• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziranda hamile kalmayı planlayanlar

dün test yaptım silik olarak 2. çizgi çıktı birde sabah yaptım aynı silik çizgi tekrar çıktı. yarın randevu aldık doktoruma gidicem inşallah bir aksilik çıkmaz seninde çok az kalmış ii haberlerini bekliyoruz

inşallah canım..çizgi silik de olsa fark etmez diye biliyorum hamişsin o zaman ama yarın doktora kadar sürpriz diye düşün sen..

günaydınnnn,

Biraz moral bozukluğu ile güne başlıyorum, kesinlikle hamile değilim , adet sancılarım başladı öncekilerden bi farkı yok oysa ki ilk denemde olur diye umutlanmıştım, şimdi de eşime kızıyorum nedense, sinirimi ondan çıkarıyorum inş bi daha ki ay bu stresten kurtulurum :59:

günaydınnnn,

Biraz moral bozukluğu ile güne başlıyorum, kesinlikle hamile değilim , adet sancılarım başladı öncekilerden bi farkı yok oysa ki ilk denemde olur diye umutlanmıştım, şimdi de eşime kızıyorum nedense, sinirimi ondan çıkarıyorum inş bi daha ki ay bu stresten kurtulurum :59:

selam canım lutfen umutsuz olma eslerımızde cok etkılenıo yapma
elınden geldıgı kadar dusunme stres yapma canm benım kolay olmadıgını bılıorum ama bole olacagı varsada olmuo:34::34::34:

serfik güzelim canını sıkma bu ay benimde ilk denemem ve bende umutlu değilim. Bunun için stres yapıpta eşine patlama zamanı var demek ki bizim istememizle olmuyor. Rabbimin istemesi önemli. Zamanı gelmeden ne olmuş ki bu olsun öyle değil mi sıkma canını:70:

serfik güzelim canını sıkma bu ay benimde ilk denemem ve bende umutlu değilim. Bunun için stres yapıpta eşine patlama zamanı var demek ki bizim istememizle olmuyor. Rabbimin istemesi önemli. Zamanı gelmeden ne olmuş ki bu olsun öyle değil mi sıkma canını:70:

tabi ki canım Allah'ım ne zaman uygun görürse o zaman , hayırlsı her şeyin ama üzülüyorum, iltihap vardı smear testinde çıktı acaba geçmedi mi doktora gideceğim ama adetimi bekliyorum, eşime de çok kızıyorum bi rahatlık var çocuk mu istemiyor anlamadım ki galiba çok gerginim ama biz de anne olacağız inanıyorum :emir_bebek:

selam canım lutfen umutsuz olma eslerımızde cok etkılenıo yapma
elınden geldıgı kadar dusunme stres yapma canm benım kolay olmadıgını bılıorum ama bole olacagı varsada olmuo:34::34::34:

doktorda rahat ol demişti , düşünme çocuk yapmayı , huyum kurusun o kadar takıntılıym ki elimde değil canım yaaa:(:(

doktorda rahat ol demişti , düşünme çocuk yapmayı , huyum kurusun o kadar takıntılıym ki elimde değil canım yaaa:(:(

canım ya daha dun ne konusmustuk sen neler yazıyosun sonucta adet daha olmadınnn ve adet oluyomus gıbı agrılar hamılelık ıcınde normalll bısey tatlım hem degılsen onumuzdekı aylar ne gu ne duruyo canım o kadar hem esıne hem kendıne stres yapma tatlımmm

adetıne ne kadar var

canım ya daha dun ne konusmustuk sen neler yazıyosun sonucta adet daha olmadınnn ve adet oluyomus gıbı agrılar hamılelık ıcınde normalll bısey tatlım hem degılsen onumuzdekı aylar ne gu ne duruyo canım o kadar hem esıne hem kendıne stres yapma tatlımmm

adetıne ne kadar var

konuştuk canım dün ama ben fena takıntılıyım yanlış yaptığımı biliyorum daha ilk deneme dur bakalım ama sabırsız kulum ben etrafımdan da bir sürü hamilelik haberi alıyorum bu aralar iyice strese girdim, adetime 4 gün var hesabıma göre, bu sabah sancılarım başladı tek tuhaf olan hiç göğüslerim ağrımıyor bide deli gibi çikolata yiyen ben elim tatlıya gitmiyor, çok takmayacağım artık yumurtlama döenemimde tatildeydik her gün deneme yapamadık, bir daha ki aya kısmet bakalım ilk önce smear testimi tekrar yaptırmam lazım iltihap vardı geçmediyse zaten olmaz :50:

hosgeldin...

kizlar ben yavastan cikayim aranizdan.. benim dun adetim geldi.. sonra oturduk benimkinle konustuk bol bol ben bu ay da hapa devam.. biraz daha beklicez ne yazikki.. benim cok istememe ragmen, birazcik daha beklicez.. biz 2 ay sonra yurtdisina yerlesiyoruz o yuzdende su anda dogru bi zaman degil.. neyseeee dedigim gibi hapa devam! OFF!!

hoşbulduk :))) allah gönlüne yüreğine göre versin inşallah

kızlar benim 4 günüm kaldı sabah test yaptım ikinci çizgi direk belirdi ama silik pembe ve şu anda çok sancım var belim kopuyor kasıklarım ağrıyor adet olcakmışım gibi inşallah hamileyimdir gerçi yorumlara baktım bebe time marka test doğru sonuç vermiyormuş ama bakalım hayırlısı inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin ..

kısmet artık canım hayırlısı ile güzel haberler veririz biz de inşallah buradan:)
bu arada profilinde sakarya da oturduğunu gördüm , ben orada okudum üniversite yi çok seviyorum sakarya' yı :70::71:

evet canm sakaryalıyım bende cok sevıyorum hmm sen nerde oturuyosun yas kac ne kadarlık evlısın tanısalım arkadas:70::70::70:
belkı kafa dagıtırız :60::60::60:

kızlar benim 4 günüm kaldı sabah test yaptım ikinci çizgi direk belirdi ama silik pembe ve şu anda çok sancım var belim kopuyor kasıklarım ağrıyor adet olcakmışım gibi inşallah hamileyimdir gerçi yorumlara baktım bebe time marka test doğru sonuç vermiyormuş ama bakalım hayırlısı inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin ..

İnşallah hamilesindir canım, Allah gönlüne göre versin acaba bende mi test yapsam benim de dört gün var adet sancılarım da var ama:97:

hmm evet o testle yanlıslık yasayan cok bı test daha alıp yapsana canm benm ıns sonuc ıstedgn gıbı olur

evet canm sakaryalıyım bende cok sevıyorum hmm sen nerde oturuyosun yas kac ne kadarlık evlısın tanısalım arkadas:70::70::70:
belkı kafa dagıtırız :60::60::60:

ben istanbul dayım canım , 27 yaşındayım , 20 aylık evliyim , kafa dağıtmaya çok ihtiyaç oluyor bazen canım burada birbirimizi tanımazsak da çok rahat iletişim kurabiliyoruz sıcak bir şekilde ne güzel....ben sakarya da 4 sene serdivan da oturdum ikinci memleketim gibidir orası:):) sen kaç yaşındasın canım bu arada :):)

Back