- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.390
Hangi ildesin ki bi de kaç ml seninkiBenim Haziran transferi iptal kan sulandirici iğne kullanmam gerekiyor fakat piyasada yok şuanda. Belki temmuzda olurmuş o da duruma göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi ildesin ki bi de kaç ml seninkiBenim Haziran transferi iptal kan sulandirici iğne kullanmam gerekiyor fakat piyasada yok şuanda. Belki temmuzda olurmuş o da duruma göre
e daha neden düşünüp strese giriyorsun ki onu düşünme rahat ol kaçıncı gün embriyosu seninki, kaçıncı gündesinBen tedaviye baslarken sormustum ben sana biraktirmicam bunu dusunupte kaygilanma dedi ama ben kendi icimde surekli bunu dusunuyorum en azindan transfer sonucunu ogrenene kadar icmek istiyorum
Amin hepimiz güzel haberler alalım inşallahInsallah guzel haberlerini alirsin
Cnm üzüldüm hayırlısı olsun. oksapar yuzunden mi iptal oldu. araştırsaydın biraz daha, ben geçen hafta 2 kutu buldum. Şehirlerarası sorduruyorum. Hatta dün eylül öztürk paylaştı bir takipçisi için bugün de tamamlandı ilaç diye paylaştı.Benim Haziran transferi iptal kan sulandirici iğne kullanmam gerekiyor fakat piyasada yok şuanda. Belki temmuzda olurmuş o da duruma göre
Dediğim gibi hastaya göre ilaçlar canım allah yardımcımız olsun hepimiz güzel haberler alırız inşBana verdiler cnm serum ama benim ilk tüp bebek denemem düşükle sonuçlandı.O yüzden bu sefer doktorum hem pıhtılaşma iğnesi hemde serum verdi.Ayrıca coasprin ,jel,tetradox,prednol,vitamin.progestan iğne kullanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı oolsun.Benim transferim Çarşamba günü Allah’ın izniyle inşallah herşey yolunda gider bu sefer.
Hayırlısı olsun o.igne neden kullanılıyorBenim Haziran transferi iptal kan sulandirici iğne kullanmam gerekiyor fakat piyasada yok şuanda. Belki temmuzda olurmuş o da duruma göre
Merhaba bende Yasemin hanimi dusunuyorum, tedaviye henüz başlamadım muhtemelen bu ay baslayacagim adet oldugum zaman , siz memnunmusunuz hangi asamadasiniz :)İlk denemem bende üç yıllık evliyim iki sene denedik polikistik over var bende düzenli yumurtlamıyorum . İstanbul’da Yasemin çekmeze gidiyorum canım sen ?
Ben de kan pıhtılaşması sorunu var o yüzdenHayırlısı olsun o.igne neden kullanılıyor
Tatlım doktorun tercihi o yönde oldu. Transfer yaparız iğne konusunda sıkıntıya dusersek problem olur dedi ben de hak verdim acikcasiCnm üzüldüm hayırlısı olsun. oksapar yuzunden mi iptal oldu. araştırsaydın biraz daha, ben geçen hafta 2 kutu buldum. Şehirlerarası sorduruyorum. Hatta dün eylül öztürk paylaştı bir takipçisi için bugün de tamamlandı ilaç diye paylaştı.
Doktorun tercihi ise tamam cnm.Tatlım doktorun tercihi o yönde oldu. Transfer yaparız iğne konusunda sıkıntıya dusersek problem olur dedi ben de hak verdim acikcasi
Bilecik teyim. Henüz iğne kullanmaya başlamadım. Hap kullanıyordum transfer zamanı iğneye donecektikHangi ildesin ki bi de kaç ml seninki
Evt transfer günü başlanıyor. Üzüldüm sizin adınıza hayırlara vesile olsunBilecik teyim. Henüz iğne kullanmaya başlamadım. Hap kullanıyordum transfer zamanı iğneye donecektik
Üzüldüm ama hayırlısı olduğuna inanıyorum ben de. İğne önemli sonuçtaEvt transfer günü başlanıyor. Üzüldüm sizin adınıza hayırlara vesile olsun
Ben 3 yıldır uğraşıyorum 2 Yılı tüp bebek süreci. Rabbim tez zamanda emeklerimizin karşılığını verir inşallahÜzüldüm ama hayırlısı olduğuna inanıyorum ben de. İğne önemli sonuçta
Amiiiiinnnnn. inşallah bebeğinize kavuşursunuz son ugraslariniz olsun bunlarBen 3 yıldır uğraşıyorum 2 Yılı tüp bebek süreci. Rabbim tez zamanda emeklerimizin karşılığını verir inşallah
Anladım canım.gecmis olsun insallah iyi gelir iğne ve hemen yapılır transferinBen de kan pıhtılaşması sorunu var o yüzden
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canimmm inşallahAnladım canım.gecmis olsun insallah iyi gelir iğne ve hemen yapılır transferin
Ayni gun ayni saatte transferimiz sans getirsinn insallah bize :)Ben de öyle yapayım pazartesi sabah 9da benim de transferim canım ❤
Ay hadi hayırlısı aynı anda öğrencez deseneAyni gun ayni saatte transferimiz sans getirsinn insallah bize :)
Benim Ocak ayında yumurtalarım toplandı koronadan dolayı ertelendi :) yarın inş transferim var Yasemin hanımdan çok memnunum işini hiç şansa bırakmayan bi doktor bide yakından ilgileniyor içim çok rahat doktordan yana çok şükür tavsiye ederim canımMerhaba bende Yasemin hanimi dusunuyorum, tedaviye henüz başlamadım muhtemelen bu ay baslayacagim adet oldugum zaman , siz memnunmusunuz hangi asamadasiniz :)
Ay hadi hayırlısı aynı anda
geçmiş olsun canım herşeyde bi hayır vardır üzülme geç olsun da güç olmasınBen de kan pıhtılaşması sorunu var o yüzden