Haziranda tedaviye başlıyacaklar gelin birlikte başaralım

Kendin vuruluyorsun igneleri canim..
Sana nasil yapilacagina dair merkezde hemsireler bir kere gösteriyo.. bidaha hep evde kendin yapicaksin..

nevesta81 canim sen simdi transfere kadar hangi ilaclari kullanicaksin?

O kadar çok ilaç varki kafam karışıyor inan

bunlar yeni başladıklarım;
Euthyrox - 1 adet (tiroid) Bu arada tiroid hormonlarım normal ama destek amaçlı tüp bebek için verildi.
Prednol - 1 adet (kortizon)
Tetradox - 1 adet (antibiyotik)
Estrofem - 3 adet
Crinone jel- 1 adet ( transfer sonrası 2 tane kullanacağım.)

bunlar 2 aydır kullandıklarım;
folik asit
coraspin
omega3
gluchopage- insülin direnci

merhaba arkadaşlar
pazartesi adetimin 3. günüydü ve tedaviye başlayacaktık ama 2.2 cm bir kistim oluşmuş, e2 hormonum 82 çıktı
doktorum ben 80 üstüne başlamıyorum tedaviye prensip olarak dedi
biraz üzüldüm, çünkü çok hevesliydim artık başlıyoruz diye
neyse.. doğum kontrol hapı verdi gynelle diye, onu kullanıcam, adet olucam sonra bakıcaz duruma
inşallah gider kist, e2 de düşer de hayırlısıyla başlarım artık
tüm ilaçlarım hazır ve nazır bekliyor

Verdiler :) 8 adet embriyo varmış büyük ihtimal 5. güne gidebileceğiz dediler. Seni aramadılar mı? Bu arada sen iki embriyomu tek mi düşünüyorsun?
Oh masaAllah canim. Cok sevindim darisi basima .. Yok beni maalesef bugün aramicaklar 3. veya 5. günü yurtfdisinda prosedür böylemis :-(
2 düsündüm insallah nasip olursa , sen?

Oh masaAllah canim. Cok sevindim darisi basima .. Yok beni maalesef bugün aramicaklar 3. veya 5. günü yurtfdisinda prosedür böylemis :-(
2 düsündüm insallah nasip olursa , sen?
Ben tek istiyorum 2 olursa baş edemeyiz diye düşünüyoruz ama hala daha karar verebilmiş değiliz. Allah nasip ederse tabi belkide hiç olmayacak. Cumartesiye kadar karar verelim dedik eşimle.

Merhaba kızlar

Bugün opu yapıldı hala ayağa kalkınca ağrım var bu ağrı ne zaman geçer acaba
7 yumurtam toplandı bu arada bakalım kaçı döllenecek sabah 11 de arayacağım merkezi bilgi almak için

Merhaba kızlar

7 yumurtam toplandı bu arada bakalım kaçı döllenecek sabah 11 de arayacağım merkezi bilgi almak için

Geçmiş olsun canım benim dün opu vardı akşama doğru hissedilir bir ağrım vardı ama bugün geçti sayılır. Arada oturup kalkarken yumurtalıkların olduğu yerde acıma hissi oluyor ama hafifledi.

Merhaba kızlar ramazan nedeni ile çok fazla giriş yapamadım buraya,adetimi bekliyorum olamadım henüz...Adetimi böle dört gözle bekliyeceğim hiç aklıma gelmezdi herkezin tedavisi hayırlı olsun inşallah bu topik uğutirlu gelir herkez 9 ay sonra muhtemelen nisanda bebişlerini gucağına alır ,aminn

Merhaba kızlar

Canım opudan sonra 1 gün aydemir akbaş gibi gezmiştim ağrıdan...meraketme yarın daha iyi olcaksın,inşallah bi sürü sağlıklı embriyoların olur ve sımsıkı tutunur

Arkadaslar merhaba.bende bu ay tedaviye basladim dun gonal f 450 likle.bugun drum aradi hormon sonuclari iyi cikmamis tedavi iptal 2 ay sonra deniycem.300 unite kaldi icinde bu sizce dolapta bozilur mu 2 ay
Canım hayırlı olan vakit değil demekki üzülme sakın.Bozulur diye biliyorum.Burda tüpbebek ilaçları alıyorum satıyorum bölümüne bir yaz istersen,ordan yardımcı olan birileri çıkıcaktır...

Rahat olmak çok önemli canım.Tabi ne mümkün o ayrı ama stres gerçekten olumsuz etkiliyo herşeyi.Tedavide sadece yumurta toplandığı gün birde transferden sonra ilk 3 gün yatarsın diye düşünüyorum.Doktorlar sürekli yatma taraftarı değil zaten.Hiç endişe etme yaşayan biri olarak beni sadece transferde sıkışık olmak dışında zorlayan hiç bişi olmadıağrı acı bakımından

Kızlar önceki deneyimlerden bana yanıt verebilecek biri olursa çok sevinirim. Transferden sonra 5. gün ovitrel 2,5 çatlatma iğnesi vuruldum. 3 gün sonra da idrar testi yaptım. Biri silik pozitif çıktı. Acaba iğnenin etkisi ile yalancı bir pozitif mi. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…