• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda tedaviye başlıyacaklar gelin birlikte başaralım

Öncesinde bir kaybim olduğu için kandan eşime ve bana genetik testi yaptılar onun sonucları normal çıkınca başladık canım eğer sıkıntı gorulseydi pgt yöntemi uygulanacaktı. Pazartesi tekrar gideceğim hafta içi de yumurta toplama yapılacak inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız
Insallah canim..1tane oglum var tüp bebek tedavisiyle..arkasından dogal gebelik yaşadım ama kalbi durdu kurtaj oldum..1tanede gerek duyulmadi ama bana da yaparlar mi acaba..hayırlısı olsun canim umarim ordan mutlu ayrilirsin..cok kalabalik oluyo mu

Merhaba arkadaşlar. Tüm yazıları okudum. ben ilk kez tüp bebek deneyeceğim. ilk görüşme için gittim. doktor yasmin verdi. haziran sonu temmuz başı gibi başlamak istiyorum. orucu rahat tutayım diye. imom diye balık yağı ilacı da verdi. alıntı bir yazı paylaşmış bir arkadaş. oradaki gibi yattınız mı siz de? süreç nasıl?tırstım biraz:KK17:

Insallah canim..1tane oglum var tüp bebek tedavisiyle..arkasından dogal gebelik yaşadım ama kalbi durdu kurtaj oldum..1tanede gerek duyulmadi ama bana da yaparlar mi acaba..hayırlısı olsun canim umarim ordan mutlu ayrilirsin..cok kalabalik oluyo mu
Inşallah canım. Biraz kalabalık ama çok değil ramazan dolayısıyla da olabilir diye düşünüyorum.

Evet öleymiş,tamamen doktora teslim ettim bakalım hayırlısı...
arkadaşlar kanmayın böyle şeylere bunlar para için yapılan şeyler dna analizi falan hikaye bunlar ben kendi dr uma söyledim dr um dedi ki dna kimsede sapasağlam olmaz dedi ayrıca dna hasarı varsa bunun çaresi yok boşuna yapılıyor(klinikte dna hasar incelemesi olan bölümde mevcut) dedi ve dna sı bozuk olan embriyo da tutunabilir dedi kaptırmayın paranızı

:KK51:Beklemek çok zor geliyor, bir an önce yarın olsa hayırlısıyla yapılsa diyorum.
Eğer her şey yolunda giderse transferimiz ne zaman olur sence? Hemen bu hafta olamaz değil mi?

3. gün embriosu olursa bu cuma transfer olur
5. gün embriosu olursa bu pazar günü transfer olur insaAllah canim :-)

3. gün embriosu olursa bu cuma transfer olur
5. gün embriosu olursa bu pazar günü transfer olur insaAllah canim :-)
Hadi yaa ben bu hafta beklemiyordum doğrusu çabuk oluyormuş. Bende hafta sonu şehir dışına çıkmayı planlıyordum, iyiki sormuşum, hayırlısı olsun bakalım.o_O

Otur oturdugun yerde :-) nereye gidiyooon bebeler seni bekliyooooreeee :-)
Ya hiç sorma ben hala gezme tozma derdindeyim. Etrafımdaki herkes benden daha heyecanlı, aşılamalardan sonra ara vermeden tüp bebek tedavisine başladığım için benim hayatımın rutini haline geldi bu durum.:KK14: daha bu birşey değil asıl temmuz başında yurtdışında bir tatil rezervasyonum vardı onu doktora hiç bahsetmedim. :oha:

Gonal f 112.5 ve menopor bi şişe bi toz kullanıyorum. Ayrıca vitamin. Günde bir adet.... iğneleri kendim yapıyorum. Ama zorlanıyorum ignede

Back