- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
Ben doktora sormayı unuttum, esimizden ne zaman sperm alacaklar Sen biliyor musun?Seninle ayni gidiyoruz.. benimde opu sali kismetse.. 10:30 da .. yarin catlatma
Ignesi 22:30 da hadi hakkimozda hayirlisi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben doktora sormayı unuttum, esimizden ne zaman sperm alacaklar Sen biliyor musun?Seninle ayni gidiyoruz.. benimde opu sali kismetse.. 10:30 da .. yarin catlatma
Ignesi 22:30 da hadi hakkimozda hayirlisi olsun
OPU günü canim..Ben doktora sormayı unuttum, esimizden ne zaman sperm alacaklar Sen biliyor musun?
Canim catlatma ignesini sen kolundan mi yapicaksin? Yoksa göbekten mi?Ben doktora sormayı unuttum, esimizden ne zaman sperm alacaklar Sen biliyor musun?
Insallah canim..1tane oglum var tüp bebek tedavisiyle..arkasından dogal gebelik yaşadım ama kalbi durdu kurtaj oldum..1tanede gerek duyulmadi ama bana da yaparlar mi acaba..hayırlısı olsun canim umarim ordan mutlu ayrilirsin..cok kalabalik oluyo muÖncesinde bir kaybim olduğu için kandan eşime ve bana genetik testi yaptılar onun sonucları normal çıkınca başladık canım eğer sıkıntı gorulseydi pgt yöntemi uygulanacaktı. Pazartesi tekrar gideceğim hafta içi de yumurta toplama yapılacak inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız
Göbekten ve 3 tane igne yapacağım.Canim catlatma ignesini sen kolundan mi yapicaksin? Yoksa göbekten mi?
Üc mü? Benim sadece 1 tane ovitrelle.. baska ne vurulcan canim?Göbekten ve 3 tane igne yapacağım.
Inşallah canım. Biraz kalabalık ama çok değil ramazan dolayısıyla da olabilir diye düşünüyorum.Insallah canim..1tane oglum var tüp bebek tedavisiyle..arkasından dogal gebelik yaşadım ama kalbi durdu kurtaj oldum..1tanede gerek duyulmadi ama bana da yaparlar mi acaba..hayırlısı olsun canim umarim ordan mutlu ayrilirsin..cok kalabalik oluyo mu
Gonapeptyl diye iki doz iğne verdi birde ovitrelle. Bu gece yarısı vuracagim bakalım ama benim yumurtaliklar baya bi hissedilir derecede agriyo artık.Üc mü? Benim sadece 1 tane ovitrelle.. baska ne vurulcan canim?
arkadaşlar kanmayın böyle şeylere bunlar para için yapılan şeyler dna analizi falan hikaye bunlar ben kendi dr uma söyledim dr um dedi ki dna kimsede sapasağlam olmaz dedi ayrıca dna hasarı varsa bunun çaresi yok boşuna yapılıyor(klinikte dna hasar incelemesi olan bölümde mevcut) dedi ve dna sı bozuk olan embriyo da tutunabilir dedi kaptırmayın paranızıEvet öleymiş,tamamen doktora teslim ettim bakalım hayırlısı...
Gonapeptyl diye iki doz iğne verdi birde ovitrelle. Bu gece yarısı vuracagim bakalım ama benim yumurtaliklar baya bi hissedilir derecede agriyo artık.
Canim ben vuruldum ignemiiii.. seni düsündüm bende
Beklemek çok zor geliyor, bir an önce yarın olsa hayırlısıyla yapılsa diyorum.
Eğer her şey yolunda giderse transferimiz ne zaman olur sence? Hemen bu hafta olamaz değil mi?
Hadi yaa ben bu hafta beklemiyordum doğrusu çabuk oluyormuş. Bende hafta sonu şehir dışına çıkmayı planlıyordum, iyiki sormuşum, hayırlısı olsun bakalım.3. gün embriosu olursa bu cuma transfer olur
5. gün embriosu olursa bu pazar günü transfer olur insaAllah canim
Otur oturdugun yerde nereye gidiyooon bebeler seni bekliyooooreeeeHadi yaa ben bu hafta beklemiyordum doğrusu çabuk oluyormuş. Bende hafta sonu şehir dışına çıkmayı planlıyordum, iyiki sormuşum, hayırlısı olsun bakalım.
Ya hiç sorma ben hala gezme tozma derdindeyim. Etrafımdaki herkes benden daha heyecanlı, aşılamalardan sonra ara vermeden tüp bebek tedavisine başladığım için benim hayatımın rutini haline geldi bu durum. daha bu birşey değil asıl temmuz başında yurtdışında bir tatil rezervasyonum vardı onu doktora hiç bahsetmedim.Otur oturdugun yerde nereye gidiyooon bebeler seni bekliyooooreeee
Tedavin hayırlı olsun, İnşallah güzel haberlerini alırız. Hangi ilaçlarla başladın?Ankara Başkent Hastanesi ilk tüp bebek denemem yaş 27. İğneden 3. Günüm. Çok heyecanlıyim.