Haziranda tedaviye başlıyacaklar gelin birlikte başaralım

MERHABA ARKADAŞLAR...
RABBİM BU MÜBAREK GÜNLERDE EVLAT İSTEYEN BÜTÜN KULLARINA İÇİNDE BİZLERE DE HAYIRLI BİR EVLAT NASİP EDER İNŞALLAH... BİZ DE ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA İNŞALLAH TÜP BEBEK YAPTIRACAĞIZ. ŞU ANA KADAR 3 KEZ AŞILAMA DENEDİK FAKAT HEPSİ NEGATİFLE SONUÇLANDI. ŞU AN GÖRÜNEN SORUN EŞİMDEKİ MORFOLOJİ VE HAREKET SIKINTISI BENDE HERHANGİ BİR PROBLEM YOK.
ÖZELLİKLE MORFOLOJİ SIKINTISI OLUP TÜP BEBEK YAPTIRANLAR DEĞERLERİNİZ NASILDI HERHANGİ BİR TAKVİYE KULLANDINIZ MI YA DA KULLANIYOMUSUNUZ? CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM. RABBİM HİÇ KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ KOYMASIN...

Gonal f 112.5 ve menopor bi şişe bi toz kullanıyorum. Ayrıca vitamin. Günde bir adet.... iğneleri kendim yapıyorum. Ama zorlanıyorum ignede

İğneleri kendimiz uyguluyoruz ama alışıyorsun zamanla, artık bana çok normal geliyor. İlaç isimleri farklı olsa da içerikler aynı olsa gerek. Ben puregon200 kullandım bitti. Yarın yumurta toplama var ama nasıl bir işlem çok bilmiyorum sadece doktor aç ve susuz gel dedi.

Yumurta toplama işlemi nasıl geçiyor zor mu?

Hangi hastanede ve hangi doktora gidiyorsunuz acaba merak ettim. . İnşallah kolay geçer ... inşallah hamile kalirsiniz

Genel anestezi ile toplayacaklar o zaman canım. Daha iyi. Uyu uyan is bittiiiii

Başkent hastanesine gidiyorum ilk ay bana tanı amaçlı histereskopj yapildi sonraki ay beklendiğini 3. Ay basladim. Yani bu ay. Evet raporsuz. Bi aşılama deneyimim oldu devlette.
Canim sana bisey daha sorabilir miyim..her kan verme de ultrasonda ucret oduyo musun..bu 5binin içinde ilaclar da var mi

Canim
Canim sana bisey daha sorabilir miyim..her kan verme de ultrasonda ucret oduyo musun..bu 5binin içinde ilaclar da var mi
Astaneye tüp bebek için ücret vermedik henüz ama doktor 5 bina mal olur dedi. İlaçlar ile. İlaçları sen eczaneden alıyorsun zaten ilaçlar pahali. Bilirsin. Muayene ücreti 122. Kan vereceğimiz zaman 10 içinde ücretsiz. Ama rutin sadece muayene yapacağı zaman para vermedim ben ismimi yazdırdım Sekreterin e muyene oldum. ...
Cünlü bana insanın 19 unda histerekopi yazı 460 tl ye. Mayıs'ın son haftasina kadar para vermeden muayenelere gittim. Ama tüp bebek için karar verdik ver 3 tane kan tahlili istedi doktor. Vezne 122 tl para aldı. 3. Gün önce. ... Bugün gittim. Muayene ve e2 tahlili verdim ücret ödemeden.

Çok iyi geçti azda olsa ağrım var ama iyiyim şimdi. 15 yumurta toplanmış, yarın doktorum arayacakmış kaç embriyo olduğunu söylemek için. Seninde opu bugün müydü? Sen nasılsın?
Evet ayni saatte opu olduk canim
Benimde iyidi cok sükür.. agrim
Opudan sonra 1-2 saat oldu adet sancisi gibi.. simdi sükür daha iyim.. benimde 12 tane toplandi .. hakkimizda hayirlisi olsun..

Cevaplarin icin teşekkür ederim canim..hulusi beye mi gidiyosn

Çok iyi geçti azda olsa ağrım var ama iyiyim şimdi. 15 yumurta toplanmış, yarın doktorum arayacakmış kaç embriyo olduğunu söylemek için. Seninde opu bugün müydü? Sen nasılsın?
15 mi süper maşallah. ... inşallah embroyalarda süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…