Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Hayırlı sabahlar herkese benimki maalesef olmadı hepinize bol şans diliyorum ☹☹Sabah da gidip kan testi yaptıracağım ona göre ilaçları bırakacağım hakkımızda hayırlısı olsun artık

Hayırlı sabahlar herkese benimki maalesef olmadı hepinize bol şans diliyorum ☹☹Sabah da gidip kan testi yaptıracağım ona göre ilaçları bırakacağım hakkımızda hayırlısı olsun artık
Nerden anladın olmadığını? Daha kan vermemişsin. Eğer idrar testi yaptıysan doğru sonucu vermeyebiliyor. İnş gelmiştir miniğin ☹️ Hayırlısı olsun hakkında..

bugün transferin 9. gündü blastosit 5.gün dondurulmuş transferiydi. Test günü çarşamba sizce hamilelik var mı?
2 tane test 1. si ilk yaptım negatif gibiydi 5 dakika sonra çok silik hayalet göründü bekledikçe yarımsa 1 saat sonra belirginleşti ama boyandı test bozuk gibi oldu. Sonra 18.30 da bir daha yaptım silik ama bir önceki silikten daha net 5 dakikada oluştu gebelik var mı sizce? yarın kan vereceğim test günü beklemeden...
Var gibi cnm 😍😍😍 ayy ben de heyecanlandım. Hadi bakalım grubun ilk pozitif haberi sizden gelsin kan sunucunuzu bekliyoruz 🙏🙏

Cnm bugun test günün mü? Bence kanda görmeden umudunu yitirme, insallah seninledir bebeğin 🙏🙏🙏 idrar testin hatalıdır.

bugün transferin 9. gündü blastosit 5.gün dondurulmuş transferiydi. Test günü çarşamba sizce hamilelik var mı?
2 tane test 1. si ilk yaptım negatif gibiydi 5 dakika sonra çok silik hayalet göründü bekledikçe yarımsa 1 saat sonra belirginleşti ama boyandı test bozuk gibi oldu. Sonra 18.30 da bir daha yaptım silik ama bir önceki silikten daha net 5 dakikada oluştu gebelik var mı sizce? yarın kan vereceğim test günü beklemeden...
Var bence ☺️

❤ âmin cnm, çok heyecanlı inşallah bu hasret son bulacak ve bizde göbeklerimizi büyütüp bebeklerimize kavuşacağız.
Cnm özel bir şey yapıyor musun ilaçlar dışında? Ya da neler yapmalıyız??
İlk deneme oldugu icin ne yapmam gerektigini cok bilemiyorum acikcasi. Transfer sonrasi yatmak sart degil ilgisi yok deniliyo ama ben yinede yatacagim elimden geldigince ani hareket yapmamaya dua edip beklemeye gayret edecegim cay kahve kola maydonoz ananas hurma bu surecte tuketilmemeli diye okumustum onlara dikkat edecegim birazdan transfer icin evden cikacagim hastaneye gidecegim bu mesaji okuyan tum arkadaslar banada dua edin nolur. Rabbim hepimize guzel sonuclar nasip etsin

Amin tatlım inşallah brnde 3 Haziran da oldum🤗
Ayy hadi hayırlısı sen önce vericeksin inşallah güzel haberi rabbim kucağımızı çifter çifter doldursun inşallah🥰 senin de kalçadan göbekten iğnelerin varmı canım

İlk deneme oldugu icin ne yapmam gerektigini cok bilemiyorum acikcasi. Transfer sonrasi yatmak sart degil ilgisi yok deniliyo ama ben yinede yatacagim elimden geldigince ani hareket yapmamaya dua edip beklemeye gayret edecegim cay kahve kola maydonoz ananas hurma bu surecte tuketilmemeli diye okumustum onlara dikkat edecegim birazdan transfer icin evden cikacagim hastaneye gidecegim bu mesaji okuyan tum arkadaslar banada dua edin nolur. Rabbim hepimize guzel sonuclar nasip etsin
Güle güle git bebeğinle dön inşallah canın, hayırlı uğurlu olsun bende cumartesi transfer oldum bekleme sürecindeyim şuan, hep yatmıyorum ama hareketimi yarıya indirdim oturmak yerine uzanıyorum genelde, yediklerim de kuru kayısı ceviz kuru üzüm, muz ve diğer meyveler özellikle avokado yiyorum çok duydum aşırı faydasını, yardımcı olabilceğimiz bişey olursa yazarsın canım

Canimmm üzülme rabbim sabrını versin tez vakitte yüzümüzü güldürsün

Ayy hadi hayırlısı sen önce vericeksin inşallah güzel haberi rabbim kucağımızı çifter çifter doldursun inşallah🥰 senin de kalçadan göbekten iğnelerin varmı canım
İnsallah tatlım benim😘 var kuzum oksapar ve progesteron verdi zeki bey önceki transferlerinde de vermişti. Çok heyecanlı inşallah güzel sonuçlar alırız canım benim🌺

ananas yenmeli diye duymuştum bende hatta bugün aldıracaktım, almayayım en iyisi. avokado duydum bende, zaten yiyordum bu süreçte biraz daha arttıracağım. kabak çekirdeği yiyorum, bir de dün havuç suyu içmeye başladım.
Hadi inşallah al gel bebeğini sonra bizimle paylaş duygularını :)

X