Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kızlaaar ben transferden çıktım şimdi, dua edin bize bir ömür benimle olsun bebeğim sımsıkı tutunsun güzel haberleri veriyim size, hepimize nasip olsun inşallah onunla ilk dakikalarım bile nasıl güzelmiş hele sonrasını düşünemiyorum rabbimin mucizeleri ne güzel🙏🏻
Hayırlı olsun canım, bol bol dinlen bebeğini sev inşallah seninle olucak🙏

Hayirli ugurlu olsun canimm..insallahh bebisine kavusursun..🤗bana estrofem ve crinone jel verildi..jel rahim duvarini kalinlastirmak icinmis..senin rahimle alakali durumun yoksa..gerek duyulmammistir..belki..bu benim 2. Denemem ilk denememdede estrifem jel ve proluteks igne verilmisti..sordum bu sefer neden igne verilmedi diye..degerlerinize gore verilmemistir bu sefer dedi hemsire hanim..bi hemsirenizi arayip sorun isterseniz..bana ilk deneyimimde yumurtam toplandiginda jel verilmesi gerekiyomus hemsire solemeyinunutmus transferde ogrendim..arada 3 gun kullanmamis oldum..siz yinede sorun ....jelde kullanacakmiydim felan diye..bence..
Sağol canım güzel dileklerin için hepimize nasip olsun inşallah♥️ Ben jel, iğne, estrofem kullanıyorum zaten canım başka biriyle mi karıştırdın acep

Kızlaaar ben transferden çıktım şimdi, dua edin bize bir ömür benimle olsun bebeğim sımsıkı tutunsun güzel haberleri veriyim size, hepimize nasip olsun inşallah onunla ilk dakikalarım bile nasıl güzelmiş hele sonrasını düşünemiyorum rabbimin mucizeleri ne güzel🙏🏻
Hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin ömür boyu seninle olur ❤️ Transferden sonra ne kadar yattın çok sıkışık mıydın

Herkesin farklı galiba birisine buradan serum kullanıyordu .ben estrofem progestan artı bebek aspirini kullanıyorum , esrofem baş ilaç diğerleri kişiye göre sanırım
Bana verdiler cnm serum ama benim ilk tüp bebek denemem düşükle sonuçlandı.O yüzden bu sefer doktorum hem pıhtılaşma iğnesi hemde serum verdi.Ayrıca coasprin ,jel,tetradox,prednol,vitamin.progestan iğne kullanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı oolsun.Benim transferim Çarşamba günü Allah’ın izniyle 🤲inşallah herşey yolunda gider bu sefer.

Hayırlı olsun cnm inşallah sımsıkı tutunur sanan🤲

Bana göre baya sıkışıktım ama hemşire ideal demişti canım yarım saat yat dediler bana ama ben bi saatten önce kalkmadım sonra kalktım canım
Ben de öyle yapayım pazartesi sabah 9da benim de transferim canım ❤️

Sağol canım güzel dileklerin için hepimize nasip olsun inşallah♥ Ben jel, iğne, estrofem kullanıyorum zaten canım başka biriyle mi karıştırdın acep
Evet tatlim ya baktim @pisiannesine yaziyomusumm...hayirli ugurlu olsun canimm🤗🤗Allah hamile kilsin..🤗insallah guzel haberlerini alicaz..🤗

Bana verdiler cnm serum ama benim ilk tüp bebek denemem düşükle sonuçlandı.O yüzden bu sefer doktorum hem pıhtılaşma iğnesi hemde serum verdi.Ayrıca coasprin ,jel,tetradox,prednol,vitamin.progestan iğne kullanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı oolsun.Benim transferim Çarşamba günü Allah’ın izniyle 🤲inşallah herşey yolunda gider bu sefer.
Acaba vitamin olarak ne kullaniyorsunuz?

Benim Haziran transferi iptal 😔 kan sulandirici iğne kullanmam gerekiyor fakat piyasada yok şuanda. Belki temmuzda olurmuş o da duruma göre 😭

X