haziranda hamile kalmayı planlayanlar

yapsana adet sancısı herkesde oluo bende olmazsam 4unde denıcem nasıp:49::49::49:

yapsam mı acaba ya , bugün iş çıkışı eczaneden alıyım o zaman , sabah daha iyi sonuç veriyormuş sanırım burada okumuştum, heyecanlandım şimdi ama bence hamile değilim :97:

ben istanbul dayım canım , 27 yaşındayım , 20 aylık evliyim , kafa dağıtmaya çok ihtiyaç oluyor bazen canım burada birbirimizi tanımazsak da çok rahat iletişim kurabiliyoruz sıcak bir şekilde ne güzel....ben sakarya da 4 sene serdivan da oturdum ikinci memleketim gibidir orası:):) sen kaç yaşındasın canım bu arada :):)

bende 7 aylık evlıyım canım 20 yasındayım bız merkezdeyız canım serdvan 10 dk

yapsam mı acaba ya , bugün iş çıkışı eczaneden alıyım o zaman , sabah daha iyi sonuç veriyormuş sanırım burada okumuştum, heyecanlandım şimdi ama bence hamile değilim :97:

aman 3 4 lırayı cope atarsn en fazla ya evt al sabah ıdrarını yap on dakıka kadar beklet sonra yap sabah 4 gozle senı beklıo olcam:60::60::60:

pazartesiye kadar bekleyecem olmasam ki pazartesi doğum günüm o gün kan testi yaparım inşallah süpriz olur yaa :)))

hayırlı haberlerinizi bekliyoruz kızlar :))
Ben eğer bu ay hamile değilsem biraz daha beklemeye karar verdim vazgeçiyorum bebişten(vazeçmek istemesemde) ama muhtemelen hamile değilim 12 gün var doğru dürüst bir beraberlikte olmadı. Hayırlısı olsun bakalım ama yine de sizi takip ederim artık :((

aman 3 4 lırayı cope atarsn en fazla ya evt al sabah ıdrarını yap on dakıka kadar beklet sonra yap sabah 4 gozle senı beklıo olcam:60::60::60:

parası önemli değil canım yaa yeter ki çıksın , bak şimdi çok heyecanlandım umutlanmak istemiyorum Allah ım yardım et offff

Ben eğer bu ay hamile değilsem biraz daha beklemeye karar verdim vazgeçiyorum bebişten(vazeçmek istemesemde) ama muhtemelen hamile değilim 12 gün var doğru dürüst bir beraberlikte olmadı. Hayırlısı olsun bakalım ama yine de sizi takip ederim artık :((

Umudunu yitirme canım hakkında hayırlısı inşallah, biz sana sen bize destek ol , yalnız bırakma bizi:70:

kızlar ınsallah hamılesınızdırrr hayırlı habererınızı alırız burdan

serfık canım sen tahlıl yapma yapacaksanda adetıne 1 veya 2 gun kala yap tatlım sen sımdı tek cızgı gorursen cok uzulursun kafaya takarsın kendı kendıne yersın tanıdıgım kadarıyla senı bekle canımmm

Her daim destekçinizim , sizi takibe devam edeceğim, dualarım sizinle :64:

canım hayırdır neden oyle dıyosunnn :(((( neden ara verıyosunnn uzuldum sımdıı bak

Şu aralar karışığım bebek kararı doğru bir karar mı onu sorgulamaya başladım. Oysa ki kararı alırken kendimden gayet emindim çok istiyordum aslında hala istiyorum bir bebeğim olsun annelik duygusunu yaşayayım doya doya , canımdan bir can olsun istiyorum evet ama eşime çok kızgınım, kırgınım ooff ne bileyim saçma sapan düşünceler içerisindeyim :85:

Şu aralar karışığım bebek kararı doğru bir karar mı onu sorgulamaya başladım. Oysa ki kararı alırken kendimden gayet emindim çok istiyordum aslında hala istiyorum bir bebeğim olsun annelik duygusunu yaşayayım doya doya , canımdan bir can olsun istiyorum evet ama eşime çok kızgınım, kırgınım ooff ne bileyim saçma sapan düşünceler içerisindeyim :85:

canım benım ya baya bı karmasık duygular ıcındesın anlasılan tabıkı en dogru kararı sen ve esın beraber vereceksınız ama bence bu duygu oneunde cok onemlı sebepler yoksa erteleme tatlım cok ıstıyosun bellı

kızlar ınsallah hamılesınızdırrr hayırlı habererınızı alırız burdan

serfık canım sen tahlıl yapma yapacaksanda adetıne 1 veya 2 gun kala yap tatlım sen sımdı tek cızgı gorursen cok uzulursun kafaya takarsın kendı kendıne yersın tanıdıgım kadarıyla senı bekle canımmm

sen de doğru diyorsun canım , ben çok karıştım karman çorman oldum , ne yapacağımı şaşırdım çok abartıyorum sanırım kendime de kızıyorum :31:
zaten eczaneye gidip gebelik testi nasıl istiycem o da bi dert utanıyorum bide :86: test yaparsam negatif çıksa da belki karışıklıktan kurtulur rahatlarım diye düşündüm ya senin dediğin gibi daha mı kötü olurum acaba

:)) sen bayagı bı karısıksın tatlımmmm

kendını nasıl ıyı hıssedeceksen oyle yap ama bence sımdı erkennnnn

:)) hahah alemsın vallaa

bak bendede hıcbı belırtı yokk oglumdada olmamıstı :)) yanı belırtı yok demek hamıle degılsın demek degıl tatlım

Belirtiler ne zaman başlar, kan testini ne zaman yaptırmak lazım :44:

naber kizlarrrr. ben geldim yine haha ayrilamiyorum aranizdan bak.. :70: varmi yeni hamis haberleriii

Back