleri pek sevmem ama buna ozeniyorum nedense :)

ayerba cok guzel ne sanslisin kiz gule gule giydir insallah hepsini aminnnnn

bizim de burda bole herseyi kiz tarafi alirmismis da aman
annemler sag olsun oglumun yatagini yatak kenarini aldilar onun yatakda simdi kiza kaldi ogluma yenisini alcaz dedim gibi ilk once
ama kaynanam turkiyede zaten alsa nasil yollayabilir ki ?
hem ogluma kiyafetler aldiydi buyuk annem izine gidince geri gelince getiriyordu bi iki kiyafet
ama annemler sag olsun ilk torunlari ve babamin ismi oldugu icin cok seviyorlar tabi babamin ismi icin degil
ilk torunlari canimiz o bizim diolar herseyleri o tek torunu yusuflari o benim oglum
her zaman bi yere gittiklerinde dogdugundan belli kiyafetiydi oyuncagiydi herseyini aliyolar kiziyorum almayin yazik diye olsun o bizim herseyim diyip duruolar hala da aliyorlar sagolsun seviniyorlar bende bi sey demiyorum
kizima da alirlar bi iki kiyafet ama almasinlar yazik zaten oglana herseyi aldilar aliyorlar
allaha sukur cocuklarimizi acikda birakmicak kadar calisiyor esim (su an issiz)
ama ise gircek yakinda insallah alirlarsa
allahin izniyle kimseye muhtac degiliz ne annemler ne de biz biz bize yeteriz sukur

X