- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 34
Canm sen nerde tedavi görüyorsun. ..Çok iyi geçti azda olsa ağrım var ama iyiyim şimdi. 15 yumurta toplanmış, yarın doktorum arayacakmış kaç embriyo olduğunu söylemek için. Seninde opu bugün müydü? Sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm sen nerde tedavi görüyorsun. ..Çok iyi geçti azda olsa ağrım var ama iyiyim şimdi. 15 yumurta toplanmış, yarın doktorum arayacakmış kaç embriyo olduğunu söylemek için. Seninde opu bugün müydü? Sen nasılsın?
Hadi bakalım hayırlısıİnşallah hastanede doktor kontrolu bekliyorum. Yumurtalar bakilacak
Geçmiş olsun darısı transfere inşallah benim de opu yarın biraz tirsiyorumÇok iyi geçti azda olsa ağrım var ama iyiyim şimdi. 15 yumurta toplanmış, yarın doktorum arayacakmış kaç embriyo olduğunu söylemek için. Seninde opu bugün müydü? Sen nasılsın?
Geçmiş olsun darısı transfere inşallahEvet ayni saatte opu olduk canim
Benimde iyidi cok sükür.. agrim
Opudan sonra 1-2 saat oldu adet sancisi gibi.. simdi sükür daha iyim.. benimde 12 tane toplandi .. hakkimizda hayirlisi olsun..
Ben İstanbul da Dragos Gülen Tıp merkezi doçent dr Bülent kars. Ama opu ve transfer işlemini Bülent bey memorial hastanesinde yaptı.Canm sen nerde tedavi görüyorsun. ..
Bende çok heyecan yapmıştım ama zaten bu merkezlerdeki hemşireler çok yardımcı oluyor. Korkulacak birşey yok ben asıl transferden korkuyorum biraz. İnşallah seninde rahat geçer opu işlemin.Geçmiş olsun darısı transfere inşallah benim de opu yarın biraz tirsiyorum
Amin canım inşallahBende çok heyecan yapmıştım ama zaten bu merkezlerdeki hemşireler çok yardımcı oluyor. Korkulacak birşey yok ben asıl transferden korkuyorum biraz. İnşallah seninde rahat geçer opu işlemin.
embriyolarımız sağlıklı olsun inşallah. 5. Gün olursa pazar transfer dediler. 3. Gün olursa cuma.Evet ayni saatte opu olduk canim
Benimde iyidi cok sükür.. agrim
Opudan sonra 1-2 saat oldu adet sancisi gibi.. simdi sükür daha iyim.. benimde 12 tane toplandi .. hakkimizda hayirlisi olsun..
İstanbul Anadolu yakası. Dragos Gülen Tıp merkezinde doktorum Bülent Kars Işlemimi memorial de yaptı.Amin canım inşallah
Nerdeydin sen il ve klinik olarak
Amin canim evet aynen öyle.. hayirlisi olsun hakkimizda..embriyolarımız sağlıklı olsun inşallah. 5. Gün olursa pazar transfer dediler. 3. Gün olursa cuma.
Kizlar ben de adetimi bekliyorum bu ayda gelirse ben de tup bebege baslayacagim,cok korkuyorum,uzgunum,heyecanliyim umutsa cok az niye boyleyim bilmiyorum,esimde bende de her sey normal gozukuyor,sizden istedigim yeni baslayacak biri olarak
1-nelere dikkat etmeliyim
2-ilk muayeneden kac gun sonra hormon ignelerine baslaniyor ve igneler kac gun suruyor
3-adetin 9.gunu yumurta toplanacakmis o gunden kac gun sonra transfer yapiyorlar
4-tum bu donem boyunca yatarak dinlenmrli mi yoksa ise gidilebilir mi
5-38 yasindayim ve hic cocugum yok sizce iki mi tek mi embriyo
Cevaplarsaniz cok sevinirim
Cevaplayabildigim kadar canim buyur:
1- saglikli beslenme-cokca pozitif düsünce
2- 2. veya 3. adet gününde ignelere basliyorsun
3- genelde 10-15 arasinda yumurta toplama
Isleml gerceklesiyo --> 3. gün embriosu veya 5. gün embriosu oluyo..
misal (5. gün embriosu transferi olursa)
20 haziran OPU (yumurta toplama)
25 haziran TRANSFER
4- transferden sonra doktorum 3 gün kendimi kollamami yani agir sey kaldirmami ve kendimi cok yormamami söylemisti ama normal hayata devam dedi öyle sürekli hasta gibi yatma dedi cünkü kan dolasimida cok önemli.. bu konuda doktorunu dinle..
5- bence 2 derim.. ama ikiz gebeliginde riski var bunu unutma.. he illa ikisi tutacak degil.. bence doktoruna danis birde
Sevgiler.
Evet bülent bey i duymuştumİstanbul Anadolu yakası. Dragos Gülen Tıp merkezinde doktorum Bülent Kars Işlemimi memorial de yaptı.
İnşaallah canım hep birlikte güzel günler görelim. Ben doktorumdan dolayı çok şanslıyım, dün memorial ataşehirde Cem Demirel'i yakından görme fırsatım oldu ve Bülent bey'in değerini bir kez daha anlamış oldum. Bülent bey alçak gönüllü, çok ilgili ve başarılı bir doktor.Evet bülent bey i duymuştum
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
hayirlisi cnm ben royal jelly, inofolic combi ve maca powder kullaniyorum, bir de hurma yiyorum, ayrica bal polen karisimi yemeye calisiyorum, bilmiyorum artik bir faydasi olur mu olmaz mi, kismet bence, saglikli beslenmek en onemlisi, bir de gunesleniyorum, d vitamini cok onemliymi..Günaydın kızlar bende temmuz agustos gibi başlıcam tedavıye başlamadan önce vitamin ilaçlarına basladınızmı
Günaydın kızlar bende temmuz agustos gibi başlıcam tedavıye başlamadan önce vitamin ilaçlarına basladınızmı