- 9 Ağustos 2011
- 454
- 5
- 68
- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
Bende cigneyerek yaptim bide gecen ay adetim onbes gun gecikmisti hamile degildim bi tatli ksgi çörekotu yedim aksaminda adet oldum etkili yani..bende bakalim pazar adet sekiziyle onbiri arasi bekliyorum. pek bi belirtim yok aslinda okuduklarima gire adet belırtılerıyle cok benzernis. kasik agrim var ozellikle sag tarafima bicak saplaniyo goguslerim sis ve aciyo adet olckmisim gibi basim agriyo surekli bu aralar yani ne bilim gerci herkesde farkli hamilelikler kiminde 7 8. Haftalarda basliyomus ins vardir ya
birazda psikolojik oluyo canim ya benim bes gun gecti sevinmistik ama maalesef kirmizi karti yedik..
kendini cok dinleme akisina birak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Meryem suresi 41 gunmu okuncak 41 keremi
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
cignemek daha iyi olur gibi geldi bana bende baslicam hemen bugun rrglin ilk gunu insqllah senin devam etmene gerek kalmaz canim hamissindir mutlu haberini aliriz..
Canim robattan gecir ben oyle yapyom
Himmm naapalim batlardan snr baslsakmi
Hayit hapi icin ne dusunuyosunuz
cevap verdigin icin cok tesekkur ederimhem sogan kuru hem incir ikisini yapsam ne olur bu ay ne varsa yapmak istiyorumda
Canim robattan gecir ben oyle yapyom
oda mantiklicok tesekkurler kizlar ya valla sagolun
Canim saracoglu once sogan kuru sonra incir sonra testere disliyi oneriyor.once sogan kurunu yap bence.ben gecen ay yaptim sogani bu ay incir yapicam
saracoglunu dinlemistim ama aklimda kalmadi bir ay yapilmaz herhalde dimi kac gun sogan suyu yapilmasi gerekiyor?
Bende varım.. Umut hazirana. Çok fazla aklımda tutmamaya çalışıcam ama. Rahat olmak istiyorum.
evet rahat olalim bu cok onemli rabbim ol derse olacak sonucta vardir bi vakti zamani hayirli zamanda Rabbim kucagimizi doldyrsun bu ay bende rahat olcam yapmam gerekenleri yapip bolca calisip gerisi Allaha kalmis dicem bebek istedigimi bilen bi arkadasim bugun ne kadar rahatsin benim olmasa uzulurdum dedi gectigimiz aylarda gercekten bi kac gun uzuluyodum adet olunca ama bu sefer rahat olmaya calisiyorum insallah allah daha fazla aratmaz..
Sen rahat olmaya çalışıyonda ablam etrafdakiler fırsat veriyormu bakalım ? Her gören her konuşan önce bebek varmı diyo. Toplumun psikolojik baskısı yetiyo zaten. Şehir dışına kaçsam mı şöyle 2 hafta diye geçmiyo değil içimden..
evet rahat olalim bu cok onemli rabbim ol derse olacak sonucta vardir bi vakti zamani hayirli zamanda Rabbim kucagimizi doldyrsun bu ay bende rahat olcam yapmam gerekenleri yapip bolca calisip gerisi Allaha kalmis dicem bebek istedigimi bilen bi arkadasim bugun ne kadar rahatsin benim olmasa uzulurdum dedi gectigimiz aylarda gercekten bi kac gun uzuluyodum adet olunca ama bu sefer rahat olmaya calisiyorum insallah allah daha fazla aratmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?