yapsana adet sancısı herkesde oluo bende olmazsam 4unde denıcem nasıp
yapsam mı acaba ya , bugün iş çıkışı eczaneden alıyım o zaman , sabah daha iyi sonuç veriyormuş sanırım burada okumuştum, heyecanlandım şimdi ama bence hamile değilim :97:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapsana adet sancısı herkesde oluo bende olmazsam 4unde denıcem nasıp
ben istanbul dayım canım , 27 yaşındayım , 20 aylık evliyim , kafa dağıtmaya çok ihtiyaç oluyor bazen canım burada birbirimizi tanımazsak da çok rahat iletişim kurabiliyoruz sıcak bir şekilde ne güzel....ben sakarya da 4 sene serdivan da oturdum ikinci memleketim gibidir orası:):) sen kaç yaşındasın canım bu arada :):)
yapsam mı acaba ya , bugün iş çıkışı eczaneden alıyım o zaman , sabah daha iyi sonuç veriyormuş sanırım burada okumuştum, heyecanlandım şimdi ama bence hamile değilim :97:
aman 3 4 lırayı cope atarsn en fazla ya evt al sabah ıdrarını yap on dakıka kadar beklet sonra yap sabah 4 gozle senı beklıo olcam
hayırlı haberlerinizi bekliyoruz kızlar :))
Ben eğer bu ay hamile değilsem biraz daha beklemeye karar verdim vazgeçiyorum bebişten(vazeçmek istemesemde) ama muhtemelen hamile değilim 12 gün var doğru dürüst bir beraberlikte olmadı. Hayırlısı olsun bakalım ama yine de sizi takip ederim artık (
hayırlı haberlerinizi bekliyoruz kızlar :))
Ben eğer bu ay hamile değilsem biraz daha beklemeye karar verdim vazgeçiyorum bebişten(vazeçmek istemesemde) ama muhtemelen hamile değilim 12 gün var doğru dürüst bir beraberlikte olmadı. Hayırlısı olsun bakalım ama yine de sizi takip ederim artık (
Şu aralar karışığım bebek kararı doğru bir karar mı onu sorgulamaya başladım. Oysa ki kararı alırken kendimden gayet emindim çok istiyordum aslında hala istiyorum bir bebeğim olsun annelik duygusunu yaşayayım doya doya , canımdan bir can olsun istiyorum evet ama eşime çok kızgınım, kırgınım ooff ne bileyim saçma sapan düşünceler içerisindeyim :85:
kızlar ınsallah hamılesınızdırrr hayırlı habererınızı alırız burdan
serfık canım sen tahlıl yapma yapacaksanda adetıne 1 veya 2 gun kala yap tatlım sen sımdı tek cızgı gorursen cok uzulursun kafaya takarsın kendı kendıne yersın tanıdıgım kadarıyla senı bekle canımmm
:)) sen bayagı bı karısıksın tatlımmmm
kendını nasıl ıyı hıssedeceksen oyle yap ama bence sımdı erkennnnn