- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
Bende varım.. Umut hazirana. Çok fazla aklımda tutmamaya çalışıcam ama. Rahat olmak istiyorum.
Sen rahat olmaya çalışıyonda ablam etrafdakiler fırsat veriyormu bakalım ? Her gören her konuşan önce bebek varmı diyo. Toplumun psikolojik baskısı yetiyo zaten. Şehir dışına kaçsam mı şöyle 2 hafta diye geçmiyo değil içimden..
Ben 2 yil hep bogustum kisir dediler onu dediler bunu dediler sadece bir ay kafamda noturdum cnk o ay yumurtam 1 tane ve gelismemisti 13 mmdi 22.gun ve Allahin izniyle o ay oldu
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
iki yil uzun bi sure ama sonunda melegin gelmis ne guzel
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar yas kac ben 27 istanbul beylikduzu 1 kizim var 3.5 yasinda
bende 259 aylik evliyim nasp olursada ilk bebisimiz olacak cok haklisin esler birbirini cok yipratiyo bu surecte.biz uc aydir deniyoruz hatta soyle diyim ilk iki ay hic korunmadik olursa olur dedik ucuncu ay yani gectigimiz ay duzenlu calisma oldu ama olmadi buda dorduncu ayimiz olacak insallah aslinda ben temmuz gibi hamile kalmak istiyordum sirf dogum izni denk gelsin ikinci donem kapansin diye ama baktim bebis istemekle olmuyo surec gerekiyo akisina biraktim olursa ki olsun istiyorum basim ustune omazsada vardir rabbimin bi bildigi
Bizde 7 yili deviriyoruz adim tebessum buarada senin ne
Bizde 7 yili deviriyoruz adim tebessum buarada senin ne
ozelden mesaj attim ama mesaj kutun doluymus azicik siliversene
ayy masallah daha nice yedi yillara insallah tebessum adin cok dgisik ve anlamli kim koymus adini
Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim hic korunmadik ve bebek sahibi olamadık her neyse 2 aydir klomen kullaniyorum ilk ay cvp vermedi bu ay 25 mm yumurtam olustu sol tarafta bat 10 mayis fakat belirti var gibi hissediyorum belirtilerim sunlar bel ağrısı sırt ağrısı mide yanması kasık sancisi igne gibi goguslerimdede damarlar var yesil yesil bilgisi olan yardim edebilirmi
Ilactanda olabilir ama damarlanma gebelik belirtisi diye biliyorum insallahhh hamissindir bende bu ay klonene baslicam hos yrn belli olacak kan testi yineleyecegizumarim gebeyizdir hepimiz aminnb
Inssss canimmm hepimiz için hayırlısi
Kizlarrr cok siddetli bi kasik agrim var bugun ara ara giriyo surekli degil ama bicak kesigi gibi batma oluyo cok kotu ozellikle ayaktayken asiri derece bel agrim var hala hamile olma sansim varmi
Kizlarrr cok siddetli bi kasik agrim var bugun ara ara giriyo surekli degil ama bicak kesigi gibi batma oluyo cok kotu ozellikle ayaktayken asiri derece bel agrim var hala hamile olma sansim varmi
Kizlar yas kac ben 27 istanbul beylikduzu 1 kizim var 3.5 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?