- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
Kendin vuruluyorsun igneleri canim..arkadaşlar tekrar bir sorum olacak hani bu adetin ikinci ya da üçüncü günü iğne vuruyorlar ya (yumurta toplamaya kadar)
o iğneleri başka yerde vurdursam olur mu ?
aynı yerde oturmuyorum da işten izinde almam zor, zaten transferden sonra da izin ya da rapor almam gerekecek transferden sonra doktor rapor yazar mı ?
nevesta81 canim sen simdi transfere kadar hangi ilaclari kullanicaksin?
Sen neler kullanıyorsun canım. Daha transfer sonrası içinde iğneler var ama onları henüz anlatmadı doktorum.nevesta81 canim sen simdi transfere kadar hangi ilaclari kullanicaksin?
Sen neler kullanıyorsun canım. Daha transfer sonrası içinde iğneler var ama onları henüz anlatmadı doktorum.
Verdiler :) 8 adet embriyo varmış büyük ihtimal 5. güne gidebileceğiz dediler. Seni aramadılar mı? Bu arada sen iki embriyomu tek mi düşünüyorsun?nevesta81 canim embriolog aradimi seni? Bilgi verdiler mi embriolar hakkinda?
Oh masaAllah canim. Cok sevindim darisi basima .. Yok beni maalesef bugün aramicaklar 3. veya 5. günü yurtfdisinda prosedür böylemis :-(Verdiler :) 8 adet embriyo varmış büyük ihtimal 5. güne gidebileceğiz dediler. Seni aramadılar mı? Bu arada sen iki embriyomu tek mi düşünüyorsun?
Ben tek istiyorum 2 olursa baş edemeyiz diye düşünüyoruz ama hala daha karar verebilmiş değiliz. Allah nasip ederse tabi belkide hiç olmayacak. Cumartesiye kadar karar verelim dedik eşimle.Oh masaAllah canim. Cok sevindim darisi basima .. Yok beni maalesef bugün aramicaklar 3. veya 5. günü yurtfdisinda prosedür böylemis :-(
2 düsündüm insallah nasip olursa , sen?
Merhaba kızlar
Bugün opu yapıldı hala ayağa kalkınca ağrım var bu ağrı ne zaman geçer acaba
7 yumurtam toplandı bu arada bakalım kaçı döllenecek sabah 11 de arayacağım merkezi bilgi almak için
Canım opudan sonra 1 gün aydemir akbaş gibi gezmiştim ağrıdan...meraketme yarın daha iyi olcaksın,inşallah bi sürü sağlıklı embriyoların olur ve sımsıkı tutunurMerhaba kızlar
Bugün opu yapıldı hala ayağa kalkınca ağrım var bu ağrı ne zaman geçer acaba
7 yumurtam toplandı bu arada bakalım kaçı döllenecek sabah 11 de arayacağım merkezi bilgi almak için
Canım hayırlı olan vakit değil demekki üzülme sakın.Bozulur diye biliyorum.Burda tüpbebek ilaçları alıyorum satıyorum bölümüne bir yaz istersen,ordan yardımcı olan birileri çıkıcaktır...Arkadaslar merhaba.bende bu ay tedaviye basladim dun gonal f 450 likle.bugun drum aradi hormon sonuclari iyi cikmamis tedavi iptal 2 ay sonra deniycem.300 unite kaldi icinde bu sizce dolapta bozilur mu 2 ay
Rahat olmak çok önemli canım.Tabi ne mümkün o ayrı ama stres gerçekten olumsuz etkiliyo herşeyi.Tedavide sadece yumurta toplandığı gün birde transferden sonra ilk 3 gün yatarsın diye düşünüyorum.Doktorlar sürekli yatma taraftarı değil zaten.Hiç endişe etme yaşayan biri olarak beni sadece transferde sıkışık olmak dışında zorlayan hiç bişi olmadıağrı acı bakımındanMerhaba arkadaşlar. Tüm yazıları okudum. ben ilk kez tüp bebek deneyeceğim. ilk görüşme için gittim. doktor yasmin verdi. haziran sonu temmuz başı gibi başlamak istiyorum. orucu rahat tutayım diye. imom diye balık yağı ilacı da verdi. alıntı bir yazı paylaşmış bir arkadaş. oradaki gibi yattınız mı siz de? süreç nasıl?tırstım biraz
Tedavin hayırlı olsun canımAnkara Başkent Hastanesi ilk tüp bebek denemem yaş 27. İğneden 3. Günüm. Çok heyecanlıyim.
Tabiki gel canımtemmuz ayında başlayacakları da alıyor musunuz aranıza? :)
Bahar'cım benim soru mu beğenmişsin, sağol, Bilgin var mı bu konudaTabiki gel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?