- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrrr mujdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))
bıraz once tahlıl yaptım cıkmaz dedım ama duramadımmm sılık 2. cızgı cıktı yuppııııı
ha mı le yımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) oglumun ıkıncı kardesı gelıyoooooo :))
Günaydın canım,
çok sevindim, sağlıklı sıhhatli alırsın bebeğini kucağına inşallah, darısı benim gibi bekleyenlerin başına..ben de bugün test alıp yarın yapacağım halen belirti yok ama en azından kafamda ki soru işareti gider :97:
ayyy cok sevindim tatlim senin adinaaa insallah sag saglim alirsin bebisini kucaginaaa!!!
kızlarrrrr mujdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))
bıraz once tahlıl yaptım cıkmaz dedım ama duramadımmm sılık 2. cızgı cıktı yuppııııı
ha mı le yımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) oglumun ıkıncı kardesı gelıyoooooo :))
kızlar benim gözbebeklerim kocaman kocaman bi tuhafım bugün suratım yanıyor , bir de ilk defa idrarımdan yumurta akı gibi sıvı geldi, acaba hamile miyim, biliyorsunuz tedirginliğimi:97:
Serfik canım bak bunlar olumlu seyler inşallah yarın seninde güzel haberini alicaz tatlım
Benimde ağzımın tadı yok idrara çok çıkmaya başladım ve karnım şişti gibi ara ara sızlıyor
ben de az önce bir ıslaklık hissettim yine baktım beyaz akıntı vajinada koyu kıvamda lastik gibi.... adet olmayalı 3 gün oldu allahım kafayı yiycem kasık ağrım var akıntım 3-4 gündür var adet beklerken akıntı????? offffffffffffffffffff
Yok canım benim adetime 4 gün daha var ayın besinde olmam gerekiyor ama merak iste test yaptım çıktı
serfikcim yemezler güzelim git sen al bir test yap da görelimm canım inşallah hamilesindir gerçekten sevinirim ben feci tırsıyorum yine hüsrana uğramaktan korkuyorum
adet olmam gerekirken bu kadar akıntı anlam veremedim belki enfeksiyondur belki üşütmüşümdür ahh ahhh bu ayın 24 ü evlilik yıl dönümüm 1 yıl olacak tam
oh oh maşallah beliştiler hepinizde başlamış vallahi ben sizin yerinizde olsam hemen bir test yaptırırdım hatta idrar testi değil direkt kan testi ondan kesin oluyormuş ne kadar sabırlısınız yaaaaaaaaa