HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

YA ARKADAŞLAR SAYFA DOLDURDUĞUM İÇİN ÖZÜRRRsenağlamasenağlamasenağlama

CANIM SAYFAYI DOLDURMAMIŞSIN AMA, LİNKİ YANLIŞ YERE YAPIŞTIRMIŞSIN.
ÜSTTE DAĞ RESMİ GİBİ OLNA VARYA O BUTONU SEÇİP YAPIŞTIRACAKSIN.
ŞİMDİ BEN SENİN ADINA YAPTIM.
BUNDAN SONRASI İÇİN AKLINDA OLSUN.

TAKIMINI ÇOK BEĞENDİM CANIM ALLAH İYİ GÜNLERDE KULLANMAYI NASİP ETSİN KOMPLE TAKIMI NE KADARA ALDIN ACABA AKSESUARDA DAHİL

CANIM ANNEANNEMİZ HEDİYE ALDI HEPSİNİ :))
TAM FİYATINI BİLMİYORUM AMA, YA 2550 YTL YA DA 2650 YTL ( Emin değilim, ikisinden biri )

* BÜYÜYEN KARYOLALI BEŞİK ( Ana yatağı da var altında )
* BAMBU SEPET
* 3 KAPILI GARDOLAP
* ŞİFONYER
* DUVAR RAFI ( 1 Adet )
* OYUNCAK KUTUSU ( Aynı zamanda sandalye )
* TÜM TEKSTİL ÜRÜNLERİ + YATAK
* CİBİNLİK
* BAKIM SEPETİ
* TAVAN LAMBASI

BU ŞEKİLDE ÇOK GÜZEL OLDU, HEPSİ TAKIM :))

Senace Canim Bence Gayet Uyguna Gelmiş Hem Hepsinin Takim Olmasi Ayri Bi Güzel

Ziinedila Canim Sepet çerçevede çok Güzel.ama Ben öyle Hobi Işlerinden Pek Anlamiyorummm

Haa Bu Arada Dişaridaydim Yeni Geldim.vee çok Yoruldum Oğluma;
2 Tane Penye Battaniye Aldim
1 Tanede 5 Li Hastane çikişi Aldimm

aldıklarınızın hepsi çok güzel gule gule kullanın eskitinn.bebiş odalarını kıyafetleri sepetleri hepsinii çok beğendimmm.güle güle ağız tatıyla kullanmayı nasip etsin Allahımmm.

bu kirli sepetimiz yada oyuncaklarını koyarım karar veremedim

buda oğlum için yaptığım çerçevelik doğunca resmini koycam içine pullarla süsledim üzerini...

NE GÜZEL YETENEKLİSİN :)) BENDE NERDE O YETENEK.
GERÇİ YABANA ATMAYALIM, BENDE BU KONULARDA iYİYİMDİR.

OĞLUŞUN GÜLE GÜLE BÜYÜSÜN, O ÇERÇEVEYE DE HEP GÜLEN FOTOĞRAFLARI KONSUN a.s.

Senace Canim Bence Gayet Uyguna Gelmiş Hem Hepsinin Takim Olmasi Ayri Bi Güzel

Ziinedila Canim Sepet çerçevede çok Güzel.ama Ben öyle Hobi Işlerinden Pek Anlamiyorummm

EVET GERÇEKTEN ÇOK UYGUNA GELDİ, İŞÇİLİĞİ FALANDA GÜZEL.
MDF ÜZERİ LAKE BOYA...
ÇOK KALİTELİ ve ŞIK RESİMLERİ GÜZEL ÇEKEMEDİM.
GERÇEKTEN RÜYA GİBİ BİR ODASI OLDU KIZIMIN.
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAYI DA NASİP ETSİN.
HEPiMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH.

senace cnm bişey sorcam ,sizde de mi bebeğin mobilyasını kızın annesinin yapması adeti var , yoksa adet olduğu için değil de gönlünden geçtiği imkanı olduğu için mi annen aldı herşeyi ? benim eşimin tarafında güya kızın annesi alırmış herşeyi eltim söyleyip duruyor.. ben karadenizliyim walla bizim o tarafta böyle bir adet yok ya da ben duymadım .. olsa da babacım askeriyeden emekli ne gerek var benim imkanım var ona yük olmak istemiyorum yani..

ben daha bir kuruş para vermedim sağolsunlar annenesi babannesi battaniyesini,hastane çıkışını tüm takım,havlusunu,badilerini,pike takımı yaptırıldı,kışlık beresinden patiğine hırkasından kazağına varana kadar hepsini ördüler çorabına varana kadar alındı bi karyolası kaldı annecim uzakta olduğu için doğumuma yakın gelicek sıkı sıkı tembih etti torunumun karyolasını ben alıcam beni bekleyin dedi.babamızda beziyle anca baş eder zaten çünkü ilk doğdukları haftalarda bez dayanmıyomuş :)))) ilk başta önemli olan gereçler alındı daha ben kızıma neler alırııımmmm

Febicim Canim Bazi Yerlerde Var O Adet.bizim Memlekettede Kizin Annesi Alir Beşiği Falan Ama Oda Takimi Değil.oda Takimi Istiyosa Kendi Ailesi Aliyoo.ama Beşiği Kiz Tarafi Aliyo.ablaminkini Falan Hep Babam Aldi.annem Benimkinide Alicakti Ben Istemedim Babamin çok Borcu Vardi Hem Zavalli Babişkom Daha Benim Yatak Odasinin Taksitlerini ödüyoo.eşimde Istemedi.
Yaa Hiç Sorma Benimde Kayinvalide Sürekli Işittiriyo.yok şunun Annesi Almiş Yok Bilmem Ne.cimri Kadin Onlara Diyeceğine Sen Alsaydin Demi Yanii.sanki Kendi Bişey Almiş Oğluma.bi Tane önlük Bile Almadi

OHHH CANIM YAA NE GÜZEL BENDE BÖYLE OLMASINI İSTERDİM AMA NERDE.KAYINVALİDEM DAHA BANA Bİ EKSİĞİN VAR MI DİYE SORMADI BİLEEEKötü Kazen

cnm ben orta anadoludanınm bizim oralardada var ama insanına göre değişiyor kesin diye bişey yok babannelerin kolayına gelmiş zamanında bi adet çıkarmışlar isterlerse iki tarafta hiçbişey almasın önemli değil tekki torunlarını sevgiden mahrum etmesinler ben annennemi hiç tanımadım ben doğmadan vefat etmiş babannemdende sevgi görmedim açıkçası o yüzden sadece sevgilerini versinler bebeğime başka bişey istemem ben onlardan.sağolsunlar annemde kayınvalidemde heyecanla bekliyolar torunum gelicek diye mutlu oluyorum bendea.s

teyzesinin ördüğü yelekler ve patikler

bunlarda anneannesinin aldıkları;

penye battaniyelerimiz

fermuarlı çıtçıtlı kadife battaniyemiz

yün battaniyemiz

battaniyeli alt açma setimiz

11li hastane çıkışımız

5li hastane çıkışımız ve 2li takım

badilerimiz

buda hastane çıkışımız

uyku tulumumuz

pijama takımlarımız

montumuz

penye şapkalarımız

kızlar biraz çok oldu kusura bakmayın...ama daha bunlar oğluşumun cicilerinin yarısı bile değil.en çok beğendiklerimi ekledim...:dance::dance:

Canim Olsun Usanmadan Hepsine Baktim Ben Hepsi çookk Güzel Güle Güle Kullansin Bebişinn

CANIM BİZDE KARADENİZLİYİZ.
BİZDE ADET ŞÖYLE iLK BEŞİĞİ ANNE DÜZER.
ESKİDEN İŞLEME YAPILIRMIŞ BEŞİĞE.
ŞİMDİDE BEŞİK + UYKU SETİ ADETİ VAR SANIRIM.
GERÇİ BİZDEN KİMSE KIZINA BÖYLE BİRŞEY YAPMADI.
BENİM ANNEM TAMAMEN KENDİSİ HEVESLENDİ ALDI.
DOĞUM İÇİN BİZ PEK MASRAF YAPMADIK, BÜTÜN KIYAFETLERİNİN YARISINDAN FAZLASINI ANNEM ALMIŞTIR.
ANNEMİN BU TELAŞINI ANLIYORUM, HEM iLK TORUN HEMDE BABAM VEFAT ETTİ.
KÜÇÜKLÜKTEN BERİ HERŞEYİMİZ TAM OLSUN DİYE BORÇ-HARÇ HALLEDER.
FARKLI BİR DÜŞKÜNLÜĞÜ VAR ANLAYACAĞIN.
( Kimse yanlış anlamasın lütfen bu durumu ancak yaşayan bilir, yanlış anlattıysam özür dilerim)
BİZİM DURUMUMUZDA ALLAHA ŞÜKÜR ÇOK İYİ AMA, O HEP SİZ YARININIZI DÜŞÜNÜN DER.

BABAANNEMİZDE YORGAN, BORNOZ, BATTANİYE, NEVRESİM, HASTANE ÇIKIŞI FALAN ALMIŞ.
AMA HİÇ GÜLE GÜLE KULLANIN BİLE DEMİYOR.
O NA KALSA HERŞEYE NE GEREK VAR :))

OOOO CANIM SENDE DAHA NE İSTİYON BOŞVER DEMESİN BABNNESİ ALMIŞ ONLARI BIRAK DEMESİN BİZİMKİ NE ALIYO NEDE DİYOO:roflol:

bizdede adettir...herseyi a dan z ye kız tarafı yapar...ne saçma şey ya...kızını ver, çeyizini ver, bebesi olsun onun herseyini al...bu erkek tarafı ne yapacak anlamam...
benim kayınvalidemlerle aynı memlekette olmadıgım için şimdilik bişi duymadım ama biz kendimiz kızımızın herseyini aldık...ne gerek var...annemler neden okadar masrafa girsinki...dogumdan sonra hediye yapacaklarsa bütçelerine göre yapsınlar...hem benim kendi alım gucum var...ne gerek var demi

ayerbacım hepsi birbirinden güzel,güle güle kullansın bebeğin,hiç usanmadan baktım valla,bence sen diğerlerinide ekle :))
oncacım senin dediklerinede aynen katılıyorum,gerek görmüyorum ben ailemin almasına ben alırım herşeyini. onlarda içinden geleni alsınlar ama yok yatağı,şunu bunu bana saçma geliyo,kim ne derse desin elinde olan herkes yapmak ister,ben böyle düşünüyorum arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…