Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Ben tedaviye baslarken sormustum ben sana biraktirmicam bunu dusunupte kaygilanma dedi 😂 ama ben kendi icimde surekli bunu dusunuyorum en azindan transfer sonucunu ogrenene kadar icmek istiyorum 😄
e daha neden düşünüp strese giriyorsun ki onu düşünme rahat ol 😊 kaçıncı gün embriyosu seninki, kaçıncı gündesin
Insallah guzel haberlerini alirsin 🙏
Amin hepimiz güzel haberler alalım inşallah😍

Benim Haziran transferi iptal 😔 kan sulandirici iğne kullanmam gerekiyor fakat piyasada yok şuanda. Belki temmuzda olurmuş o da duruma göre 😭
Cnm üzüldüm hayırlısı olsun. oksapar yuzunden mi iptal oldu. araştırsaydın biraz daha, ben geçen hafta 2 kutu buldum. Şehirlerarası sorduruyorum. Hatta dün eylül öztürk paylaştı bir takipçisi için bugün de tamamlandı ilaç diye paylaştı.

Bana verdiler cnm serum ama benim ilk tüp bebek denemem düşükle sonuçlandı.O yüzden bu sefer doktorum hem pıhtılaşma iğnesi hemde serum verdi.Ayrıca coasprin ,jel,tetradox,prednol,vitamin.progestan iğne kullanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı oolsun.Benim transferim Çarşamba günü Allah’ın izniyle 🤲inşallah herşey yolunda gider bu sefer.
Dediğim gibi hastaya göre ilaçlar canım allah yardımcımız olsun hepimiz güzel haberler alırız inş

İlk denemem bende üç yıllık evliyim iki sene denedik polikistik over var bende düzenli yumurtlamıyorum . İstanbul’da Yasemin çekmeze gidiyorum canım sen ?
Merhaba bende Yasemin hanimi dusunuyorum, tedaviye henüz başlamadım muhtemelen bu ay baslayacagim adet oldugum zaman , siz memnunmusunuz hangi asamadasiniz :)

Cnm üzüldüm hayırlısı olsun. oksapar yuzunden mi iptal oldu. araştırsaydın biraz daha, ben geçen hafta 2 kutu buldum. Şehirlerarası sorduruyorum. Hatta dün eylül öztürk paylaştı bir takipçisi için bugün de tamamlandı ilaç diye paylaştı.
Tatlım doktorun tercihi o yönde oldu. Transfer yaparız iğne konusunda sıkıntıya dusersek problem olur dedi ben de hak verdim acikcasi

Merhaba bende Yasemin hanimi dusunuyorum, tedaviye henüz başlamadım muhtemelen bu ay baslayacagim adet oldugum zaman , siz memnunmusunuz hangi asamadasiniz :)
Benim Ocak ayında yumurtalarım toplandı koronadan dolayı ertelendi :) yarın inş transferim var Yasemin hanımdan çok memnunum işini hiç şansa bırakmayan bi doktor bide yakından ilgileniyor içim çok rahat doktordan yana çok şükür tavsiye ederim canım

X