- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
Evet canim belirti yaşamamış sadece son 3 gün kala bacaklarında sizi olmuş okadar oda yatmaktan olduğunu dusunmusArkadaşınız da mı tüp bebek yapmıştı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim belirti yaşamamış sadece son 3 gün kala bacaklarında sizi olmuş okadar oda yatmaktan olduğunu dusunmusArkadaşınız da mı tüp bebek yapmıştı?
Hayırlı olsun canım, bol bol dinlen bebeğini sev inşallah seninle olucakKızlaaar ben transferden çıktım şimdi, dua edin bize bir ömür benimle olsun bebeğim sımsıkı tutunsun güzel haberleri veriyim size, hepimize nasip olsun inşallah onunla ilk dakikalarım bile nasıl güzelmiş hele sonrasını düşünemiyorum rabbimin mucizeleri ne güzel
Sağol canım güzel dileklerin için hepimize nasip olsun inşallah Ben jel, iğne, estrofem kullanıyorum zaten canım başka biriyle mi karıştırdın acepHayirli ugurlu olsun canimm..insallahh bebisine kavusursun..bana estrofem ve crinone jel verildi..jel rahim duvarini kalinlastirmak icinmis..senin rahimle alakali durumun yoksa..gerek duyulmammistir..belki..bu benim 2. Denemem ilk denememdede estrifem jel ve proluteks igne verilmisti..sordum bu sefer neden igne verilmedi diye..degerlerinize gore verilmemistir bu sefer dedi hemsire hanim..bi hemsirenizi arayip sorun isterseniz..bana ilk deneyimimde yumurtam toplandiginda jel verilmesi gerekiyomus hemsire solemeyinunutmus transferde ogrendim..arada 3 gun kullanmamis oldum..siz yinede sorun ....jelde kullanacakmiydim felan diye..bence..
Hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin ömür boyu seninle olur Transferden sonra ne kadar yattın çok sıkışık mıydınKızlaaar ben transferden çıktım şimdi, dua edin bize bir ömür benimle olsun bebeğim sımsıkı tutunsun güzel haberleri veriyim size, hepimize nasip olsun inşallah onunla ilk dakikalarım bile nasıl güzelmiş hele sonrasını düşünemiyorum rabbimin mucizeleri ne güzel
Bana verdiler cnm serum ama benim ilk tüp bebek denemem düşükle sonuçlandı.O yüzden bu sefer doktorum hem pıhtılaşma iğnesi hemde serum verdi.Ayrıca coasprin ,jel,tetradox,prednol,vitamin.progestan iğne kullanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı oolsun.Benim transferim Çarşamba günü Allah’ın izniyle inşallah herşey yolunda gider bu sefer.Herkesin farklı galiba birisine buradan serum kullanıyordu .ben estrofem progestan artı bebek aspirini kullanıyorum , esrofem baş ilaç diğerleri kişiye göre sanırım
Hayırlı olsun cnm inşallah sımsıkı tutunur sananKızlaaar ben transferden çıktım şimdi, dua edin bize bir ömür benimle olsun bebeğim sımsıkı tutunsun güzel haberleri veriyim size, hepimize nasip olsun inşallah onunla ilk dakikalarım bile nasıl güzelmiş hele sonrasını düşünemiyorum rabbimin mucizeleri ne güzel
Bana göre baya sıkışıktım ama hemşire ideal demişti canım yarım saat yat dediler bana ama ben bi saatten önce kalkmadım sonra kalktım canımHayırlısı olsun canım inşallah bebeğin ömür boyu seninle olur ❤ Transferden sonra ne kadar yattın çok sıkışık mıydın
Ben de öyle yapayım pazartesi sabah 9da benim de transferim canımBana göre baya sıkışıktım ama hemşire ideal demişti canım yarım saat yat dediler bana ama ben bi saatten önce kalkmadım sonra kalktım canım
Hadi hayırlısı olsun canım benim haber ver sende, rahat ol Allah kavuştursun bebeğineBen de öyle yapayım pazartesi sabah 9da benim de transferim canım ❤
İnşallah canım benim veririmHadi hayırlısı olsun canım benim haber ver sende, rahat ol Allah kavuştursun bebeğine
Evet tatlim ya baktim @pisiannesine yaziyomusumm...hayirli ugurlu olsun canimmAllah hamile kilsin..insallah guzel haberlerini alicaz..Sağol canım güzel dileklerin için hepimize nasip olsun inşallah♥ Ben jel, iğne, estrofem kullanıyorum zaten canım başka biriyle mi karıştırdın acep
Acaba vitamin olarak ne kullaniyorsunuz?Bana verdiler cnm serum ama benim ilk tüp bebek denemem düşükle sonuçlandı.O yüzden bu sefer doktorum hem pıhtılaşma iğnesi hemde serum verdi.Ayrıca coasprin ,jel,tetradox,prednol,vitamin.progestan iğne kullanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı oolsun.Benim transferim Çarşamba günü Allah’ın izniyle inşallah herşey yolunda gider bu sefer.
Ben de antidepresan kullaniyorum ve transferden sonra nasil yapacagimi dusunuyorumBende kullanıyorum yarın transferim var. Gebe kalırsam bıraktırıcak doktor ilacı
Ben de ayni senin gibiyim buyutuyorum ve kaygilaniyorum allahim bizim icimize ferahlik versin insallah hersey yolundadir kardesimNeden ben sakin bir insan olamıyorum herkes gibi elimde değil çok büyütüyorum her şeyi ya
Doktora danış derim. Ben transfer oldum. şimdilik kullanmaya devam et dediBen de antidepresan kullaniyorum ve transferden sonra nasil yapacagimi dusunuyorum
Amin canım inşallahBen de ayni senin gibiyim buyutuyorum ve kaygilaniyorum allahim bizim icimize ferahlik versin insallah hersey yolundadir kardesim
Ben tedaviye baslarken sormustum ben sana biraktirmicam bunu dusunupte kaygilanma dedi ama ben kendi icimde surekli bunu dusunuyorum en azindan transfer sonucunu ogrenene kadar icmek istiyorumDoktora danış derim. Ben transfer oldum. şimdilik kullanmaya devam et dedi
Insallah guzel haberlerini alirsinDoktora danış derim. Ben transfer oldum. şimdilik kullanmaya devam et dedi