- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
arkadaşlar ben dayanamadım test yaptım bat a 2 gün vardı veeeeeeeeeeeeeeee 2. çizgi silik çıktı
Canım hayırlı olsun silik ile tabi daha 2 gün var diyosunn oğunu bı hamisimiz daha var demek çok sevindimmm coklkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben dayanamadım test yaptım bat a 2 gün vardı veeeeeeeeeeeeeeee 2. çizgi silik çıktı
Canım hayırlı olsun silik ile tabi daha 2 gün var diyosunn oğunu bı hamisimiz daha var demek çok sevindimmm coklkkk
günaydın kızlar ben hamilelik belitrilerini okudukça bendede var gibi hissetmeye başlamıştım bi kaç gündür..ve içimde dayanılmaz bir merak olmaya başladı dün gidip kan testi yaptırdım ama sonuç 2.0 çıktı yani negatif... Hayırlısı olsun Allah sağlık versin gerisi gelir...bu arada matace çok sevindim senin için gözün aydın arkadaşım:):)
serfik hemen ümitsizliğe kapılma daha 5 günün varmış herkeste belirtiler farklı farklı oluyormuş. Kısmet hiç belli olmaz hem adet sancıları için erken gibi geldi bana ama tabi sen vücudunu daha iyi bilirsin. Hakkımızda hayırlısı olsun her durumda böyle düşün moralini hiç bozma
CanıMya üzülme daha 5 gunün var ben ilk gebeligimdede hiçbir belirti yasamadım kisiden kisiye değişiyor hayırlı haberleri vericegiz burdan inşallah eğer olmazsa öbür aya ömrümüz oldukça zamanımız çok canım
Benim şafak 6 :)) nedense adet olacak gibi belim agriyo hayırlısı bakarsın teyzem erken gelir.
dimi yaa herkesin belirtileri farklı , sende de belirti olmamış bak bende öyleyimdir belki , şafak 5 diyim ben de:)) teyze, hala kimse gelmesin bu ara :90:
İnşallah güzel haberler alırsın, bize de o haberi verirsin , Allah gönlümüze göre versin
günaydın günaydın günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
Bugün ne kadar güzel bir gün , güne güzel haberlerle başlamak gibisi yokmuş matece tebrik ederim arkadaşım darısı bizlerin başına çift çizgi yazısını okuyunca ne kadar sevindim anlatamam sanki kendi testimin sonucu Allah sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah
mateca çok sevindim senin adına canım, hayırlısı olur inş. biz de buradan güzel haberler veririz:):)
ama benim umudum pek kalmadı hiç hamilelik belirtisi yok bende adet sancıları da başladı zaten 5 günüm var %90 hamile değilim,
üzülüyorum ama bir daha ki aya kısmet artık nedense hep olumsuz düşünüyorum
canım benim çok sevindim..
inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder Allahım. Darısı isteyen herkesin başına...
arkadaşlar haziranda hamile kalmayı planlayalar hiç hamilelelik belirtisi yaşıyorlar mı ben en son 3 haziranda adet oldum çok merak ediyorum şuan varmı yok mu diye
selam canım bende 16 temmuzda olcam daha var ama senin az kalmış inşallah hamilesindir..
dimi yaa herkesin belirtileri farklı , sende de belirti olmamış bak bende öyleyimdir belki , şafak 5 diyim ben de:)) teyze, hala kimse gelmesin bu ara :90: