• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda tedaviye başlıyacaklar gelin birlikte başaralım

Dün yumurta toplandı. 4430 tl ödeme yaptık. Tabi muayeneler ve ilaçlar haric.ilaçlar şu zamana kadar 1200.1300 civarı tuttu. Bugün Haber bekliyorm hastaneden embriyo oluşup olusmadigina dair
Hayirli olsun canım hakkında. Inşallah çok güzel embriyolar olur

kızlar sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum doğum+kontroller için gittiğim hastane özel ve muayene ile tahliller ortalama 1000 lira civarı tutuyor... romotolojik hastalığım var dr um riskli gebelik uzmanı öneriyor ama sigorta 3500 civarı falan ne dersiniz sizce bilemedim ben
Bence çok iyi papatya çünkü rutin testler ve doğum nerden baksan 5600 civarı tutuyo Ankarada medikanun sadece doğumu 4200 epudural istersen +750 ilk hamileliğimde hemen sormuştum,nasip olmadı

Bence çok iyi papatya çünkü rutin testler ve doğum nerden baksan 5600 civarı tutuyo Ankarada medikanun sadece doğumu 4200 epudural istersen +750 ilk hamileliğimde hemen sormuştum,nasip olmadı
Ben adet olamadım yaaa,tam 42 gün oldu ilk defa başıma böyle bişi geliyo...clear blue vardı 1 tane digital gebelik testi hani dedim oluvermiştir yok,negatif...pazartesi arıycam doktorumu artık,bu neymiş ya...:işsiz::işsiz:

Ben adet olamadım yaaa,tam 42 gün oldu ilk defa başıma böyle bişi geliyo...clear blue vardı 1 tane digital gebelik testi hani dedim oluvermiştir yok,negatif...pazartesi arıycam doktorumu artık,bu neymiş ya...:işsiz::işsiz:
Halaa olmadın mi canım bence geç kalma doktorunla görüş adet söktürücü kullanmana rağmen mi olmadın peki ?

Halaa olmadın mi canım bence geç kalma doktorunla görüş adet söktürücü kullanmana rağmen mi olmadın peki ?
Yok adet söktürücü kullanmadım,gerildim yaa...mayıs 7 de adet olmuştum sonra 22 sinde era yapıldı 24 ünde eradan kaynaklı kanama oldu,ki doktor olacağını söyledi...acaba diyorum o muydu adet kanaması,sapıttı iyice,hiç yaşamadım böle bişi

Yok adet söktürücü kullanmadım,gerildim yaa...mayıs 7 de adet olmuştum sonra 22 sinde era yapıldı 24 ünde eradan kaynaklı kanama oldu,ki doktor olacağını söyledi...acaba diyorum o muydu adet kanaması,sapıttı iyice,hiç yaşamadım böle bişi
Canim bence sen adet söktürücü kullan ilaç bitince hemen oluyosun zaten ama doktorunun vermesi gerekiyo du çok ilgilenmemis anlaşılan çünkü eradan sonra adet uzar bunu bilmiyor mu doktorun?

ya ben adet olmayı bekliyorum,adet olabilsem başlıycazda,yok gelen giden...çok özletti kendisini:KK49::KK49::KK55:bende iğne olcam sanırım mthfr a 1298 c herazigot çıktı yani pıhtılaşma taşıcısıymışım.

ya ben adet olmayı bekliyorum,adet olabilsem başlıycazda,yok gelen giden...çok özletti kendisini:KK49::KK49::KK55:bende iğne olcam sanırım mthfr a 1298 c herazigot çıktı yani pıhtılaşma taşıcısıymışım.
ALLAh yardımcın olsun canım ..bende de kan pıhtılaşması var doğal yolla hamile kaldım 13.5 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin..şimdi kromozom testinin sonucunun çıkmasına 2 ay var.. ben beklemek istemiyorum...sebep pıhtılaşma dedi çünkü doktorum..kararsız kaldım , sen doğal yolla hamile kaldın mı hiç? beklemeli miyim sonucu?

merhaba herkese mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım haziranda normal adet oldum bu ay 5. gün oldu hala adet olmadım test yaptım tek çizgi sanırım gene kimyasal gebelik yaşıyorum moralim çok bozuk eylülde tüp bebek düşünüyorum aynı şoku yaşamaktan korkuyorum

Back