Haziranda tedaviye başlıyacaklar gelin birlikte başaralım

Ben puregon vuruyorum 5.yi vurdum bu akşam hep 200 devam ettik. Yarın sabah orgalutran da vurmaya başlayacağım. Senin gelişim nasıl peki doktora gittin mi?

Bende orgalutrana 6. günümde basladim..
Merinioal arti gonalf 150 vuruluyom..
yarin doktor kontrolüm var bakalim ne dicek..

herkesin yumurtalarini uyarmak icin gereken ilac miktari farklidir kafana takma cnm. zaten doktor ultrasonla baktiginda yumurtalarin büyüme durumuna göre ayarlar dozu. gereksiz yere fazla ilac da zararli bi de ohss olma riski artat

Ay herseyi kafama takar oldum..
Kilonunda sanirim bi önemi varmis gonal f de..
kafam iyice allak bullak..

Bende orgalutrana 6. günümde basladim..
Merinioal arti gonalf 150 vuruluyom..
yarin doktor kontrolüm var bakalim ne dicek..
Senin yumurtaların yeterli büyümemiş olsa doktor dozunu arttırırdı. Kafana takacak bir sey yok bencede. Kilo konusunu hiç bilmiyorum. Yumurta gelişimi açısından mı etkili acaba?

Periferik kanda karyotip analiz ile eşler genetiğine baktırıyor fakat en garantisi embriyolara acgh. Benim bir arkadaşımın eşinde de kendinde de genetikte bir sorun çıkmazken, gönderdikleri 8 embriyonun 8i de hasarlı diye sonuç geldi. Diyelim ki acgh ye göndermedi 2şer transfer oldu toplam 4 başarısız deneme demek bu. Dile kolay ama sanırım yaşaması çokkk çok zordur. Bence imkan sınırlarını zorlayıp her yolu denemek en güzeli. Daha sonra o arkadaşım tekrar tedavi gördü bu sefer 2 embriyosu sağlam geldi ve onlardan biri transfer oldu şuan çok çok tatlı bir kız çocuğu :)

Neredeyse hepimizi maddi olanaklar zorluyor fakat bu konuda ne kadar zorlanır ve bilime güvenirsek o kadar az manevi hasar alırız gibi geliyor bana.

Insallah iyi haberler alırsın canım..2sinide mi gazi de yaptırdın..benimde aklimda var canim orasi tavsiye eder misin ilgi alaka ucret guvenirlik nasil
Inşallah amin ilk tedavim samsun medical parkta olmuştu. Şimdi gazi deyim özeldeki kadar bi ilgi yok tabi ki ama dr harici personel bir devlet hastanesine gire oldukça güleryüzlü ve ilgili dr da iyi ama özel klinikteki gibi zaman ayıramıyor. Ben rapor almadım 2800 ödeyeceğim rapor olsa idi 1800 olacaktı. İlaçlar da 2000 civarını bulacak sanırım

Tabi canim ozel gibi değildir..insallah guzel sonuc alırsın bildir burdan canm.benim de raporum olmuycak..gidince hemen basladilar mi tedaviye

Benim sali günü kismetse OPU..
kac folikülün olusmius sende canim?
Ay cok heyecanliii
2 Gün önce 10 üzerinde yumurta var demişti doktor ama bugün henüz giremedim doktorumun bekleme süresi en az 2 saat oluyor sanırım akşama tekrar yazarım.

ben şoyle bisey duydum bizim gibi hastalara genelde az doz ilac veriliyorki yumurtamiz daha kaliteli olsun az ilac olmasi iyidir doktorunuz kim

Öyle mi? Umut oldun bana.. ben yurtfdisinda tedavi görüyorum canim..

2 Gün önce 10 üzerinde yumurta var demişti doktor ama bugün henüz giremedim doktorumun bekleme süresi en az 2 saat oluyor sanırım akşama tekrar yazarım.

Ah o beklemeler ölüm ölüüüümmm.. kolay gelsin canim benimde en son 10 du.,

Arkadaslar merhaba.bende bu ay tedaviye basladim dun gonal f 450 likle.bugun drum aradi hormon sonuclari iyi cikmamis tedavi iptal 2 ay sonra deniycem.300 unite kaldi icinde bu sizce dolapta bozilur mu 2 ay

Tabi canim ozel gibi değildir..insallah guzel sonuc alırsın bildir burdan canm.benim de raporum olmuycak..gidince hemen basladilar mi tedaviye
Öncesinde bir kaybim olduğu için kandan eşime ve bana genetik testi yaptılar onun sonucları normal çıkınca başladık canım eğer sıkıntı gorulseydi pgt yöntemi uygulanacaktı. Pazartesi tekrar gideceğim hafta içi de yumurta toplama yapılacak inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız

Ah o beklemeler ölüm ölüüüümmm.. kolay gelsin canim benimde en son 10 du.,

Bende gittim doktora sağolsun bu sefer bekletmedi. Salı günü 11.30 da opu islemimiz var. Pazar gecesi 24.00 da catlatma ignelerini yapacağım. Az önce puregon yaptım.

Bende gittim doktora sağolsun bu sefer bekletmedi. Salı günü 11.30 da opu islemimiz var. Pazar gecesi 24.00 da catlatma ignelerini yapacağım. Az önce puregon yaptım.

Seninle ayni gidiyoruz.. benimde opu sali kismetse.. 10:30 da .. yarin catlatma
Ignesi 22:30 da hadi hakkimozda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…