- 30 Ekim 2019
- 119
- 96
Ay masallh canim Rabbim transferini kolqy eyleyip sana ikiz evlatlar versin inşallah aklim takılan bir kac soru var, sorabilir miyim?geçmiş olsun canım herşeyde bi hayır vardır üzülme geç olsun da güç olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay masallh canim Rabbim transferini kolqy eyleyip sana ikiz evlatlar versin inşallah aklim takılan bir kac soru var, sorabilir miyim?geçmiş olsun canım herşeyde bi hayır vardır üzülme geç olsun da güç olmasın
Aminnn inşallah hepimize :) sor tabiAy masallh canim Rabbim transferini kolqy eyleyip sana ikiz evlatlar versin inşallah aklim takılan bir kac soru var, sorabilir miyim?
Kesinlikle öyle canım. Bunun da hayrını görürüm inşallahgeçmiş olsun canım herşeyde bi hayır vardır üzülme geç olsun da güç olmasın
Canim hayırlı olsun ne zman oldun transferiHadi hayırlısı olsun canım benim haber ver sende, rahat ol Allah kavuştursun bebeğine♥
Benimki 4. Gün embriyosu 3 adet dondurulmusum var yarinda estrofeme basliyorum cok heyecanliyime daha neden düşünüp strese giriyorsun ki onu düşünme rahat ol kaçıncı gün embriyosu seninki, kaçıncı gündesin
Amin hepimiz güzel haberler alalım inşallah
Nasilya sadece bundan dolayimi iptal ettiler bende kan sulandirici kullanicam programimda var. Peki muadili baska igne yokmu acaba ?Benim Haziran transferi iptal kan sulandirici iğne kullanmam gerekiyor fakat piyasada yok şuanda. Belki temmuzda olurmuş o da duruma göre
Araştırmadım sormadım açıkçası muadili var mı ? Ben de iğne konusunda sıkıntı yaşamak istemem o yüzden kabul ettim. Bir çok arkadaşımız mağdur oldu hamile olan. Onların hakkını almak istemem 1 ay daha beklerim sorun değilNasilya sadece bundan dolayimi iptal ettiler bende kan sulandirici kullanicam programimda var. Peki muadili baska igne yokmu acaba ?
Araştırmadım sormadım açıkçası muadili var mı ? Ben de iğne konusunda sıkıntı yaşamak istemem o yüzden kabul ettim. Bir çok arkadaşımız mağdur oldu hamile olan. Onların hakkını almak istemem 1 ay daha beklerim sorun değil
[/QUOTE
hayirlisi olsun canim
Benimde oldu canım valla hemen evde yürüyüş yapıyordum iyi geliyordu.Transfer sonrası aşırı gazım var yapılabilecek bişey var mı ya
Canımcım yarın için bol şans diliyorum sana her şey çok güzel geçsin inşallahhhAy hadi hayırlısı aynı anda öğrencez desene
Yarın için bol şansAyni gun ayni saatte transferimiz sans getirsinn insallah bize :)
Çok teşekkür ederim canım benim inşallahhh Senin ne kadar kaldı öğrenmene :)Canımcım yarın için bol şans diliyorum sana her şey çok güzel geçsin inşallahhh
Yarın kısmetseÇok teşekkür ederim canım benim inşallahhh Senin ne kadar kaldı öğrenmene :)
Ayy harika mutlaka yaz merak ederiz inşallah bebeğin seninledirYarın kısmetse
Amin canım inşallahAyy harika mutlaka yaz merak ederiz inşallah bebeğin seninledir
6 haziran cumartesi oldum canım, sağolasın inşallah emeklerimiz boşa çıkmasınCanim hayırlı olsun ne zman oldun transferi
Canım sabah erkenden ilk idrarda tekrarla bence var hakkında hayırlısı olsun ben de sabah yapacağım uyuyamadım heyecandan aynı gün transfer olmuşuz hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbimbugün transferin 9. gündü blastosit 5.gün dondurulmuş transferiydi. Test günü çarşamba sizce hamilelik var mı?
2 tane test 1. si ilk yaptım negatif gibiydi 5 dakika sonra çok silik hayalet göründü bekledikçe yarımsa 1 saat sonra belirginleşti ama boyandı test bozuk gibi oldu. Sonra 18.30 da bir daha yaptım silik ama bir önceki silikten daha net 5 dakikada oluştu gebelik var mı sizce? yarın kan vereceğim test günü beklemeden...