• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziranda hamile kalmayı planlayanlar

merhaba kızlarrrr,

ben de hazirandan hamile kalmayı bekleyenlerdenim sat 6 haziran 4 temmuz adet dönemim inş olmam, 19 haziranda ilk denememiz oldu sabırsızlıkla bekliyorum, belimde ince sızılar var , normalde her adet öncesi göğüslerde ağrı olurdu hiç ağrım yok sinirlerim de gayet yumuşak:):) bunlar belirtiler için az ama yine de umutluyum :):):

canım 1 gun var aramızda hayırlısı bakalımmmm

bende sabırsızlıkla beklıyorummmmm :))

papatyam kırmızı kartı görmende bir hayır varmış bak :))
serfik arkadaşım bende vücudumu dinliyorum sürekli en ufak bişeyde kesin hamileyim diyorum benimde belimde sızı var ama üşütmüş olmamdan da kaynaklanabilir sonra sol kasığım ağrıyor batma gibi özellikle sağdan sola dönerken ani bir harekette psikolojik olarak kendimi hamile gibi hissetmeye başladım gün boyınca gebelikle ilgili yazılar okumaktan en ufacık bir şeyde kesin hameliyim bak belirti var diyorum annem inşallah kızım ama daha belli olmaz hele bi günün geçsin ondan sonra bu dediklerin olur diyo üzülürsün bak sonra diyo ama yok dinleyen kim anne torun geliyor sen bana güven diyorum :66:

hahahah canım guldum valla ne guzel yazmıssın aynı bende oyle

bı oglum umutlandırıyo benı anne karnında bebk var hemde kız dıyo :))

bızde esımle daha cocuk yok ısımlerı hazırladık erkek olursa ılk oglumun adı arda bunuda tuna koyarız dedık:))

babası tunanın canı cıkolata ıstıyo dıyıp duruyorum bende :))

papatyam kırmızı kartı görmende bir hayır varmış bak :))
serfik arkadaşım bende vücudumu dinliyorum sürekli en ufak bişeyde kesin hamileyim diyorum benimde belimde sızı var ama üşütmüş olmamdan da kaynaklanabilir sonra sol kasığım ağrıyor batma gibi özellikle sağdan sola dönerken ani bir harekette psikolojik olarak kendimi hamile gibi hissetmeye başladım gün boyınca gebelikle ilgili yazılar okumaktan en ufacık bir şeyde kesin hameliyim bak belirti var diyorum annem inşallah kızım ama daha belli olmaz hele bi günün geçsin ondan sonra bu dediklerin olur diyo üzülürsün bak sonra diyo ama yok dinleyen kim anne torun geliyor sen bana güven diyorum :66:

aynen canım yaa ben de aynıyım buradakileri okudukça sürekli kendimi dinliyorum, moralim de bozuluyor bazen , ben de kasık ağrısı yok batma falan da tek normal olmayan adet dönemim yaklaşmasına rağmen göğüslerimde hiç acı olmaması bide çok sakin olmam:):) inşallah hamileyizdir bu belirtiler ne zaman tam olarak ortaya çıkar acaba illa adetimi bekliycez, birde dün öğrendiğim bişey burada okudum, bir arkadaşımız göbek deliğinin sağ alt kısmında nabız atması gibi bi his yoksa hamile olunduğunu eğer atan bir damar varsa hamile olunmadığını yazmış, sabah aç karnına yatarak bakılıyormuş

:49:

hahahah canım guldum valla ne guzel yazmıssın aynı bende oyle

bı oglum umutlandırıyo benı anne karnında bebk var hemde kız dıyo :))

bızde esımle daha cocuk yok ısımlerı hazırladık erkek olursa ılk oglumun adı arda bunuda tuna koyarız dedık:))

babası tunanın canı cıkolata ıstıyo dıyıp duruyorum bende :))

aa ne güzel ben de oğlum olursa tuna koymayı düşünüyorum adını:):))

:60: Bende aynısını eşime yapıyorum . Pazar günü beypazarına gittik orda tahta çıngıraklar var . Babası bebişimize alalım yazııııııııkkk bak ne güzel ses çıkarıyor. Karpuz istemiş babası bebişimiz yazık diyorum pis pis gülüyor karpuzu aldı ama çıngırağı almadı :44: halam bebek yok karnında böylesin birde karnına düşerse naparsın bilmem diyor o kadarda olsun demiiiii

:60: Bende aynısını eşime yapıyorum . Pazar günü beypazarına gittik orda tahta çıngıraklar var . Babası bebişimize alalım yazııııııııkkk bak ne güzel ses çıkarıyor. Karpuz istemiş babası bebişimiz yazık diyorum pis pis gülüyor karpuzu aldı ama çıngırağı almadı :44: halam bebek yok karnında böylesin birde karnına düşerse naparsın bilmem diyor o kadarda olsun demiiiii

çok alıştırma yine de ben de kendimi kaptırmak istemiyorum sonra çok üzülürüz ama inş hamileyizdir geçsin artık şu günler:64:

:))) konusması bıle guzellllll yaaa

hayırlısı artıkkk gec gunler geccc

bızde arda ısmıne en uygun onu dusunduk ve cokk hossuma gıdyoooo TUNAA

Güzelim elimde değil ki daha geçen aya kadar bebek istemiyorum diyordum. Ne oldu da böyle oldu anlamadım ki etrafımda benimle evlenip bebeği olanlar ve benden sonra evlenip bebek bekleyenlerin çokluğumu, baskılardan bıkmam mı , eşimin çok istemesi mi , benim burdaki sayfaları okuyup gaza gelmem mi bilemiyorum ama Rabbimden istiyorum. Bu gecenin hürmetine isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah :)) dediğin gibi fazla kaptırmamak lazım ki benim daha beklenen adetime 14 gün var yani bu belirtilerin olması mümkün değil bende biliyorum ama olsun böyle hissetmenin ne zararı olur ki çok çok kırmızı kartı görünce biraz üzülürüm. Sonra çalışmalara devam ederim hepsi bu :32:

canım dogru soyluyosunnnn olmadı onumuzdekı aylar neyımızee calısmalara devammmmmm

:))) konusması bıle guzellllll yaaa

hayırlısı artıkkk gec gunler geccc

bızde arda ısmıne en uygun onu dusunduk ve cokk hossuma gıdyoooo TUNAA

ben çok seviyorum tuna ismini hyırlı olur inşallah , soyadımız kızılırmak iki nehri birleştirmeyi düşünüyoruz:9:

serfık ınsallahg olur canımmmm

bızımde oglumun adı arda arda nehrı var yanında da tuna nehrıu olsun dedık :))

Güzelim elimde değil ki daha geçen aya kadar bebek istemiyorum diyordum. Ne oldu da böyle oldu anlamadım ki etrafımda benimle evlenip bebeği olanlar ve benden sonra evlenip bebek bekleyenlerin çokluğumu, baskılardan bıkmam mı , eşimin çok istemesi mi , benim burdaki sayfaları okuyup gaza gelmem mi bilemiyorum ama Rabbimden istiyorum. Bu gecenin hürmetine isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah :)) dediğin gibi fazla kaptırmamak lazım ki benim daha beklenen adetime 14 gün var yani bu belirtilerin olması mümkün değil bende biliyorum ama olsun böyle hissetmenin ne zararı olur ki çok çok kırmızı kartı görünce biraz üzülürüm. Sonra çalışmalara devam ederim hepsi bu :32:

hadi bakalım öyle olsun, hepimiz için hayırlsı olsunnnn, bebişleri bekliyoruzzzzzzzzz:49::49:

arkadaşlar ben dayanamadım test yaptım bat a 2 gün vardı veeeeeeeeeeeeeeee 2. çizgi silik çıktı

Back